1. Frankrijk
 2. Île-de-France
 3. Parijs
 4. Notre-Dame van Parijs

Parijs: Dark City Secrets Walking Tour

Product ID: 359100
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Ervaar de duistere kant van Parijs tijdens een wervelende avondwandeling. Je ontdekt de historische moorden, misdaden en fantastische legendes die het verhaal van deze stad hebben gevormd.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2 uur
Begintijd 19:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Russisch

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de hoofdsite waar openbare executies plaatsvonden
 • Meer informatie over de beroemdste Parijse geesten
 • Ontdek de Tempeliers, een modern geheim genootschap met een enorme geschiedenis
 • Vind de demonen op de kathedraal Notre-Dame
 • Bezoek vervloekte locaties
Volledige beschrijving
Tijdens je 2 uur durende rondleiding zul je de donkere kant van het centrum van Parijs ontdekken. Je begint met de voormalige hoofdsite van de bloedige en populaire openbare executies, die zowel door Parijzenaars werden bewonderd als gewaardeerd. Je zult zien hoe wreed ze vroeger veroordeelde criminelen bestraften, en ook af en toe een ongelukkige onschuldige persoon.

Parijs is een spookstad met veel spoken en fantomen. Een beroemde Franse dichter werd de geest die tegenwoordig in een theater rondwaart, een andere raakte gewond tijdens een brand en is sindsdien nooit meer uit het operagebouw vertrokken. Je leert over de 'boze koningin' van Frankrijk en hoe een andere geest haar tot haar laatste dagen achtervolgde.

Demonen en duivelse wezens zijn overal in Parijs, met de kathedraal Notre-Dame met veel van hen aan de buitenkant. Op deze gevel staan zoveel enge en mysterieuze tekens en symbolen, die een grondig onderzoek vereisen om het goed te kunnen waarderen.

Je zult leren hoe een zigeuner een huis in het Quartier Latin vervloekte, waardoor de eigenaar stierf. Dit werd gevolgd door meer mensen die daar op mysterieuze wijze stierven. Je hoort het huiveringwekkende verhaal over deze meest beroemde vervloekte Parijse plek, voordat je huiveringwekkende tour eindigt op het ontmoetingspunt met het verhaal van een vampier.
Inbegrepen
 • Professionele gids
Niet inbegrepen
 • Ophalen en inleveren van het hotel

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Kom 5 minuten voordat de tour begint aan. Uw gids wacht op u in de buurt van de winkel L'Occitane Het dichtstbijzijnde metrostation Hotel-de-Ville, Cité.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
 • Comfortabele schoenen
 • Paraplu
Goed om te weten
• Deze tour laat regen of zonneschijn zien

Vanaf € 30 per persoon

Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door

My Precious Paris

Product ID: 359100