Parijs
Kleine groepen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 53 beoordelingen

Goede manier om in een aantal uren een indruk te krijgen van het Louvre en de hoogtepunten te zien. Prettige, deskundige gids. Je krijgt een oortje waarmee je de gids kunt horen. Door de drukte is het niet altijd goed te verstaan. Eigen oortjes of een koptelefoon zou handiger zijn. Gewoon je eigen oortjes/koptelefoon aansluiten op het kastje dat je krijgt (hangt aan een koord om je nek). Heel fijn dat je direct naar binnen wordt begeleid.

Een super manier om in een paar uur de highlights van Parijs te zien!

Dit was echt een hele fijne manier om heel dicht bij de highlights van Parijs te komen. Op deze manier weet je je weg een beetje in Parijs en heb je echt een orientatiegevoel. Hierdoor is het veel makkelijker om dan te bepalen wat je allemaal nog wilt zien. De tour guide was echt heel erg goed! Ze was heel positief, sprak perfect Engels, was grappig, had leuke anecdotes te vertellen en met een oog voor iedereen. Top en echt een aanrader.

in de mail stond ander adres dan meetung point. was eerst bij binnenkomst beetje rommelig. maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de vriendelijk gids pierre. Die goed voor de fiets zorgde om op maat te maken. en ons veel leuke plekken heeft laten zien. Het was een klein groepje dus heeft de planning van bezichtigen helemaal aangepast !

Superleuke fietstocht met mooie verhalen door de Parijse gids, die vloeiend engels sprak. Maakt de geschiedenis levend door de verhalen die de gids persoonlijk maakt door te mengen met eigen verhalen.

Prima rondleiding door de highlights Louvre

De rondleiding was heel goed. De gids vertelde voldoende over diverse objecten. Het tempo was uitstekend. Het was veel prettiger met gids dan om alleen door het drukke en grote museum te lopen.