Parijs
Rolstoeltoegankelijk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 41.656 beoordelingen

Je hebt wel een hele dag nodig om alles te zien, wij hebben alleen de Impressionisten gedaan en dat was al drie uur lopen en bewonderen over twee etages. Maar er zijn zes etages kunst dus brood mee want je mag niet naar buiten om te lunchen en dan weer naar binnen, gevraagd! Dan moet je eerst weer met internet nieuwe tickets voor ‘s middags regelen.... Een kassa is er niet meer! Er zit trouwens wel een donker café midden in het museum maar wij wilden even zonder mondkapje buiten zijn en op een terrasje wat eten.....

Prachtig museum, met prachtige collectie. Heel veelzijdig en vooral veel werk van impressionisten. Fijne sfeer in museum. En ook het winkeltje heeft veel te bieden. Verder mooi uitzicht over Parijs, bij de beroemde klok in het museum. Een échte aanrader, voor iedereen, die ook maar enigszins van kunst houdt. Wie Parijs bezoekt , mag een bezoekje aan musee d'Orsay niet missen, vanuit mijn gezichtspunt gezien.

Geweldige ervaring! Het boeken ging super makkelijk. De tickets kreeg al gauw via de mail toegestuurd. De rondvaart is echt een aanrader. Het personeel van Bateuax Parisiens was heel vriendelijk. Ik raad iedereen ook aan om op de restaurant boot een hapje te eten of te drinken met een prachtig uitzicht van de Eiffeltoren!

Het is altijd leuk om naar Disneyland Parijs te gaan maar dit keer tijdens de Corona tijd heeft Disney het goed voor elkaar om goed met de regels betreft Corona om te gaan en alle bezoekers en medewerkers houden zich daar goed aan.

Mooie boottocht met prachtige zonsondergang. We hadden de laatste tocht om 21.00u, helaas geen crèpe gezien....???? We geboekt (en betaald) Bij navraag kreeg ik te horen dat nu alles gesloten was???