Parijs: 1-daagse hop on, hop off-rondrit & boottocht

Parijs: 1-daagse hop on, hop off-rondrit & boottocht

Vanaf $57,17 per persoon

Deze hop on, hop off-bustour in Parijs passeert meer dan 50 bezienswaardigheden verspreid over de stad. Met je ticket kan je ook de 1-uur durende rondvaart maken om de stad vanuit een ander perspectief te zien.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
vanaf het eerste gebruik
Directe bevestiging
Audiogids optioneel
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Arabisch, Portugees, Russisch, Koreaans, Koreaans

Belevenis

Highlights
 • Krijg indrukwekkende panoramische zichten van de monumenten te zien, ideaal om foto's te nemen
 • Neem de tijd bij alle beroemde bezienswaardigheden van Parijs
 • Luister naar leuke uitleg in één van de 11 beschikbare talen
Volledige beschrijving
Met deze ongelooflijke hop on, hop off-bustour in Parijs kan je de topattracties van de stad ontdekken in je eigen tempo. Je bewondert overdag de bezienswaardigheden en ontdekt de adembenemende hoogte van de Eiffeltoren, de historische omgeving van het Louvre, de indrukwekkende Arc de Triomphe en veel meer. Met dit unieke stadsbezoek krijg je meer dan 50 bezienswaardigheden te zien in heel Parijs. Je bezichtigt de prachtige lanen, de indrukwekkende architectuur en pittoreske zichten bovenin een open bus. Stap in en uit wanneer je wil en creëer zo je eigen rondleiding in de stad. In de bus krijg je interessante en grappige uitleg te horen die je door de stad leidt. Om de stad vanuit een nieuw perspectief te zien, combineer je je hop on, hop off-bustour met een boottocht op de Seine. Met de 1-uur durende boottocht passeer je veel geweldige monumenten en musea; je vaart onder verschillende prachtige bruggen en krijgt de mooiste plekjes van Parijs te zien. Je krijgt uitleg over de historische en culturele betekenis van de attracties, zodat je kan kiezen welke je bezoekt als je weer aan land bent.
Inbegrepen
 • Hop on, hop off-ticket voor 1 dag
 • Rondvaart van 1 uur
 • Audiocommentaar in meerdere talen
 • Plattegrond van Parijs
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis boekje met aanbiedingen en aanbevelingen
 • Live gidsen beschikbaar op Red Route in het Engels (1 op 3 rondritten is live begeleid)
 • Gratis Big Bus Tours-app met live bus-tracking
 • Gratis poncho (in geval van regen)
 • Toegangskaartjes voor bezienswaardigheden
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19

Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Begin je hop on, hop off-tour vanaf één van de onderstaande haltes: 1. Tour Eiffel Quai Branly - tegenover Pont d'Iéna 2. Champ de Mars - Avenue Joseph Bouvard 3. Opéra Garnier - bij Rue Scribe 15 4. Louvre Pyramide - Big Bus Information Centre Avenue de l’Opéra 11 5. Louvre Pont des Arts - nabij Pont des Arts 6. Notre-Dame, rue Lagrange 7. Musée d'Orsay - bij het Orsay Museum 8. Champs-Elysées - bij Avenue des Champs-Elysées 156 9. Grand Palais - Avenue Winston Churchill 10. Trocadéro - Avenue Paul Doumer 11. Gare du Nord - bij Rue Saint Quentin 35

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Als gevolg van de COVID-19-maatregelen kunnen het vertrekrooster en de route gewijzigd zijn. Ook kunnen sommige of alle haltes zijn geschrapt. Actuele informatie is beschikbaar via de website of app van de lokale partner.
 • Je moet eerst je voucher inwisselen in de bus. Doe je dat niet, dan kun je niet mee met de boot.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 / 5

gebaseerd op 97 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.0/5
 • Vervoer
  3.9/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • veiligheid
  4,3/5
Sorteren op

de tour met de bus was erg leuk en je kon veel informatie horen. men zag alle bezienswaardigheden zonder veel moeite. het werkte echter niet zo goed met de tickets. Ik had al vanuit huis geboekt en had toen online kaartjes met een code om op mijn mobiele telefoon te scannen. Helaas konden de medewerkers van de bushaltes de code niet scannen, dus moesten we naar het kantoor rijden. dat was op de busroute maar daar op kantoor konden ze de code van mijn kaartje niet scannen en we verloren veel tijd omdat het langer duurde voordat we eindelijk de kaartjes kregen en de bustour goed kon beginnen.

Verder lezen

27 augustus 2019

Om te proberen

Het was een prachtige ervaring. Zowel de bustour als de cruise. Let op een paar dingen: - als je de elektronische voucher hebt, ga dan naar het Big Bus-kantoor aan Avenue de l'Opera, omdat de draagbare lezers van de werknemers die je in de bussen vindt, deze NIET lezen. - aandacht voor de keuze van de bus. Sommigen nemen de RODE route en passeren de belangrijkste bezienswaardigheden van het centrum; anderen nemen de BLAUWE route die beslist meer gedecentraliseerd blijft (Montmartre en het hele bovenste gedeelte van Parijs). - het beste uitzicht wordt genoten vanaf de panoramische vloer, maar het is natuurlijk altijd druk ... dus schiet op! Over het algemeen heel leuk. Met de juiste voorzorgsmaatregelen raad ik zeker aan om deze ervaring te hebben.

Verder lezen

24 april 2019

The bus ride was super with a very detailed audio, I had a problem getting a bus stop but as soon as i go the local partner on chat they quickly directed me to the next stop and I hoped in, also make sure when you alight you have your 1 hr cruise tickets, i did not pick mine but got them again through the help of the chat services, if you love the Paris night lights take a booking that later in the evening.

Verder lezen

30 juli 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 116032