Parijs: Charles de Gaulle Vliegveld Privétransfer

Parijs: Charles de Gaulle Vliegveld Privé Transfer

Product ID: 40681

Vanaf € 81,25 Per groep tot 4

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Ophaalservice

Klanten die deze service gebruiken om naar het vliegveld te gaan moeten zich houden aan de ophaaltijd die minimaal 4 uur voor vertrek van de vlucht door de operator verstrekt wordt. Zorg dat je gereed bent en staat te wachten bij de receptie van het hotel of voor de deur van een privéverblijfplaats. De chauffeur wacht niet langer dan 5 minuten voordat hij vertrekt vanaf het aangegeven adres.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Profiteer van een privé deur-tot-deur transfer tussen je hotel in Parijs en vliegveld Charles de Gaulle
 • Geniet van een soepele, vriendelijke, en zorgeloze transfer service
 • Geniet van comfortabele stoelen met veel beenruimte, airconditioning, en bagageopslag
 • Bekijk het landschap op comfortabele wijze terwijl je chauffeur je van het Charles de Gaulle vliegveld naar je keuzebestemming in Parijs brengt
 • Geniet van de privacy en comfort tijdens een privérit door Parijs
 • Reis naar Parijs in de wetenschap dat er een punctuele en veilige reis naar je eindbestemming op je wacht
Overzicht
Reis tussen vliegveld Charles de Gaulle en Parijs in comfort, veiligheid, en stijl met deze privétransferservice. Geniet van het comfort van een privétransfer met de enige milieuvriendelijke transferservice in de Franse hoofdstad.
Wat te verwachten
Vermijd de stress van het reizen van en naar het vliegveld met deze privétranfer (enkele reis) tussen vliegveld Charles de Gaulle en Parijs. Deze transferservice is beschikbaar van 04:00 tot 24:00 uur, 7 dagen per week.

Na je vlucht naar Parijs, geniet ervan te worden opgehaald van het Charles de Gaulle vliegveld voor een comfortabele transfer naar het prachtige Parijs. Je wordt afgezet bij je hotel of accomodatie in Parijs. Je chauffeur zal voor je zorgen en je veilig afzetten bij de lokatie van jouw keuze.

Als je na je verblijf in de stad een rit nodig hebt naar het Charles de Gaulle vliegveld om je vlucht te halen, word je opgehaald bij je hotel of verblijfplaats en in een comfortabele auto naar het vliegveld gebracht. Je chauffeur zal voor je zorgen tijdens de rit naar het vliegveld, je hoeft enkel te ontspannen en te genieten van de omgeving terwijl je veilig naar het vliegveld gebracht wordt.
Inbegrepen
 • Transfer
 • Belastingen
 • Tol
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Overtollige bagage
 • Halen of brengen van en/of naar adressen buiten Parijs (postcode beginnende met 75)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Vliegveld Charles de Gaulle: Je chauffeur zal na de douane op je wachten met een bordje met je naam. Als je je chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via een openbare France Telecom telefoon op het gratis telefoonnummer 0800 699 699, of met je mobiele telefoon op + 33 1 53 39 18 18. Zoals te lezen in onze Algemene Voorwaarden is de transfer niet meer gegarandeerd als na 20:00 uur je vlucht meer dan 1 uur vertraagd is. We adviseren om ons telefonisch op de hoogte stellen als je vlucht 's avonds laat in Parijs aankomt. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Kleine kinderen kunnen meegenomen worden mits de klant zelf een kinderstoeltje meeneemt. De leverancier heeft geen kinderstoeltjes ter beschikking en kan geen kinderen meenemen zonder kinderstoeltje.

De duur van de transfers kunnen verschillen, de exacte duur hangt af van het tijdstip en de verkeersomstandigheden.

Ieder reiziger kan maximaal 1 koffer en 1 stuk handbagage meenemen. Overgrote of overtollige bagage (zoals surfboards, golfclubs of fietsen) kunnen mogelijk aan bepaalde regels moeten voldoen. Informeer voor de reis bij de operator om te controleren of je overtollige bagage geaccepteerd wordt.

Klanten moeten zich houden aan de ophaaltijd die minimaal 4 uur voor vertrek van de vlucht door de operator verstrekt wordt. De chauffeur wacht niet langer dan 5 minuten voordat hij vertrekt vanaf het aangegeven adres. Vanaf dat moment is de operator niet meer verantwoordelijk voor de transfer van de klant en behoudt zich het recht om het bedrag niet te restitueren.

Vanaf € 81,25 Per groep tot 4

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (10 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Parishuttle

Product ID: 40681