1. Frankrijk
  2. Île-de-France
  3. Parijs
  4. Moulin Rouge

Parijs: diner en show in de Moulin Rouge

Product ID: 189480
Bekijk gallery
Proef de ware atmosfeer van de Moulin Rouge in Parijs tijdens een optreden van "Féerie" en geniet van een heerlijk diner met een menu op basis van traditionele Franse gerechten met opties voor vegetariërs en veganisten.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 4 uur
Directe bevestiging

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Zie een wereldberoemde cabaretshow in de Moulin Rouge
  • Ga lekker zitten en dineer met heerlijke Franse gerechten in een Belle Epoque-locatie
  • Bekijk een groep van 60 artiesten de show 'Féerie' opvoeren
  • Zie de handgemaakte kostuums met veren, strass en pailletten
  • Maak een onvergetelijke avond mee met familie, vrienden of je liefje
Volledige beschrijving
Neem plaats in de wereldberoemde Moulin Rouge en bezoek de show 'Féerie,' gecreëerd door Doris Haug en Ruggero Angeletti, met choreografie van Bill Goodson.

100 artiesten, waaronder 60 Doris Girls, paraderen rond in 1.000 flamboyante kostuums van veren, glitters en pailletten, ontworpen door Corrado Collabucci. De kostuums zijn handgemaakt in beroemde Parijse werkplaatsen, en ze passen perfect bij de set (en de terugkeer van het reuzenaquarium), ontworpen door Gaetano Castelli. Pierre Porte heeft de muziek gecomponeerd die tot leven wordt gebracht door 80 muzikanten en 60 zangers.

Kies voor een upgrade met een dineroptie en geniet van een gastronomisch menu uit de traditionele Franse keuken. Dit alles vindt plaats in een prachtige Belle Epoque-locatie met 850 zitplaatsen.

2020 Lente-Zomermenu's zijn bedacht en geregisseerd door chef-kok David Le Quellec, geldig vanaf 21 maart tot en met 15 oktober 2020.

Menu Mistinguett:
• Geperste groente uit de regio rond Nice, gekookt met citroentijm, cherry tomaatjes, groene pesto   of gemengde groene en witte asperges, rundvlees Cecina, balsamicodressing
• Filet van zeebrasem gebakken met komijn, Tajine-groenten, verse koriander of   geroosterde kipfilet met marjolein, Fricassee seizoensgroenten, citroensap
• Lichte roomkaas gevuld met gestoofd rood fruit, biscuit, saus van rood fruit of 45% Ariaga chocoladetaartje met geroosterde amandel, gezoute caramel

Toulouse-Lautrec Menu:
• Octopus in Aspic met koriander en Iberische Chorizo Jelly, Light Wortel en Ginger puree, Pickles groenten of Sweet and Sour gemengde groenten, Caper bessen, Bulgur met citroen Leaves of gerookte zalm en gemarineerd met Pink Peppercorn en dille, Mixed Young Kruiden, Rood en Yellow Pepper Chutney
• Saltimbocca van kalfsvlees omwikkeld met spek en salie, fregola met basilicumpesto, verse tomaten, eenvoudig sap of langzaam in de oven gegaarde kabeljauw, geserveerd als aioli, biologisch ei "Ile de France", knoflookbrood
• Als een After-Eight, Manjari-chocolademousse gevuld met een verse muntroom, muntgelei of gekonfijte mangokoekjes gewikkeld in een passievruchtenmousse doordrenkt met Sichuan-peper, exotisch vers fruit

Belle Epoque-menu
• Voorgerecht
• Terrine van foie gras, fruits de vieux garcons en marmelade van beaumes-de-venise of Dublin Bay-garnalenstaarten, groentenparfait, vleestomatengazpacho of Franse zalm in biologische olijfolie, gemengde krokante seizoensgroenten met verse koriander
• Zonnevis gepocheerd in lavasbouillon, rauwe en gekookte venkel, sap met een Provençaals aroma of gegrilde gerijpte ossenhaas, fondantaardappel gevuld met runderwang, groenten met zomertruffel
• Meringue-cake gevuld met seizoensvruchtenijs, slagroom en goudpoeder of Zuid-Amerikaanse chocolade en koffietiramisu

veganistisch menu
• Zoetzure gemengde groenten, kappertjes, bulgur met citroenbladeren of geperste groenten Nicoise, gekookt met citroentijm, cherrytomaten, saus van basilicumpesto
• Papillote van gemengde groene curry-groenten met kikkererwten, gepekelde rode uien, verse koriander of fregola, pasta gekookt in groentenbouillon, basilicum, avocado en tomatensaus
• Seizoensfruit geroosterd in papillote, gedroogde limoen

Kindermenu (geldig voor kinderen van 6 tot 11 jaar oud)
• Carpaccio van vleestomaten, buffelmozzarella
• Geroosterde kipfilet, gemengde groenten met basilicum, kippenjus
• Brownie met pecannoten, vanille-eis

Bij elke optie (show met of zonder diner) is een halve fles champagne per persoon inbegrepen. Deze kun je ook inwisselen tegen 2 frisdranken per persoon. Andere drankjes moet je ter plaatse betalen.
Inbegrepen
  • Ticket voor Moulin Rouge show 'Féerie'.
  • Diner van geselecteerd menu (kies deze optie tijdens het boeken)
Niet geschikt voor
  • Kinderen onder de 6 jaar

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt
Belangrijke informatie
Niet toegestaan
  • Spijkerbroeken
  • Huisdieren
  • Korte broeken
  • Camera's
  • Sportkleding
  • Sportschoenen
Goed om te weten
• Let op: de Moulin Rouge is vaak al maanden van tevoren uitverkocht. We raden je aan om lang van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen
• Kinderen jonger dan 6 jaar zijn niet toegestaan
• In de Moulin Rouge is elegante kleding een vereiste. Een colbert en das zijn niet noodzakelijk, maar korte broeken, sportschoenen en sportkleding zijn niet toegestaan
• Wees 30 minuten voor het begin aanwezig
• Mobiele vouchers worden niet geaccepteerd, neem een uitgeprinte kopie van je voucher mee
• Opgelet: pas op de dag van de voorstelling zijn de zitplaatsen bekend. Als je de show met diner geboekt hebt, hangt de zitplaats af van het gekozen menu
• Let op: alleen rolstoelen zonder motor toegestaan
• Extra uitgaves ter plaatse kunnen contant of met kredietkaart betaald worden

Vanaf € 190 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
gebaseerd op 931 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,4/5
organisatie
4,5/5
prijs / kwaliteit
4,1/5
veiligheid
4,6/5

Georganiseerd door