Parijs: Dagticket met Snelle Toegang Picasso Museum

Parijs: Dagticket met Snelle Toegang Picasso Museum

Vanaf ₽ 1.321 per persoon

Geniet een dagje van verzamelde werken in het Picasso Museum in Parijs. De collectie omvat meer dan 5000 werken plus tienduizenden gearchiveerde stukken. Sla de wachtrijen over om in een groot huis prachtige werken te bewonderen.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Ga in museum naar binnen met je skip-the-line ticket
 • Zie 's werelds meest nauwkeurige weergave van Picasso's creatieve proces
 • Geniet van de architectuur van het prachtige grote huis
Volledige beschrijving
Het Musée National Picasso Paris is het enige museum in de wereld dat Picasso's volledige geschilderde, gebeeldhouwde, gegraveerde en geïllustreerde œuvre tentoonstelt. Opgenomen in de collectie zijn schetsen, studies, concepten, notitieblokjes, etsen in verschillende fasen, foto's, geïllustreerde boeken, films en documenten van het creatieve proces van de kunstenaar. Verken de museumcollectie en -tentoonstellingen met je ticket en loop de wachtrij voorbij. Actuele tentoonstellingen: "Olga Picasso" De "Olga Picasso"-tentoonstelling, georganiseerd door het nationale Picasso-Paris in samenwerking met Fundación Almine y Bernard Ruiz-Picasso para el Arte (FABA), draait om de jaren van Picasso met zijn eerste vrouw Olga Kokhlova, een ballerina van het Russische ballet. De tentoonstelling probeert de grote werken van Picasso tussen 1917 en 1935 in perspectief te zetten met de persoonlijke geschiedenis, de spiegel van de politische en sociale geschiedenis van de tussenoorlogse periode. "Picasso. Panorama" Schilderijen, beelden, tekeningen, keramiek, posters of uitvoerende kunst: Pablo Picasso gebruikte en herinterpreteerde diverse materialen en praktijken tijdens zijn leven. De tentoonstelling richt zich op de meesterwerken uit de collectie en elke kamer draait om een thema. "Picasso. Panorama" biedt een blik in de rijkdom van de collectie en geeft de sleutel tot het begrijpen welke technieken de artiest gebruikte. "Picasso's Picassos" De tweede verdieping laat een selectie van ‘Picasso’s Picassos’ zien - de werken die de kunstenaar zijn hele leven bewaarde en die de basis van het museum vormen, de grootste collectie van de artiest in de wereld. Deze exceptionele collectie komt voort uit twee donaties in 1979 en 1990 door Acceptance in Lieu. Het staat ons toe om de grote perioden uit Pablo Picasso's werk te onderzoeken. "Picasso en zijn persoonlijke collectie" Op de derde verdieping vind je meesterwerken van Pablo Picasso en werken uit zijn persoonlijke collectie, net als in zijn studio. De collectie bevat tijdgenoten van de artiest, zoals Henri Matisse en Joan Miró en werk van de oude meesters die hij bewonderde.
Inbegrepen
 • Snelle toegang tot het museum
 • Gids
 • Koptelefoon
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Picasso Museum, Rue de Thorigny 5, 75003 Parijs. Toon de barcode op je voucher direct bij de ingang van het museum zonder in de rij te wachten.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Toegang tot het museum is gratis voor inwoners van de EU jonger dan 26 jaar of personen jonger dan 18 jaar
 • Het museum is open van dinsdag tot zondag van 09:30 uur tot 18:00 uur. De laatste bezoekers worden om 17:15 uur binnengelaten.
 • Het museum is gesloten op maandagen en op 25 december, 1 januari en 1 mei
 • Het ticket is zes maanden geldig. Je bent vrij om het museum op elke dag of tijdstip te bezoeken
 • De museumtoegang is op elke eerste zondag van de maand gratis
 • De tuin is tijdens de winterperiode gesloten
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 / 5

gebaseerd op 579 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,3 / 5
 • dienstverlening
  4.5 / 5
 • organisatie
  4,5 / 5
Sorteren op

Het museum zelf was niet erg druk. Het zou ongeveer 5-10 minuten in de rij hebben geduurd om het ticket te krijgen. Jammer dat deze activiteit geen audiogids bevatte. Ik zou nog steeds in de rij moeten staan om het te krijgen, dus het was echt niet nodig om vooruit te boeken als je de audio wilt. Leuke verzameling picasso's werk.

2 oktober 2019

Ik vond het leuk om GUERNICA op zijn volledige grootte te zien. Het was briljant!

Ik hield van het zien van het Picasso Museum. Het was verplaatst van zijn oorspronkelijke plaats toen ik het tien jaar geleden bezocht, maar het is een prachtig museum en de tentoonstelling GUERNICA overtrof alle verwachtingen. Hartelijk dank. Ik had dat schilderij de afgelopen jaren niet meer gezien. Patricia Redd Johnson

23 juni 2018

Tickets snel geregeld, museum natuurlijk prachtig, maar vanwege de stakingen deels gesloten, dat was jammer. We werden wel nog op de hoogte gesteld die dag, ook van de eerdere sluiting van het museum, prima dus.

8 december 2019

Georganiseerd door

Product ID: 72481