Parijs
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.167 beoordelingen

Wij zijn met de boot van 19:50u. Mee gegaan. Het was buiten koud en daardoor was het bovendek afgesloten. Omdat wij later waren dan dat de deuren opengingen zaten wij in het midden van de boot. Waardoor we niet erg goed zicht hadden. Ook gingen er mensen naar buiten die voor de ramen gingen staan. Op de heen reis deed de boot er langer over dan op de terug weg. We kregen toen ook geen uitleg meer over wat er precies te zien was. Prima reis maar wij hadden gehoopt op het bovendek.

Het wachten na het inchecken duurde nog best lang. De audiotour is leuk om tijdens de rondvaart te beluisteren. Parijs vanaf het water gezien, leuke ervaring. Wij hadden deze tocht op onze eerste avond in de stad. Meteen duidelijk wat de moeite waard was om te bezichtigen en ook het verhaal erbij. In de avond zijn de gebouwen mooi belicht en zo goed te zien vanaf de boot.

Leuke reis en goed eten. Netjes verzorgd. Grootste tegenvaller, Er worden fotos gemaakt die je voor belachelijk veel geld kan kopen €60,- Terwijl je al best Te veel geld betaald voor De maaltijd die bezorgd word.

Zeer leuke manier om Montmatre te ontdekken! Heb echt genoten van deze manier van verkennen en ontdekken. Ik raad deze app aan aan iedereen die Montmatre wil bezoeken.

Leuke boottocht, je ziet een groot deel van Parijs. De boot vaart erg fijn, schommelt weinig en is dus geschikt voor iedereen.