Musée d'Orsay: dagticket met gereserveerde toegang

Musée d'Orsay: dagticket met gereserveerde toegang

Vanaf € 16 per persoon

Krijg toegang tot het Musée d'Orsay in Parijs zodat je meer tijd hebt om de artistieke meesterwerken van één van de beste museums ter wereld te zien. Bewonder werken van impressionisten en post-impressionisten, waaronder Renoir en Van Gogh.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving
Verken in je eigen tempo één van 's werelds beste kunstmuseums met dit gereserveerde entreeticket voor Musée d'Orsay. Sla de lange wachtrijen en het gedoe bij de kassa over. Toon simpelweg je voucher direct bij de toegewijde ingang voor bezoekers met je vooraf geboekte tickets. Na de veiligheidscontrole kun je zo naar binnen lopen. Musée d'Orsay  is gevestigd in het voormalige treinstation Gare d'Orsay en beschikt over één van Frankrijks grootste kunstcollecties. Het grootste gedeelte van het museum is gewijd aan impressionistische en post-impressionistische schilderijen, maar er zijn ook een aantal sculpturen, foto's en meubels te zien. Het wordt beschouwd als één van de beste museums in Parijs met meesterwerken zoals 'Dance at Le Moulin de la Galette' van Renoir, 'Appels en sinaasappels' van Cézanne, de zelfportretten van Van Gogh en vele andere unieke stukken.
Inbegrepen
 • Gereserveerd ticket voor Musée d'Orsay
 • Volledige toegang tot de permanente collectie en alle tijdelijke tentoonstellingen
 • Onbeperkte tijd in het museum voor de hele dag
 • Audiogids
 • Het overslaan van de veiligheidscontrole (alle bezoekers moeten voldoen aan deze controle)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 18 jaar of ouder moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie, een bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

  Trefpunt

  Laat je ticket direct bij de ingang van het Musée d'Orsay zien: Ga naar ingang A2 (entrée réservée).

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Paspoort of identiteitskaart

  Goed om te weten

  • Bezoekers vanaf 11 jaar moeten in het museum een mondkapje dragen. Mondkapjes worden niet ter plaatse verstrekt.
  • Toegang tot kluisjes en garderobes is beperkt tot grote objecten die niet zijn toegestaan in het museum.
  • Let op: het museum is gesloten op maandag, 1 mei en 25 december.
  • Personen jonger dan 18 jaar en inwoners van de EU jonger dan 26 jaar mogen met een geldig legitimatiebewijs gratis naar binnen.
  • Dinsdag t/m zondag is de laatste toegang 1 uur voor sluitingstijd. Houd er ook rekening mee dat het museumpersoneel vanaf 45 minuten voor sluitingstijd de bezoekers vraagt om naar de uitgang te gaan om op tijd te sluiten.
  • De tegoedbon is slechts geldig voor één toegang op het aangegeven tijdstip. Je mag zo lang blijven als je wilt, maar je mag het museum niet verlaten en weer opnieuw betreden.
  • Het museum is gratis voor iedereen op de 1e zondag van de maand.
  • Vanwege strikte capaciteitsbeperkingen is registratie op de museumwebsite vereist om toegang te krijgen tot de tijdelijke tentoonstelling "Les Origines du Monde".
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 /5

  gebaseerd op 4746 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,5/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  Prachtig museum, met prachtige collectie. Heel veelzijdig en vooral veel werk van impressionisten. Fijne sfeer in museum. En ook het winkeltje heeft veel te bieden. Verder mooi uitzicht over Parijs, bij de beroemde klok in het museum. Een échte aanrader, voor iedereen, die ook maar enigszins van kunst houdt. Wie Parijs bezoekt , mag een bezoekje aan musee d'Orsay niet missen, vanuit mijn gezichtspunt gezien.

  Verder lezen

  18 augustus 2020

  Je hebt wel een hele dag nodig om alles te zien, wij hebben alleen de Impressionisten gedaan en dat was al drie uur lopen en bewonderen over twee etages. Maar er zijn zes etages kunst dus brood mee want je mag niet naar buiten om te lunchen en dan weer naar binnen, gevraagd! Dan moet je eerst weer met internet nieuwe tickets voor ‘s middags regelen.... Een kassa is er niet meer! Er zit trouwens wel een donker café midden in het museum maar wij wilden even zonder mondkapje buiten zijn en op een terrasje wat eten.....

  Verder lezen

  1 augustus 2020

  Het Museum is een must voor elke cultuurliefhebber en zeker voor wie van impressionistische schilderijen houdt. Maar zelfs zonder de fantastische kunstwerken is het museum al de moeite van een bezoek waard, omdat de architectuur va het voormalige station zeer verrassend is. Oude elementen zijn gehandhaafd en matchen perfect met moderne bouwstijlen. Boek vooraf je ticket(s) dan hoef je niet lang in de rij te staan.

  Verder lezen

  21 oktober 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 65756