Combi-aanbieding

Parijs: voorrangsticket Musée d'Orsay en de l'Orangerie

Parijs: voorrangsticket Musée d'Orsay en de l'Orangerie

Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Bekijk meesterwerken in hartje Parijs met een combiticket voor Musée d'Orsay en Musée de l'Orangerie. Krijg bij beide musea toegang met voorrang en bewonder de beeldhouwkunst en schilderijen, waaronder de legendarische Waterlelies-serie van Monet.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Reserveer nu en betaal later
Reserveer nu en betaal later om je plek vandaag nog kosteloos te boeken. Meer informatie
Duur 7 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over

Belevenis

Volledige beschrijving
Profiteer van toegang met voorrang tot twee beroemde culturele instellingen in het hart van Parijs. Krijg toegang tot Musée d'Orsay en Musée de l'Orangerie in de Jardins des Tuileries. Bewonder in beide musea de kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars in prestigieuze vaste collecties en tijdelijke tentoonstellingen.  Orsay Museum: Treed het voormalige treinstation Gare d'Orsay binnen dat voor de Wereldtentoonstelling in 1900 door Victor Laloux werd ontworpen in een Beaux-Arts-stijl. Het prachtige gebouw, waar nu het Musée d'Orsay in is gevestigd, is een van de populairste culturele plekken in Parijs. Sla met je kaartje de lange wachtrijen over en maak een reis langs verschillende artistieke stromingen, zoals het academisme, het realisme, het impressionisme, het symbolisme en art nouveau. Bewonder werken gemaakt door kunstenaars als Bonnard, Carpeaux, Cézanne, Courbet, Daumier, Degas, Gauguin, Guimard, Lalique, Manet, Millet, Monet, Pissarro, Redon, Renoir, Rodin, Seurat, Sisley, Van Gogh en Vuillar! Orangerie Museum: Het Musée de l'Orangerie ligt in de prachtige Jardins des Tuileries en biedt bezoekers een poëtische presentatie van twee prestigieuze collecties van werken die in de eerste decennia van de 20e eeuw zijn gemaakt. Bewonder meesterwerken als de Waterlelies-serie (Les Nymphéas) van Claude Monet en verschillende werken uit de Jean Walter-Paul Guillaume-collectie van kunsthandelaar Paul Guillaume en zijn vrouw Domenica. 
Inbegrepen
 • Musée de l'Orangerie toegangsbewijs
 • Musée d'Orsay toegangsbewijs
 • Toegang Tuilerieën
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Begin je bezoek bij het Orangerie Museum, op de geselecteerde reisdatum en tijdslot die op je voucher staan vermeld. Je hebt dan 7 dagen om met dezelfde pas het Musée d'Orsay te bezoeken. Je kunt het Musée d'Orsay op elk moment betreden tijdens de openingsuren (dagelijks van 09.30 tot 18.00 uur, behalve op maandag, dan is het gesloten). Het Orsay Museum is gevestigd aan 1 Rue de la Légion d'Honneur, 75007 Parijs.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • In verband met COVID-19 word je verzocht om eerst het Musée de l'Orangerie te bezoeken binnen het tijdslot en op de reisdag die op je voucher vermeld staan
  • Daarna heb je nog 7 dagen om met dezelfde pas het Musée d'Orsay te bezoeken, op elk gewenst tijdstip tijdens de officiële openingstijden (dagelijks van 09:30 uur tot 18:00 uur, behalve op maandag wanneer het museum gesloten is)
  • Kinderen jonger dan 18 jaar en inwoners van de EU onder de 26 jaar mogen gratis naar binnen
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 /5

  gebaseerd op 1151 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Zou het zeker aanraden! Maar je moet minimaal 2 - 3 uur in de Orsay en 1-2 uur in de Orangerie hebben. Oorspronkelijk geboekt om de waterlelies van Monet te zien, maar blij dat ik de tijd heb genomen in het Orsay-museum. Wat een geweldige geschiedenis. De waterlelies van Monet, ik moet zeggen, was de kers op de taart, om daar gewoon te zitten en na te denken was prachtig.

  Verder lezen

  10 februari 2020

  Orsay was geweldig. . . ging daarheen om naar Orangerie te lopen, alleen om erachter te komen dat het gesloten was (en ik had online gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het open was) Ik keek echt uit naar de grotere tentoonstelling van Monet's Waterlelies, dus was een beetje teleurgesteld dat ik dat niet deed krijg geen kans om het te zien. Maar het skip-the-line ticket voor Orsay was geweldig.

  Verder lezen

  4 februari 2020

  Mijn oordeel betreft de controle tentoonstelling was TOP!

  Wij kwamen net aan in Parijs met de thallys en hadden onderweg de kaartjes voor het museum gepland. Omdat wij nog niet op onze airbnb waren geweest kwamen we met koffertjes aan bij het museum. Ik had 2 nog ongeopende kleine flesjes wijn in de koffer, die moest ik weggooien!!! Waarom?? de koffer ging keurig in de opslag..vond dit overbodig en had het ook nergens zien staan..grrr

  Verder lezen

  26 februari 2018

  Product ID: 103484