Meer foto's

Vanaf € 56 per persoon

Parijs stadstour in luxe minibus & rondvaart Seine

Product ID: 1695
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch

Ophaalservice

Hotel pick-up is alleen beschikbaar vanaf de volgende gebieden: 75001, 75002, 75003, 75004, 75005, 75006, 75007, 75008, 75009, 75014, 75015, 75016 of 75017. Pick-up wordt niet aangeboden vanuit de stadspoorten van Parijs (met uitzondering van Porte Maillot) of vanaf de volgende districten: 75010, 75011, 75012, 75013, 75018, 75019 of 75020.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek de must-see plekken op een twee uur durende tour per minibus
 • Rij over de Champs-Élysées, een van de meest beroemde en duurste straten ter wereld
 • Bekijk de Eiffeltoren, de ijzeren dame van Parijs, van dichtbij
 • Krijg alle toplocaties te zien zoals Arc de Triomphe, Place de la Concorde en Opéra Garnier
 • Bewonder het ontzagwekkende roosvenster in de Notre Dame Kathedraal
 • Neem een één uur durende rondvaart met uitleg op de rivier de Seine
 • Geniet van meertalige uitleg en een ongelofelijk uitzicht vanaf de rondvaartboot
Overzicht
Geniet van Parijs, zowel op het land als op het water, op een twee uur durende tour die je naar de beste plekken in de stad brengt. Ontdek de Eiffeltoren, Notre Dame en meer in een luxe minibus. Neem dan een rondvaart over de rivier de Seine.
Wat te verwachten
Ontdek Parijs, zowel op het land als op het water, met een twee uur durende tour van de stad. Ontspan terwijl je naar alle belangrijke plekken wordt gebracht, eerst in een luxe minibus en dan aan boord van een begeleide rondvaartboot.

Begin de tour door met een luxe minibus opgehaald te worden bij jouw hotel in Parijs. Jouw chauffeur is tevens de gids, en zal je naar de beste bestemmingen in de stad brengen. Rij over de Champs-Élysée, hot spot voor de elite, van de Arc de Triomphe naar Place de la Concorde.

Bekijk de wereldberoemde Eiffeltoren, een cultuursymbool van Frankrijk, en stop bij Jardins du Trocadero om geweldige foto's te maken. Bekijk Opéra Garnier en stop bij Les Invalides voor een andere fotomogelijkheid, een gebouwencomplex met onder andere een museum en een onderkomen voor oorlogsveteranen.

Rij vervolgens naar de Notre Dame, waar je waterspuwers, chimaera en het prachtige roosvenster kunt bekijken. Bewonder Place Vendôme, Musée d'Orsay, het wereldberoemde Musée du Louvre en de beroemde kerk, La Madeleine.

Geniet vervolgens van een begeleide één uur durende rondvaart over de rivier de Seine in één van de drie met glas bedekte trimarans, perfect voor een prachtig uitzicht op Parijs. Luister naar de meertalige gids die je in vier verschillende talen over de omliggende bezienswaardigheden en de laatste gebeurtenissen in Parijs vertelt.
Inbegrepen
 • Ophalen bij hotel
 • Vervoer per luxe minibus
 • Twee uur durende tour van Parijs
 • Fotomogelijkheden bij Jardins du Trocadero, Notre dame, en Les Invalides
 • Eén uur durende rondvaart op de Seine met gids
Niet inbegrepen
 • Terugbrengen naar je hotel
 • Fooien
Trefpunt

Kom naar 41 Avenue De La Bourdonnais, 75007 Parijs. De dichtstbijzijnde metrostations zijn Ecole Militaire: lijn 8, Trocadero: lijn 6 of 9. Of Pont de l'alma met de REC C trein. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Naast de vier talen die aan boord gesproken worden is er ook levendige uitleg beschikbaar via individuele handsets in dertien talen, elk met zijn eigen specifieke anekdotes en unieke culturele verwijzingen (Duits, Brits & Amerikaans Engels, Koreaans, Chinees, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Portugees en Russisch).

Wijzigingen en annuleringen, tot 5 dagen voor de tourdatum, zijn niet mogelijk, er vindt geen restitutie plaats.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (34 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Paris Trip

Product ID: 1695