Parijs Boottochten & rondvaarten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Boottochten & rondvaarten in Parijs

Bekijk alle Boottochten & rondvaarten in Parijs
Bekijk alle 747 tickets en tours

Top 5 redenen om een rondvaart in Parijs te maken

Wat is er romantischer dan een rondvaart over de Parijse Seine? Hier vijf redenen om toe te geven aan de neiging om een heerlijke rondvaart te maken.

Zonsondergang

Zonsondergang

Misschien wil je de bezienswaardigheden en attracties in het daglicht zien, maar de Seine komt bij de ondergaande zon het mooist tot haar recht. Kijk hoe Parijs transformeert met het vallen van de avond.

Eiffeltoren

Eiffeltoren

De Eiffeltoren aan land bekijk je meestal vanaf het van toeristen wemelende Champs de Mars park. Een blik op het iconische gebouw vanaf het water is weer eens wat anders - en een stuk rustiger!

Pont Neuf

Pont Neuf

Pont Neuf is de oudste brug in Parijs, maar de stad heeft er liefst 37, allemaal met hun eigen charme. En waar vandaan bekijk je een brug het best? Juist, vanaf het water!

Notre Dame

Notre Dame

Deze beroemde kathedraal is een essentieel deel van de Parijse ervaring. Vaar er 's avonds langs voor een bijzondere blik op de verlichte waterspuwers.

Parijzenaars

Parijzenaars

De Seine is het centrum van het Parijse leven: op elk moment van de dag bruist het aan de rivier. Probeer de Pont des Arts om te beginnen en waan je even een echte Parijzenaar.

Plan je bezoek

Wat kost het?

Rondvaarten over de Seine heb je in alle soorten en maten: van een eenvoudige tour voor €10 tot een extravagante dinercruise voor €200.

Zei je nou diner?

Jawel, er kan worden gegeten! Ons advies: wees niet al te zuinig, want de ervaring is het geld meestal waard, maar check wel van tevoren het menu om te zien of het bij je smaak past. Bij sommige boottours vindt het diner plaats in een restaurant na de rondvaart.

Wat anderen zeggen over Parijs

Wij zijn met de boot van 19:50u. Mee gegaan. Het was buiten koud en daardoor was het bovendek afgesloten. Omdat wij later waren dan dat de deuren opengingen zaten wij in het midden van de boot. Waardoor we niet erg goed zicht hadden. Ook gingen er mensen naar buiten die voor de ramen gingen staan. Op de heen reis deed de boot er langer over dan op de terug weg. We kregen toen ook geen uitleg meer over wat er precies te zien was. Prima reis maar wij hadden gehoopt op het bovendek.

Parijs: rondvaart van 1 uur in het avondlicht Beoordeeld door Anoniem, 07-03-2020

Geweldige ervaring! Het boeken ging super makkelijk. De tickets kreeg al gauw via de mail toegestuurd. De rondvaart is echt een aanrader. Het personeel van Bateuax Parisiens was heel vriendelijk. Ik raad iedereen ook aan om op de restaurant boot een hapje te eten of te drinken met een prachtig uitzicht van de Eiffeltoren!

Parijs: 1 uur durende rondvaart over de Seine Beoordeeld door Petra Suzan, 31-07-2020

Mooie boottocht met prachtige zonsondergang. We hadden de laatste tocht om 21.00u, helaas geen crèpe gezien....???? We geboekt (en betaald) Bij navraag kreeg ik te horen dat nu alles gesloten was???

Parijs: Seine Cruise & Crepe Tasting bij de Eiffeltoren Beoordeeld door Anoniem, 07-08-2020

De tocht duurt echt een uur en is heerlijk. Je kan beneden of op het dag zitten. Binnen is airco en toilet aanwezig. De boot vaart om het uur en niet om het halfuur. Het was heerlijk.

Parijs: 1 uur durende rondvaart over de Seine Beoordeeld door Anoniem, 13-08-2020

Prima boottocht, niet veel op aan te merken. Vertrekt met regelmaat dus je hoeft nooit lang te wachten. Ik heb geen gebruik gemaakt van audiogids dus daar kan ik niks over zeggen.

Parijs: Seine Cruise & Crepe Tasting bij de Eiffeltoren Beoordeeld door Deborah, 31-07-2020