Auditorium © Christian Leiber
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Frans, Spaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Verken een architectonisch meesterwerk in het hart van Parijs
  • Krijg een 90 minuten lange rondleiding in de openbare ruimtes van de Opera Garnier
  • Geef je ogen de kost op de kronkelende slangen van de bronzen sculptuur 'Pythonisse'
  • Beklim de dubbele trap van het Grand Escalier
  • Vergaap je aan de prachtige schilderijen en sculpturen
Overzicht
Ontdek Europa's grootste opera met een informatieve 90 minuten lange tour van de Opera Garnier. Goed geïnformeerde en enthousiaste gidsen van de Opera de Paris helpen je de geheimen van dit barokke meesterwerk gelegen in het hart van Parijs te ontdekken.
Wat te verwachten
Met een eclectisch en opzichtig barok ontwerp is de Opera Garnier een van de meest extravagante weergaves van architectuur uit het Tweede Keizerrijk in Frankrijk. Neem deze 90 minuten lange rondleiding in de openbare ruimte en ontdek flamboyante kunstwerken wanneer je in de voetsporen treedt van de modieuze 19e-eeuwse Franse samenleving.

Ingehuldigd in 1875, vernoemd naar de opwindende jonge architect Charles Garnier en het grootste operagebouw in Europa. Zodra je je gids treft bij de ingang van het museum wordt je meegenomen naar de 'Rotonde des Abonnes' (Rotonde der leden); ooit gebruikt als de formele ontvangst ruimte voor opera gasten. Garnier's unieke handschrift komt naar voren in de prachtige arabesken voordat je verder gaat om de rijkdom van het gebouw te verkennen.

Bekijk de kronkelende slangen van de bronzen 'Pythonisse' sculptuur om vervolgens de dubbele trap van 'Grand Escalier' (Hoofd trappenhuis) te beklimmen. Zie de zwierige hoepelrokken voor je verschijnen wanneer je het adembenemende decor ziet en wandelt door uitgestrekte foyers gevuld met fonkelende mozaïeken, kleurrijke marmeren zuilen en bladgouden flora. Overal waar je kijkt is een lust voor het oog.

Gedurende de tour zullen deskundige en enthousiaste gidsen van de Opera de Paris je wijzen op de prachtige schilderijen en sculpturen die het een van de meest oogstrelende musea en een van de meest indrukwekkende nog in gebruik zijnde theaters in Parijs maakt.
Inbegrepen
  • Tour met gids in de openbare ruimtes van de Opera Garnier (waaronder de Rotunda, Grote Escalier, Grote Foyer, Auditorium en lounges);
  • Toegangskaart;
  • Neem een ID-kaart of paspoort als garantie mee, om het uitzending systeem te gebruiken tijdens de Dagtour. Er is 1 ID-kaart of paspoort per voucher vereist.
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 2 dagen van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt
Wat je moet weten
• Als een nog in gebruik zijnde theater is de toegang tot het auditorium soms niet beschikbaar vanwege technische of artistieke redenen. Toegang kan niet worden gegarandeerd.

• De tour is niet beschikbaar voor kinderen jonger dan 5 jaar.

• Voor artistieke of technische redenen kan de tour route worden aangepast op de dag van de tour op verzoek van Opera Garnier zonder mogelijkheid tot restitutie.

• Neem een ID-kaart of paspoort als garantie mee, om het uitzending systeem te gebruiken tijdens de Dagtour. Er is 1 ID-kaart of paspoort per voucher vereist.

Vanaf € 15,50 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (418 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Cultival

Product ID: 3633