Toegangsticket

Tour Montparnasse: 360-graden uitzicht over Parijs

Tour Montparnasse: 360-graden uitzicht over Parijs

Vanaf € 17 per persoon

Je hebt geen vleugels nodig voor een prachtig 360-graden uitzicht over Parijs, inclusief de Eiffeltoren. Het enige wat je nodig hebt is een ticket voor het dakterras van Tour Montparnasse.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Volledige beschrijving
Het beste uitzicht op Parijs heb je misschien wel op het daktarras van de Toren van Montparnasse. Hier zie je de Lichtstad in 360 graden, met de Eiffeltoren en andere belangrijke punten vol in het zicht.  Time je bezoek en pak een magische zonsondergang mee - je zal het nooit vergeten. De voucher is tot twee weken na de geselecteerde datum geldig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het weer of onverwachte wijzigingen aan je trip. De Tour Montparnasse is 210 meter hoog en bevat 13.000 kantoren. Het dakterras is een unieke plek in een stad van vele wonderen, en werd onlangs volledig gerenoveerd. Het terras is 365 dagen per jaar open vanaf 09:30 uur. Het sluit tussen 22:30 en 23:00, afhankelijk van het seizoen en de dag van de week. Je kunt de tijd nemen en ontspannen terwijl je een glas champagne drinkt en geniet van het 360 graden uitzicht over de stad en het omringende landschap.
Inbegrepen
 • Entreeticket
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Je moet afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers van 16 jaar of ouder moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, herstelbewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf bewijs van medische complicaties waardoor vaccineren niet mogelijk is

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Je kunt de ontmoetingsplaats bereiken met de metro (metrostation Montparnasse Bienvenue: lijnen, 4, 6, 12, 13. Gebruik uitgang 1, 2 of 4) of met de bus (lijnen 28, 58, 82, 88, 89, 91, 92, 94, 95 en 96).

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Personen met beperkte mobiliteit kunnen ter plaatse een kaartje kopen voor 8,50 EUR
  • In juli en augustus sluit het observatiedek op donderdag, vrijdag en zaterdag om 19:00 uur en de binnenruimte op de 56e verdieping sluit om 23:30 uur
  • Laatste toegang 30 minuten voor sluiting van de toren
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 2944 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,2/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  In 30 sec. naar 200m hoogte! Je hebt het nauwelijks in de gaten. Mooi overzicht over de stad. Leuk om te zien hoe Parijs een paar honderd jaar geleden eruit zag. Wat een verschil met nu zeg! Dakterras is ook de moeite waard. Zeker wanneer er een windje staat een hele ervaring.

  25 februari 2020

  Wat lijkt de Eifeltoren klein, terwijl die hoger is!

  Hier geweest in december, als het helemaal aangekleed is in kerstsfeer. Wat een prachtig uitzicht hadden we over de lichtstad. Wat lijkt de Eifeltoren klein, terwijl die hoger is! Natuurlijk loopt iedereen hier zelfies te maken op het terras op de allerhoogste verdipeing dat geheel met alleen maar glas is. 1 verdieping lager, waar je de lift in en uit gaat is ook nog een soort buffetreataurant, maar ook een binnenterras. Er is ook een podium met optredens van straatartiesten. Fastpass aanbevolen via de App Get Your Guide!

  Verder lezen

  17 januari 2019

  Het was echt de moeite om dit te doen; hebben er van genoten

  Op aanraden van een vriend gingen we naar Montparnasse. Dit was een meevaller van formaat; we hadden mooi weer en een prachtig zicht over de stad. We hebben er op ons gemak onze tijd genomen, foto's genomen, rondgekeken en de lunch genomen. We hadden misschien het geluk dat het niet druk was in deze periode van het jaar, maar wat ons betreft, is dit zeker een aanrader !

  Verder lezen

  25 januari 2017

  Georganiseerd door

  Product ID: 21170

  Geselecteerde datum