Parijs Kinderactiviteiten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Regel nu je ticket!

Populaire Kinderactiviteiten in Parijs

Bekijk alle Kinderactiviteiten in Parijs
Bekijk alle 683 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parijs

Het waren 3 leuke dagen ondanks dat het best druk was. Maar na de eerste dag waren mijn elektronische kaarten verdwenen van m’n Getyoureguide app. Dat was ff schrikken. Na mailtje gedaan te hebben werd ik snel gebeld en is het probleem opgelost !! Super snel en keurig gedaan

Toegangskaart Disneyland Parijs (meerdere dagen) Beoordeeld door Rob, 21-02-2020

Toegang verliep heel soepel. Goede veilgheidsmaatregelen. Vriendelijk personeel. Echter is het soms zo druk dat er fikse wachttijden zijn , soms langer dan 2 uur. Dat zou niet moeten voor de prijs die het kost. Roken op het park zou verboden moeten worden.

Toegangskaart Disneyland Parijs (meerdere dagen) Beoordeeld door Rob, 01-03-2020

Het is altijd leuk om naar Disneyland Parijs te gaan maar dit keer tijdens de Corona tijd heeft Disney het goed voor elkaar om goed met de regels betreft Corona om te gaan en alle bezoekers en medewerkers houden zich daar goed aan.

Disneyland Parijs: dagticket Beoordeeld door Jay-dee, 30-10-2020

Mooie boottocht met prachtige zonsondergang. We hadden de laatste tocht om 21.00u, helaas geen crèpe gezien....???? We geboekt (en betaald) Bij navraag kreeg ik te horen dat nu alles gesloten was???

Parijs: Seine Cruise & Crepe Tasting bij de Eiffeltoren Beoordeeld door Anoniem, 07-08-2020

Prima boottocht, niet veel op aan te merken. Vertrekt met regelmaat dus je hoeft nooit lang te wachten. Ik heb geen gebruik gemaakt van audiogids dus daar kan ik niks over zeggen.

Parijs: Seine Cruise & Crepe Tasting bij de Eiffeltoren Beoordeeld door Deborah, 31-07-2020