Toegangsticket

Parijs: toegangsticket paleis en tuinen van Versailles

Parijs: toegangsticket paleis en tuinen van Versailles

Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Vanaf € 27 per persoon

Profiteer van 1 of 2 dagen volledige toegang tot het complex van Versailles, incl. de tuinen, het Trianon en Marie-Antoinettes landgoed. Upgrade je ticket met de beroemde muzikale tuinen- of fonteinshow.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Reserveer nu en betaal later
Reserveer nu en betaal later om je plek vandaag nog kosteloos te boeken. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Belevenis

Highlights
 • Geniet van volledige toegang tot het paleis en de tuinen van Versailles voor 1 of 2 dagen
 • Leer meer over de "Zonnekoning" en andere legendes van de Franse monarchie
 • Maak een wandeling door de formele en informele tuinen en bezoek het privélandgoed van Marie Antoinette
 • Kijk hoe de fonteinen oplichten met het geluid van muziek (optioneel)
 • Wandel door de oogverblindende Spiegelzaal
Volledige beschrijving
Bezoek het paleis en de tuinen van Versailles met een vooraf geboekte 1-daagse of 2-daagse volledige toegangspas. Verken de sierlijke State Apartments en de adembenemende Spiegelzaal in de officiële residentie van de Franse monarchie van 1682 tot 1789. Kom meer te weten over Lodewijk XIV en andere Franse koninklijken. Krijg een gevoel van leven aan het Franse hof tijdens een wandeling door de glinsterende Spiegelzaal. Wandel in je eigen tempo door de legendarische tuinen en bewonder fonteinen, sculpturen en prachtig onderhouden gazons. Geniet van toegang tot de Grand en Petit Trianon op hun eigen terrein. Zie waar de "Zonnekoning" privé zou entertainen, en waar hij zou gaan om te ontsnappen aan de ontberingen van het hofleven. Ga dan naar het landgoed van Marie Antoinette en ontdek waar ze privé haar toevlucht zou zoeken.
Inbegrepen
 • 1- of 2-daags ticket voor het paleis
 • 1 of 2 dagen toegang tot het hele domein van Versailles (inclusief het landgoed Marie Antoinette, de tuinen van Trianon en de tuinen van Versailles)
 • Toegang tot Musical Gardens of Fountain Show (indien optie geselecteerd)
 • Gids
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Toon je voucher direct bij de ingang van het paleis. Kom om 08:45 uur aan om de lange wachtrij bij de veiligheidscontrole in het hoogseizoen voor te zijn. Kasteel van Versailles, Place d'Armes, 78000 Versailles. Vanwege werkzaamheden op het spoor tussen 15 juli en 25 augustus kun je alleen de trein vanaf station Javel (metro 10) nemen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Paspoort of identiteitskaart voor kinderen

Goed om te weten

 • Toegang tot het paleis is gratis voor kinderen onder de 18 jaar en EU-burgers onder de 26 jaar. In beide gevallen is een ticket met tijdslot en een geldig legitimatiebewijs vereist. Niet-EU-burgers van tussen de 18 en 26 jaar moeten een ticket kopen, tenzij ze langer dan 3 maanden in de EU wonen.
 • Houd er rekening mee dat, op de genoemde data, de tuinen niet toegankelijk zijn zonder ticket voor de fonteinenshow. Op deze dagen is de toegang tot de tuinen alleen gratis voor kinderen tot en met 5 jaar.
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor de bezoekers van het kasteel
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 10636 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,2/5
 • organisatie
  3,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Geweldige tijd! Gemakkelijke toegang vanaf Parijs - trein RER C. Het is de moeite waard eraan te denken dat u eerst de paleiskamers en daarna de tuinen bezoekt. We hebben het tegenovergestelde gepland1 Het is de moeite waard om de applicatie "Paleis van Versailles" te downloaden. We komen terug voor de nachtelijke fonteinshow.

12 juni 2022

Ik heb deze ervaring 5 sterren gegeven voor de service van GetYourGuide. Die waren fantastisch! Versailles zelf zou ik 2 sterren geven, er staat nergens op de website van versailles zelf vermeld dat in de tuinen de hekken van de fonteinen dicht zijn, ik was er op een dag dat er geen 'fonteinshow' was maar ik nam volledig aan dat je alsnog de fonteinen zou kunnen bekijken ook zonder dat er water uit kwam. Dit werdt duidelijk dat ik voor een gesloten poort in de tuinen zelf stondt. Ook voelt Versailles een beetje slecht onderhouden aan, veel stof en veel gesloten ramen die enkele uren na opening pas geopend worden. In conclusie: GetYourGuide was geweldig, Versailles zelf een stuk minder.

Verder lezen

28 oktober 2021

Een bezoek aan het kasteel en de tuinen is een aanrader voor wie van mooie dingen houdt en de geschiedenis van Frankrijk een beetje kent. Dit kasteel is een resultaat van zijn tijd. Veel pracht en praal. Het leven van Louis XIV liep niet altijd over rozenblaadjes en er werden tal van films gemaakt over zijn leven. De tuinen zijn prachtig en goed onderhouden, een lust voor het oog.

Verder lezen

11 september 2021

Product ID: 59565