Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Parijs: Dark City Secrets Walking Tour

Parijs: Dark City Secrets Walking Tour

Vanaf US$ 36,51 per persoon

Ervaar de duistere kant van Parijs tijdens een wervelende avondwandeling. Je ontdekt de historische moorden, misdaden en fantastische legendes die het verhaal van deze stad hebben gevormd.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Begintijd 19:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Russisch

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de hoofdsite waar openbare executies plaatsvonden
 • Meer informatie over de beroemdste Parijse geesten
 • Ontdek de Tempeliers, een modern geheim genootschap met een enorme geschiedenis
 • Vind de demonen op de kathedraal Notre-Dame
 • Bezoek vervloekte locaties
Volledige beschrijving
Tijdens je 2 uur durende rondleiding zul je de donkere kant van het centrum van Parijs ontdekken. Je begint met de voormalige hoofdsite van de bloedige en populaire openbare executies, die zowel door Parijzenaars werden bewonderd als gewaardeerd. Je zult zien hoe wreed ze vroeger veroordeelde criminelen bestraften, en ook af en toe een ongelukkige onschuldige persoon.

Parijs is een spookstad met veel spoken en fantomen. Een beroemde Franse dichter werd de geest die tegenwoordig in een theater rondwaart, een andere raakte gewond tijdens een brand en is sindsdien nooit meer uit het operagebouw vertrokken. Je leert over de 'boze koningin' van Frankrijk en hoe een andere geest haar tot haar laatste dagen achtervolgde.

Demonen en duivelse wezens zijn overal in Parijs, met de kathedraal Notre-Dame met veel van hen aan de buitenkant. Op deze gevel staan zoveel enge en mysterieuze tekens en symbolen, die een grondig onderzoek vereisen om het goed te kunnen waarderen.

Je zult leren hoe een zigeuner een huis in het Quartier Latin vervloekte, waardoor de eigenaar stierf. Dit werd gevolgd door meer mensen die daar op mysterieuze wijze stierven. Je hoort het huiveringwekkende verhaal over deze meest beroemde vervloekte Parijse plek, voordat je huiveringwekkende tour eindigt op het ontmoetingspunt met het verhaal van een vampier.
Inbegrepen
 • Professionele gids
 • Ophalen en inleveren van het hotel

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Kom 5 minuten voordat de tour begint aan. Uw gids wacht op u in de buurt van de winkel L&#39;Occitane <br> Het dichtstbijzijnde metrostation Hotel-de-Ville, Cité.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Paraplu

Goed om te weten

 • Deze tour laat regen of zonneschijn zien
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 / 5

gebaseerd op 16 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Guide
  4.9 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,6 / 5
Sorteren op

Buitengewoon! Ik bracht twee uur door op momenten dat de mysteries en geheimen van Parijs mij werden verteld door dit prachtige Oekraïense wezen dat onberispelijk Frans spreekt. Als je op zoek bent naar mysterieuze verhalen, aarzel ik niet meer, ga door met het licht van de straatlantaarns, je zult voelen dat je hart sneller gaat als je verder komt in de steegjes van Parijs ... Geniet van je bezoek

Verder lezen

4 maart 2020

Wer auf die düsteren Seiten von Paris steht, ist hier genau richtig! Hanna kann mit einigen düsteren Geschichten von Paris aufwarten, unter anderem über die Templer, die Hintergründe des Phantoms der Oper oder der Geheimnisse von Notre Dame. Sie hat auch einige Tipps für weitere Besuche in der Stadt parat. Insgesamt sehr gelungene 2 Stunden!

Verder lezen

30 augustus 2020

Vertalen

Great tour. Really informative. Anna was fantastic, loads of colourful stories about the different side of Paris history. Highly recommend if you are looking for something less touristy.

26 juli 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 359100