7. Parijs: sightseeingcruise op de Seine met driegangendiner
Ontdek de schoonheid van de Seine met deze dinerrondvaart in Parijs. Proef de authentieke Parijse keuken terwijl je langs bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame en het Louvre vaart.
Stap aan boord bij het Musée d'Orsay en ga zitten voor een verfijnde gastronomische maaltijd terwijl je vanaf het water geniet van de schoonheid van de Parijse avond. Vaar langs beroemde musea, opvallende monumenten, schilderachtige wijken en prachtige bruggen.
Vaar langs iconische hoogtepunten zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Louvre, de Nationale Vergadering en de Pont Neuf. Geniet van een rijk voorgerecht, kies je hoofdgerecht en sluit af met een typisch dessert. Na de rondvaart stap je van boord bij het vertrekpunt.
Voorgerechten
Tomatentartaar, gerookte zalm, tapenade van zwarte olijven, Provençaalse aardappels
Hoofdgerecht
Geel gevogelte, courgettegratin, gekleurde wortelen, citroen-basilicumsaus
of
Zeebrasemfilet, romige spelt met erwten, schaaldierensaus met dragon, groenten uit de boomgaard
of
Rundvlees, courgettegratin, kleine milt, "southern"-specerijen (+ 7 EUR)
of
Artisjoktartaar, spliterwtenvelouté, auberginechips
Desserts
Verse citroenstick, krokantjes met feuillantine
of
Frambozenchou, lychee, roos, chocolade, wilde bessencoulis
of
Chocoladerotsjes, hazelnotenchips
Drankjes
Koffie of thee aan het eind van de maaltijd is inbegrepen
Kaas en à la carte drankjes zijn aan boord te koop tussen een ruime keuze aan cocktails, wijnen, bieren en frisdranken
Kindermenu
Voorgerecht: pulled turkey, kerstomaatjes en mozzarellaballetjes
Hoofdgerecht: keuze uit een hoofdgerecht van het menu
Dessert: chocoladecake
Drinken: sinaasappelsap, Coca-Cola of water
Vegetarisch menu
Voorgerecht: groene gazpacho, komkommer, courgette, spinazie, een mix van groenten
Hoofdgerecht: artisjoktartaar, spliterwtenvelouté, auberginechips
Dessert: chocoladerotsjes, hazelnotenchips