Toegangsticket

Parijs: dagticket Musée d'Orsay met gereserveerde toegang

Parijs: dagticket Musée d'Orsay met gereserveerde toegang

Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Vanaf € 16 per persoon

Krijg toegang tot het Musée d'Orsay in Parijs en profiteer van meer tijd om de artistieke meesterwerken van een van de beste museums ter wereld te zien. Bewonder werken van impressionisten en post-impressionisten, waaronder Renoir en Van Gogh.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Reserveer nu en betaal later
Reserveer nu en betaal later om je plek vandaag nog kosteloos te boeken. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving
Verken in je eigen tempo één van 's werelds beste kunstmuseums met dit gereserveerde entreeticket voor Musée d'Orsay. Sla de lange wachtrijen en het gedoe bij de kassa over. Toon simpelweg je voucher direct bij de toegewijde ingang voor bezoekers met je vooraf geboekte tickets. Na de veiligheidscontrole kun je zo naar binnen lopen. Musée d'Orsay  is gevestigd in het voormalige treinstation Gare d'Orsay en beschikt over één van Frankrijks grootste kunstcollecties. Het grootste gedeelte van het museum is gewijd aan impressionistische en post-impressionistische schilderijen, maar er zijn ook een aantal sculpturen, foto's en meubels te zien. Het wordt beschouwd als één van de beste museums in Parijs met meesterwerken zoals 'Dance at Le Moulin de la Galette' van Renoir, 'Appels en sinaasappels' van Cézanne, de zelfportretten van Van Gogh en vele andere unieke stukken.
Inbegrepen
 • Gereserveerd toegangsbewijs voor het Musée d'Orsay
 • Volledige toegang tot de vaste collectie
 • Audio gids
 • Veiligheidscontrole overslaan (vanwege veiligheidsmaatregelen moeten alle bezoekers zich aan de veiligheidscontrole houden)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Scan je GetYourGuide-voucher bij ingang C van het Musée d'Orsay.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Bezoekers vanaf 11 jaar moeten in het museum een mondkapje dragen. Mondkapjes worden niet ter plaatse verstrekt.
 • Toegang tot kluisjes en garderobes is beperkt tot grote objecten die niet zijn toegestaan in het museum.
 • Let op: het museum is gesloten op maandag, 1 mei en 25 december.
 • Personen jonger dan 18 jaar en inwoners van de EU jonger dan 26 jaar mogen met een geldig legitimatiebewijs gratis naar binnen.
 • Dinsdag t/m zondag is de laatste toegang 1 uur voor sluitingstijd. Houd er ook rekening mee dat het museumpersoneel vanaf 45 minuten voor sluitingstijd de bezoekers vraagt om naar de uitgang te gaan om op tijd te sluiten.
 • De tegoedbon is slechts geldig voor één toegang op het aangegeven tijdstip. Je mag zo lang blijven als je wilt, maar je mag het museum niet verlaten en weer opnieuw betreden.
 • Het museum is gratis voor iedereen op de 1e zondag van de maand.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 6423 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Musee D'Orsay: De diversiteit van de aangeboden kunststukken. De verschillende kamers vol kunst de een nog mooier dan de andere. Je moet er echt de tijd voor nemen. Maar ook het gebouw zelf zowel binnen als buitenkant. Genoten van de uitzichten over Parijs vanuit grote hoogte in het museum. Restaurants heerlijk! Ook de inrichting van de beide restaurants is kunst op zich. Je komt echt ogen en tijd te kort. Zelden zo'n veelzijdig restaurant gezien. Top! Top! Top!

Verder lezen

1 november 2021

Prachtig museum, met prachtige collectie. Heel veelzijdig en vooral veel werk van impressionisten. Fijne sfeer in museum. En ook het winkeltje heeft veel te bieden. Verder mooi uitzicht over Parijs, bij de beroemde klok in het museum. Een échte aanrader, voor iedereen, die ook maar enigszins van kunst houdt. Wie Parijs bezoekt , mag een bezoekje aan musee d'Orsay niet missen, vanuit mijn gezichtspunt gezien.

Verder lezen

18 augustus 2020

Je hebt wel een hele dag nodig om alles te zien, wij hebben alleen de Impressionisten gedaan en dat was al drie uur lopen en bewonderen over twee etages. Maar er zijn zes etages kunst dus brood mee want je mag niet naar buiten om te lunchen en dan weer naar binnen, gevraagd! Dan moet je eerst weer met internet nieuwe tickets voor ‘s middags regelen.... Een kassa is er niet meer! Er zit trouwens wel een donker café midden in het museum maar wij wilden even zonder mondkapje buiten zijn en op een terrasje wat eten.....

Verder lezen

1 augustus 2020

Product ID: 65756