Meer foto's

Vanaf € 75 per persoon

Parijs: wijn en kaas lunch

Product ID: 11124
Belangrijke Informatie
Duur
1.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Proef fenomenale Franse kazen op een mooie locatie dicht bij het Louvre
 • Probeer Champagne en een selectie van wijnen in het gezelschap van een deskundige sommelier
 • Leer hoe je Franse wijnsoorten identificeert
 • Geniet van charcuterie en sausisson vanuit heel Frankrijk
Overzicht
Proeven 5 verschillende wijnen uit 5 verschillende streken van Frankrijk waaronder Champagne en Bordeaux en eet heerlijke kaas en gerookte ham. De wijn en kaas lunch in Parijs is een geweldige kans om over Franse delicatessen te leren en ze te proeven.
Wat te verwachten
Als je van wijn en kaas houd dan is dit het ticket voor jou. De ontspannen lunch is een geweldige kans om te proeven van mooie Franse producten en om er meer van te leren. Je begint 's middags in een prachtig proeflokaal dicht bij het ​​Louvre en probeert 5 verschillende wijnen uit 5 verschillende streken van Frankrijk. Van Champagne tot Bordeaux en Sancerre aan de Rhône, gewoon achterover leunen en genieten van deze smakelijke "Tour de France" van wijn en kaas.

Het grootste deel van de presentatie zal gericht zijn op wijn. Toch zal je sommelier je uitleggen welke kaas het beste werkt met welke wijnen. terwijl je geniet van 2 van de beste lekkernijen uit Frankrijk leer je hoe een Frans wijn etiket gelezen wordt en hoe je wijn koppelt met voedsel.

De wijnen en kazen zijn overvloedig maar je probeert ook wat charcuterie van gerookte ham uit het zuid-westen van Frankrijk en wat Corsicaanse saucisson om nog meer vreugde en kleur aan de tafel te brengen.
De wijnbar is gevestigd in een 'hotel particulier "voorheen eigendom van Madame de Pompadour in de 17de-eeuw. Voltaire, Rousseau, en George Sand kwamen hier om aan deze beroemde recepties deel te nemen die werden georganiseerd door de dame van het huis. In de prachtige oude gewelfde kelders werden de meest beroemde Franse wijnen bewaard om aan de gasten te serveren.
Inbegrepen
 • Engels sprekende sommelier
 • Mooi proeflokaal voor je groep
 • Een selectie van ambachtelijke kazen, vleeswaren en broodmandjes (dezelfde bakkerij als van de president van Frankrijk)
 • 5 goede Franse wijnen (inclusief 1 Champagne), geserveerd in Riedel glaswerk
 • Een lijst van de wijnen die je proeft zie je op een spiekbriefje dat word uitgedeeld aan het eind van de les
Niet inbegrepen
 • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

O Chateau is gelegen in het centrum van Parijs op 68, Rue Jean-Jacques Rousseau, 75001, Parijs. Het ligt op 3 minuten van het Louvre. Dichtstbijzijnde metrostations zijn Louvre Rivoli (lijn 1), en Etienne Marcel (lijn 4). (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (22 Beoordelingen)

Georganiseerd door

O Chateau - Paris Wine Tasting

Product ID: 11124