Parijs: Parc Astérix Dagticket

Vanaf € 47 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van 39 verschillende attracties en 5 wilde shows in Parc Astérix
  • Ervaar de nieuwste attracties, waaronder `Bestemming Egypte`en Discobélix
  • Duik in een wereld vol avontuur met Asterix and Obelix
Overzicht
Ga een dag naar pretpark Parc Astérix en stap in een Romeinse achtbaan voor de rit van je leven! Een leuke dag voor het hele gezin - je ziet dolfijnen en zeeleeuwen - en gaat met Astérix op reis naar verre landen.
Wat te verwachten
Geniet van avontuur en activiteiten in Parc Astérix - ongeveer 30 kilometer van Parijs - en geniet van een bijzondere dag met al je favoriete personages uit het beroemde stripverhaal.

Ontdek zes thematische zones, 39 verschillende attracties en 5 shows, met steeds weer nieuwe en spannende ontdekkingen. Maak zelf een reis naar de landen van de Romeinen, Grieken, Galliërs, Vikingen en Egyptenaren. Beleef veel plezier aan boord van de Menhir Express en ga de uitdaging van César aan om het Romeinse legioen te bespioneren in het gekkenhuis Défi de César. Meld je aan als soldaat om het Romeinse Rijk te dienen, duik in de komische wereld van deze strip en maak het laatste gevecht mee tussen het Romeinse leger en de strijdende Galliërs!

Zie halsbrekende stunts en een fantastisch verhaal over het stelen van de Mona Lisa, in de burlesque show Main Basse sur la Joconde. Bewonder de enige dolfijnen en zeeleeuwen in de buurt van Parijs in het Poseidon Theatre. Ontdek het Bos van Idefix, een nieuw gedeelte voor de hele familie in het midden van het park met vijf nieuwe attracties voor jonge Galliërs vanaf 3 jaar. Op steenworp afstand vanaf het Gallische dorpje, laat Idefix je kennis maken met andere druïdes en hun gekke uitvindingen.

Dit jaar verwelkomt het Parc Astérix een nieuwe attractie: Discobélix. Deze nieuwe attractie ligt in het centrum van de Griekse wereld en nodigt de bezoeker in de antieke stad Olympia; een buitengewoon avontuur, voor het hele gezin!
Inbegrepen
  • De hele dag toegang voor Parc Astérix
  • Toegang tot alle shows an attracties
Niet inbegrepen
  • Kosten voor behendigheidsspelletjes, computerspelletjes en bepaalde animatiefilms
  • Vervoer
  • Eten en drinken
Trefpunt

Parc Asterix, 60128 Plailly.

Wat te onthouden
Na boeking worden tickets niet gerestitueerd.

Vanaf € 47 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (17 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Parc ASTERIX

Product ID: 2901