Parijs Boottochten & rondvaarten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Boottochten & rondvaarten in Parijs

Bekijk alle Boottochten & rondvaarten in Parijs
Bekijk alle 761 tickets en tours

Top 5 redenen om een rondvaart in Parijs te maken

Wat is er romantischer dan een rondvaart over de Parijse Seine? Hier vijf redenen om toe te geven aan de neiging om een heerlijke rondvaart te maken.

Zonsondergang

Zonsondergang

Misschien wil je de bezienswaardigheden en attracties in het daglicht zien, maar de Seine komt bij de ondergaande zon het mooist tot haar recht. Kijk hoe Parijs transformeert met het vallen van de avond.

Eiffeltoren

Eiffeltoren

De Eiffeltoren aan land bekijk je meestal vanaf het van toeristen wemelende Champs de Mars park. Een blik op het iconische gebouw vanaf het water is weer eens wat anders - en een stuk rustiger!

Pont Neuf

Pont Neuf

Pont Neuf is de oudste brug in Parijs, maar de stad heeft er liefst 37, allemaal met hun eigen charme. En waar vandaan bekijk je een brug het best? Juist, vanaf het water!

Notre Dame

Notre Dame

Deze beroemde kathedraal is een essentieel deel van de Parijse ervaring. Vaar er 's avonds langs voor een bijzondere blik op de verlichte waterspuwers.

Parijzenaars

Parijzenaars

De Seine is het centrum van het Parijse leven: op elk moment van de dag bruist het aan de rivier. Probeer de Pont des Arts om te beginnen en waan je even een echte Parijzenaar.

Plan je bezoek

Wat kost het?

Rondvaarten over de Seine heb je in alle soorten en maten: van een eenvoudige tour voor €10 tot een extravagante dinercruise voor €200.

Zei je nou diner?

Jawel, er kan worden gegeten! Ons advies: wees niet al te zuinig, want de ervaring is het geld meestal waard, maar check wel van tevoren het menu om te zien of het bij je smaak past. Bij sommige boottours vindt het diner plaats in een restaurant na de rondvaart.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gewoon prachtig, zeker met de korte wachttiijden aan de attracties.

Activiteiten zelf waren zeer goed, enkel het omruilen van de voucher naar de twee tickets verliep heel chaotisch, sommigen kregen wel een bootticket, anders moesten later teruggaan om hun bootticket. Iedereen werd gechecked met de lijst, maar ipv dan direct je tickets te geven moest je in een groep gaan staan, waar dan iemand anders een tijdje later tickets kwam geven, ondertussen waren er al een paar bij de groep aangesloten die nog niet door de eerste persoon gemarkeerd waren. Niet te begrijpen dat je dit dag in dag uit doet en dan geen treffelijk systeem hebt om te checken of iemand om de lijst staat en het ticket af te geven.

Eiffeltoren ochtendtour met lift en rondvaart Seine Beoordeeld door Geert, 06/05/2017

goed maar we hebben weinig gehad aan de gids.

De gids was voor het afgesproken uur vertrokken met de groep die al aanwezig was richting Eifeltoren. Gelukkig kwamen we net toe en konden we al rennend de groep vervoegen. Toen we zeiden dat ze te vroeg was vertrokken vertelden ze dat er indien ze weg waren, iemand ons wel ging brengen naar de Eifeltoren. De gids had onze ticket voor de boottocht niet mee, waardoor we achter het bezoek aan de Eifeltoren terug moesten gaan naar de Souvenir shop om onze tickets te gaan halen.

Eiffeltoren ochtendtour met lift en rondvaart Seine Beoordeeld door Yasmin, 05/09/2018

De Eiffeltoren bezoeken is een mooi begin van de dag.

Het bezoek aan de Eiffeltoren is absoluut de moeite. Het is gemakkelijk dat je niet moet aanschuiven. Aan de boot was het iets drukker en moesten we wel aanschuiven ondanks dat we al een ticket hadden. Maar door het mooie weer was de rondvaart zeker geslaagd! De combinatie Eiffeltoren en rondvaart Seine is een aanrader.

Eiffeltoren ochtendtour met lift en rondvaart Seine Beoordeeld door Katrijn, 07/05/2017

Erg bijzonder om Parijs met al die lichtjes te zien

Het was erg druk toen wij aan boord gingen. Het was mooi weer dus iedereen wilde op het dek zitten. Hierdoor waren er te weinig zitplaatsen. De audio apparatuur was alleen beneden (binnen) dus hebben verder niets meegekregen van de achtergronden van wat we zagen.

Parijs: rondvaart van 1 uur in het avondlicht Beoordeeld door Tamara, 05/01/2019

Parijs bij nacht vanaf de Seine is een super leuke ervaring!

Parijs ontdekken vanaf het water is een aanrader! De nachtverlichting van de bruggen en monumenten geeft een mooi romantisch beeld. Audiotour in heel veel verschillende talen en een mooi achtergrondmuziek tijdens de rondvaart, top! Doen!

Parijs: rondvaart van 1 uur in het avondlicht Beoordeeld door Liesbeth, 04/08/2019