Parijs
Huren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 15 beoordelingen

Lastige opstart maar goed geholpen bij een oplossing

Na boeking zou je een code ontvangen voor de fiets en t slot. Na boeking bleek dat je hiervoor moest bellen. Zo gezegd.... zo gedaan. Het nummer bleek niet bereikbaar. Uiteindelijk de klantenservice van get your guide gebeld. Ook zij kregen geen contact. “Bel over een half uurtje nog maar eens terug”, was het advies. Uiteindelijk een mail gestuurd naar Holland bikes en toen werd ik binnen een uur terug gebeld. Toen direct de benodigde informatie gekregrn via sms en mail. Ben daar heel tevreden over! Wat vooraf niet vermeld is dat Je creditcardgegevens door moet geven als borg. Dat voelt vreemd als je helemaal niemand ziet / ontmoet bij t ophalen en terug brengen vsn de fietsen, De fietsen waren prima! Een leuke trip om Parijs mee te verkennen.

We hadden een ochtendrondleiding in het Frans geboekt maar ter plaatse leek er geen Franstalige gids beschikbaar. We hebben ons dan aangesloten bij de Nederlandstalige groep. Gelukkig zijn wij alle vijf tweetalig en begrepen we de Nederlandstalige (Vlaamse ;)) gids zeer goed. Als compensatie kregen we in de namiddag elektrische fietsen mee, hetgeen een fantastische ervaring was voor heel het gezin. Dit is echt genieten!

Het is goed op voorhand een mail te krijgen van je reservatie, maar het zou ook goed zijn om nadien bevestiging te krijgen als de fietsen goed zijn ontvangen en er dus geen extra kosten zijn, en een totaalfactuur.