Parijs Rondvaarten met lunch of diner
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Rondvaarten met lunch of diner in Parijs

Bekijk alle Rondvaarten met lunch of diner in Parijs
Bekijk alle 683 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parijs

Wij kregen goede zitplaatsen aan het grote raam dus hadden ruim zicht op de vele bezienswaardigheden. Het personeel was uiterst vriendelijk en snel dus zaten wij nooit met een leeg glas. De aangeboden wijnen bij het diner waren van prima kwaliteit en ook over het eten die je via een keuzemenu kreeg waren prima. Het schip voer uiterst kalm over de Seine en je kon dus alles goed bekijken. De meer dan goede achtergrond orkest zorgde voor een romantische sfeer gedurende de tocht. 1 minpunt vond ik de fotograaf. Hij verkocht de gemaakte foto’s tegen een te hoge prijs (€ 20,00 p.st) Waren de prijzen lager geweest had ik er meer gekocht.

Parijs: avondrondvaart over de Seine met diner Beoordeeld door Arthur, 16-01-2020

Wij hebben eerst gegeten en daarna de boottocht gedaan . Het eten was erg goed , zelfs voor de 3 kids die we bij ons hadden . Zeer vriendelijke bediening , het eten duurde ongeveer 2.30 uur en daarna de boottocht die ook zeer de moeite waard was . Een tip is om de boottocht te doen als het donker is , dit is erg mooi met alle lampjes in stad . Deze activiteit is zeer aan te raden , zeker voor de prijs die je er voor betaald !

Parijs: boottocht van 1 uur en diner in bistro Beoordeeld door Maaike, 26-02-2020

We were really surprises To experience a hospitality that we thought les Parisiennes had forgotten. We avoided Paris for years because of the fact that tourist were considered a sac of money. So we were delighted by the attitude and the service on the dinner boat. Thank you for giving back a little bit of the old París atmosphere.

Parijs: avondrondvaart over de Seine met diner Beoordeeld door Jacqueline, 01-09-2019

Eten was lekker, bediening niet vriendelijk! Door zon was het bloedheet maar ze wilde niet een deur open zetten of de zonneschermen laten zakken! Jammer was ook dat de ober zeer onsmakelijk zijn kauwgum aan het herkauwen was. Slordig vind ik dat het kindermenu weer op de rekening stond terwijl deze al voldaan was.

Parijs: boottocht met driegangenlunch over de Seine Beoordeeld door Bettina, 07-10-2019

Zeker een keer doen zo'n Seine rondvaart. Eten was gewoon goed en de prijs kwaliteit verhouding klopte. Gezellig ambiance en goed personeel. Ook was het trefpunt makkelijk te vinden en de tickets gaven duidelijk aan wat te doen.

Parijs: vroege avondrondvaart over de Seine met diner Beoordeeld door Anoniem, 20-01-2020