Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Rondleiding

Parijs: wandeltocht Dark City Secrets

Parijs: wandeltocht Dark City Secrets

Vanaf € 30 per persoon

Ervaar de donkere kant van Parijs tijdens een huiveringwekkende avondwandeling. Je ontdekt de historische moorden, misdaden en fantastische legendes die het verhaal van deze stad hebben gevormd.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Russisch
Privé- of kleine groepen mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de belangrijkste plaats waar openbare executies plaatsvonden
 • Leer meer over de beroemdste Parijse geesten
 • Ontdek de Tempeliers, een modern geheim genootschap met een enorme geschiedenis
 • Vind de demonen op de Notre-Dame-kathedraal
 • Bezoek vervloekte locaties
Volledige beschrijving

Tijdens je rondleiding van 2 uur ontdek je de donkere kant van het centrum van Parijs. Kies tussen een gedeelde of privé-ervaring, die begint op de voormalige hoofdlocatie van de bloedige en populaire openbare executies, die zowel werden aanbeden als gewaardeerd door Parijzenaars. U zult zien hoe wreed ze veroordeelde criminelen straften, en ook af en toe een ongelukkige onschuldige persoon. Parijs is een spookstad met veel spoken en fantomen. Een beroemde Franse dichter werd de geest die tegenwoordig in een theater rondwaart, een andere raakte gewond tijdens een brand en heeft sindsdien het operagebouw nooit verlaten. Je leert over de 'boze koningin' van Frankrijk en hoe een andere geest haar tot aan haar laatste dagen achtervolgde. Demonen en duivelse wezens zijn overal in Parijs, met de Notre-Dame kathedraal met veel van hen aan de buitenkant. Op deze façade zijn er zoveel griezelige en mysterieuze tekens en symbolen, die een grondig onderzoek vereisen om het goed te kunnen waarderen. Je leert hoe een zigeuner een huis in het Quartier Latin vervloekte, waardoor de eigenaar stierf. Dit werd gevolgd door meer mensen die daar op mysterieuze wijze stierven. Je hoort het huiveringwekkende verhaal over deze beroemdste vervloekte Parijse plek, voordat je huiveringwekkende tour eindigt op het ontmoetingspunt met het verhaal van een vampier.

Inbegrepen
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Gelieve 5 minuten voor aanvang van de tour aanwezig te zijn. Je gids wacht op je in de buurt van de winkel van l'Occitane Het dichtstbijzijnde metrostation Hotel-de-Ville, Cité.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Paraplu

Goed om te weten

 • Deze tour loopt weer of geen weer
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 84 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Als je van de donkere kant van Parijs houdt, is dit de plek voor jou! Hanna kan duistere verhalen uit Parijs verzinnen, onder meer over de Tempeliers, de achtergrond van het Phantom of the Opera of de geheimen van de Notre Dame. Ze heeft ook enkele tips klaar voor verdere bezoeken aan de stad. Al met al een zeer geslaagde 2 uur!

30 augustus 2020

Buitengewoon! Ik bracht twee uur door op momenten dat de mysteries en geheimen van Parijs mij werden verteld door dit prachtige Oekraïense wezen dat onberispelijk Frans spreekt. Als je op zoek bent naar mysterieuze verhalen, aarzel ik niet meer, ga door met het licht van de straatlantaarns, je zult voelen dat je hart sneller gaat als je verder komt in de steegjes van Parijs ... Geniet van je bezoek

Verder lezen

4 maart 2020

We were the only people on the tour but this made it much better. Our tour guide had extensive knowledge of Paris’s history and the stories that were told were fascinating. Aside from the Dark Secrets, our guide gave us some great restaurant and location tips for the rest of our time in Paris. A must-do guide if you’ve visiting Paris and want to hear some history. Thank you!

Verder lezen

1 december 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 359100