1. Frankrijk
  2. Île-de-France
  3. Parijs
  4. Le Marais

Parijs: Dagticket met Snelle Toegang Picasso Museum

Product ID: 72481
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Gecertificeerd
Geniet een dagje van verzamelde werken in het Picasso Museum in Parijs. De collectie omvat meer dan 5000 werken plus tienduizenden gearchiveerde stukken. Sla de wachtrijen over om in een groot huis prachtige werken te bewonderen.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 dag
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Ga in museum naar binnen met je skip-the-line ticket
  • Zie 's werelds meest nauwkeurige weergave van Picasso's creatieve proces
  • Geniet van de architectuur van het prachtige grote huis
Volledige beschrijving
Het Musée National Picasso Paris is het enige museum in de wereld dat Picasso's volledige geschilderde, gebeeldhouwde, gegraveerde en geïllustreerde œuvre tentoonstelt. Opgenomen in de collectie zijn schetsen, studies, concepten, notitieblokjes, etsen in verschillende fasen, foto's, geïllustreerde boeken, films en documenten van het creatieve proces van de kunstenaar.

Verken de museumcollectie en -tentoonstellingen met je ticket en loop de wachtrij voorbij.

Actuele tentoonstellingen:
"Olga Picasso"
De "Olga Picasso"-tentoonstelling, georganiseerd door het nationale Picasso-Paris in samenwerking met Fundación Almine y Bernard Ruiz-Picasso para el Arte (FABA), draait om de jaren van Picasso met zijn eerste vrouw Olga Kokhlova, een ballerina van het Russische ballet. De tentoonstelling probeert de grote werken van Picasso tussen 1917 en 1935 in perspectief te zetten met de persoonlijke geschiedenis, de spiegel van de politische en sociale geschiedenis van de tussenoorlogse periode.

"Picasso. Panorama"
Schilderijen, beelden, tekeningen, keramiek, posters of uitvoerende kunst: Pablo Picasso gebruikte en herinterpreteerde diverse materialen en praktijken tijdens zijn leven. De tentoonstelling richt zich op de meesterwerken uit de collectie en elke kamer draait om een thema. "Picasso. Panorama" biedt een blik in de rijkdom van de collectie en geeft de sleutel tot het begrijpen welke technieken de artiest gebruikte.

"Picasso's Picassos"
De tweede verdieping laat een selectie van ‘Picasso’s Picassos’ zien - de werken die de kunstenaar zijn hele leven bewaarde en die de basis van het museum vormen, de grootste collectie van de artiest in de wereld. Deze exceptionele collectie komt voort uit twee donaties in 1979 en 1990 door Acceptance in Lieu. Het staat ons toe om de grote perioden uit Pablo Picasso's werk te onderzoeken.

"Picasso en zijn persoonlijke collectie"
Op de derde verdieping vind je meesterwerken van Pablo Picasso en werken uit zijn persoonlijke collectie, net als in zijn studio. De collectie bevat tijdgenoten van de artiest, zoals Henri Matisse en Joan Miró en werk van de oude meesters die hij bewonderde.
Inbegrepen
  • Snelle toegang tot het museum
Niet inbegrepen
  • Gids
  • Koptelefoon

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Picasso Museum, Rue de Thorigny 5, 75003 Parijs. Toon de barcode op je voucher direct bij de ingang van het museum zonder in de rij te wachten.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Toegang tot het museum is gratis voor inwoners van de EU jonger dan 26 jaar of personen jonger dan 18 jaar
• Het museum is open van dinsdag tot zondag van 09:30 uur tot 18:00 uur. De laatste bezoekers worden om 17:15 uur binnengelaten.
• Het museum is gesloten op maandagen en op 25 december, 1 januari en 1 mei
• Het ticket is zes maanden geldig. Je bent vrij om het museum op elke dag of tijdstip te bezoeken
• De museumtoegang is op elke eerste zondag van de maand gratis
• De tuin is tijdens de winterperiode gesloten

Vanaf € 14 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,5 / 5
gebaseerd op 579 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,5/5
prijs / kwaliteit
4,3/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door