Toegangsticket

Parijs: cabaretvoorstelling bij Crazy Horse

Parijs: cabaretvoorstelling bij Crazy Horse

Activiteitenaanbieder: Crazy Horse
Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Vanaf € 90 per persoon

Laat je verleiden door de subtiele lichteffecten van een show die bezoekers sinds 1951 in zijn greep houdt. Ontdek de glamour en onbeschaamdheid die in het DNA zitten van Crazy Horse Parijs met het format 'Totally Crazy'.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Reserveer nu en betaal later
Reserveer nu en betaal later om je plek vandaag nog kosteloos te boeken. Meer informatie
Duur 1.5 - 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Geniet van het roemrijke cabitet van Crazy Horse
 • Bekijk het enige cabaret in Parijs dat zich volledig concentreert op vrouwelijkheid
 • Zie hoe de klassiek getrainde dansers de sensuele choreografie integreren
 • Laat je betoveren door de lichteffecten
 • Beleef de nieuwe cabaretvoorstelling bij Crazy Horse: Totally Crazy
Volledige beschrijving
Zie sensuele dansers aan het werk tijdens spetterende acts met bijzondere visuele effecten. Dompel jezelf onder in de creatieve en verfijnde wereld van Crazy Horse Paris met de nieuwe show 'Totally Crazy' en ontdek geweldige optredens en creaties op deze wereldberoemde Parijse locatie. Geniet van kenmerkende cabarets en iconische acts die een revolutie teweeg hebben gebracht: Christian Louboutin, Dita von Teese en Chantal Thomass zijn samengebracht in een must-see optreden, die exclusief wordt opgevoerd van 3 tot en met 16 juni 2019. Beleef 65 jaar van schitterende creaties en absurditeit, verpakt in 90 betoverende minuten en laat de charmes van Crazy Horse Parijs je gek maken. Crazy Horse verwelkomt je elke dag op Avenue George V 12 in het 8e arrondissement van Parijs, op enkele passen van de Eiffeltoren, de Champs-Elysées en de designerboetieks van Avenue Montaigne. Ontdek een legendarisch cabaret en een unieke, fascinerende show die ook populair is bij internationale sterren en artiesten. Word, net als zij, gek op Le Crazy. Duik elke zondag om 19:00 uur in de legende van de Crazy Horse Paris en beleef een exclusieve, intieme en unieke ervaring. Zin om een unieke reis te maken in de Crazy Horse Paris? Bezoek dan het cabaret in VIP-stijl en beleef een “Crazy Ervaring” - een die je niet snel zult vergeten... Geheimen, anekdotes, geruchten ... de legendarische Crazy Girls onthullen de mysteries van hun cabaret en vertellen je zijn geschiedenis tijdens een privétour vol verrassingen. Dompel je 1 uur volledig onder, zelfs backstage, waar de deuren van het voormalige kantoor van Alain Bernardin, de oprichter van de Crazy Horse, voor je opengaan. Dit knusse boudoir, waarvan het plafond op mysterieuze wijze weerspiegeld is in een spiegeltafel, is behoorlijk intrigerend. De “Crazy Ervaring” is 1 uur vol vreugde (dat eindigt met champagne en petits fours), voordat je plaatsneemt in het theater om de show in VIP-stijl bij te wonen.
Inbegrepen
 • Kaartje voor cabaretshow bij Crazy Horse
 • Voedsel
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Crazy Horse Paris, Avenue George V 12 - 75008 Parijs

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 •  Dresscode: casual, geen gympen
 • Bespaar tot maar liefst 19% als je deelneemt aan de show om 22:45 uur op maandag of dinsdag (alleen van toepassing voor de voorstelling om 22:45 uur of voor de voorstelling om 22:45 uur met champagne)
 •  De minimumleeftijd van deelnemers is 10 jaar oud onder begeleiding van een volwassene
 • Er komt naaktheid in de show voor. Het wordt aanbevolen om voor het boeken een trailer te kijken.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 515 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Schitterende voorstelling! Misschien had de door GetYourGuide gereserveerde plek iets dichter bij het podium kunnen zijn. We waren echt ver van de show! We waren echt ver weg en bovendien lichtte onze emmer champagne helaas niet op tijdens de verschillende poses van de show. Met de verlichting hadden we volop kunnen genieten van de glazen champagne die tijdens de show geserveerd moesten worden. Verder hebben de dansers een schitterende show neergezet, voor herhaling vatbaar! Misschien door rechtstreeks naar de stoelen te gaan die door de Crazy!

Verder lezen

6 januari 2020

Al met al een mooie show, het gebruik van licht is briljant

De lichteffecten zijn indrukwekkend. Het theater is klein, gezellig en overzichtelijk. Waar je ook zit, je bent dicht bij het podium. De prijzen zijn - net als in andere soortgelijke etablissementen - vrij hoog. De show was behoorlijk gevarieerd, de entertainer was ok en vermaakte het publiek ongeveer 30 minuten voordat de show begon. Ik vond het leuk.

Verder lezen

22 augustus 2017

erg leuk

In het begin waren we een beetje ongerust over wat ons te wachten stond. Maar ik moet zeggen dat het echt een heel mooie show van hoge kwaliteit was waar we keer op keer naar zouden kijken. Alleen de drankprijzen waren een beetje te duur! Maar we waren er niet om te drinken!

21 november 2016

Product ID: 43835