Toegangsticket

Parijs: dagticket Musée d'Orsay met gereserveerde toegang

Parijs: dagticket Musée d'Orsay met gereserveerde toegang

Snel uitverkocht Gisteren 88 keer geboekt

Vanaf € 17 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 88 keer geboekt

Krijg toegang tot het Musée d'Orsay in Parijs en profiteer van meer tijd om de artistieke meesterwerken van een van de beste museums ter wereld te zien. Bewonder werken van impressionisten en post-impressionisten, waaronder Renoir en Van Gogh.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving
Verken in je eigen tempo één van 's werelds beste kunstmuseums met dit gereserveerde entreeticket voor Musée d'Orsay. Sla de lange wachtrijen en het gedoe bij de kassa over. Toon simpelweg je voucher direct bij de toegewijde ingang voor bezoekers met je vooraf geboekte tickets. Na de veiligheidscontrole kun je zo naar binnen lopen. Musée d'Orsay  is gevestigd in het voormalige treinstation Gare d'Orsay en beschikt over één van Frankrijks grootste kunstcollecties. Het grootste gedeelte van het museum is gewijd aan impressionistische en post-impressionistische schilderijen, maar er zijn ook een aantal sculpturen, foto's en meubels te zien. Het wordt beschouwd als één van de beste museums in Parijs met meesterwerken zoals 'Dance at Le Moulin de la Galette' van Renoir, 'Appels en sinaasappels' van Cézanne, de zelfportretten van Van Gogh en vele andere unieke stukken.
Inbegrepen
 • Gereserveerd toegangsbewijs voor het Musée d'Orsay
 • Volledige toegang tot de vaste collectie
 • Audio gids
 • Veiligheidscontrole overslaan (vanwege veiligheidsmaatregelen moeten alle bezoekers zich aan de veiligheidscontrole houden)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Scan je GetYourGuide-voucher bij ingang C van het Musée d'Orsay.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Bezoekers vanaf 11 jaar moeten in het museum een mondkapje dragen. Mondkapjes worden niet ter plaatse verstrekt.
 • Toegang tot kluisjes en garderobes is beperkt tot grote objecten die niet zijn toegestaan in het museum.
 • Let op: het museum is gesloten op maandag, 1 mei en 25 december.
 • Personen jonger dan 18 jaar en inwoners van de EU jonger dan 26 jaar mogen met een geldig legitimatiebewijs gratis naar binnen.
 • Dinsdag t/m zondag is de laatste toegang 1 uur voor sluitingstijd. Houd er ook rekening mee dat het museumpersoneel vanaf 45 minuten voor sluitingstijd de bezoekers vraagt om naar de uitgang te gaan om op tijd te sluiten.
 • De tegoedbon is slechts geldig voor één toegang op het aangegeven tijdstip. Je mag zo lang blijven als je wilt, maar je mag het museum niet verlaten en weer opnieuw betreden.
 • Het museum is gratis voor iedereen op de 1e zondag van de maand.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 8038 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Mooi gebouw, prachtige beelden en schilderijen die de ruimte hebben gekregen om goed te bewonderen. Helaas ging cateringruimte pas om 10.45 uur open en restaurant om 11.45 uur. Beperkte dure kaart in chaotisch georganiseerde cateringruimte. Voor zo'n groot en mooi museum kleine simpele toiletten met kleine doorgang bij de in-/uitgang. Telefoon'hengel' niet toegestaan in dit museum. Begrijpelijk, maar erg jammer. (juli 2022)

Verder lezen

28 juli 2022

Dit is een zeer interessant museum in een prachtige omgeving. Ik begon op het hoogste niveau en at eerst in het café, wat goed was. Er zijn een aantal zeer verbazingwekkende schilderijen op de 5e verdieping, wat waarschijnlijk mijn favoriete gedeelte was. Ik raakte in de war en miste het krijgen van de audiogids, dus ik vond mijn eigen weg. Er was veel te zien, maar de volgende keer zou ik zeker proberen de audiogids te krijgen, omdat ik zeker weet dat dit zou bijdragen aan de ervaring.

Verder lezen

17 februari 2022

De dag voordat ik ging met de bedoeling de kaartjes ter plekke te kopen, stond ik nog niet in de rij en was er al een melding dat de kaartjes op waren. Ik kocht het hier dezelfde avond, voor de volgende dag. Het bleek geweldig. We kwamen binnen met een prioriteitswachtrij. Er was absoluut niets nodig om binnen te komen. Er waren slechts twee koppels voor ons. We hebben de aanvraag voor een gezondheidspaspoort doorgenomen, daarna een tasbeoordeling en we hadden onze inklaring in het museum, wat prachtig is. Zeer leuke activiteit. Het is veel beter om van tevoren kaartjes te kopen, zodat u geen reis naar de site hoeft te missen.

Verder lezen

10 januari 2022

Product ID: 65756