Parijs
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De 5 leukste bezienswaardigheden op de Segway door Parijs

Misschien dat je bij het huren van een Segway niet meteen denkt aan een romantische tour door de Stad van Liefde, maar leuk is het zeker! Hier zijn vijf van beste bezienswaardigheden die je op twee wielen kunt zien en bezoeken in Parijs.

 • Champs Élysées

  1. Champs Élysées

  De grote boulevards van Parijs zijn gemaakt om te flaneren, maar als Segways in de 17e eeuw hadden bestaan, waren die zeker meegerekend!

 • Champ de Mars

  2. Champ de Mars

  Segways zijn perfect om door de open ruimte te rijden. Geniet van het uitzicht op de Eiffeltoren in de omringende tuinen!

 • De Seine

  3. De Seine

  Rijd langs de oevers van de beroemde rivier en geniet van het uitzicht vanaf de historische bruggen. Overdag geen tijd? Maak een avondtour, het is 's avonds nog mooier!

 • Esplanade des Invalides

  4. Esplanade des Invalides

  Op de Segway kun je heerlijk door de stadstuinen van Parijs glijden, en die bij Les Invalides – waar de tombe van Napoleon staat – is één van de mooiste.

 • Versailles

  5. Versailles

  Het enorme koninklijke château van Versailles ligt net buiten Parijs, maar als je er eenmaal bent, kun je de Segway het werk laten doen en genieten van het enorme landgoed.

Plan je bezoek

 • Wat kost het?

  Je kunt een Segwaytour in Parijs volgen vanaf €50 (per persoon), en afhankelijk van de duur en het type tour kan de prijs oplopen tot €150. Bedenk wel dat je in veel gevallen ook borg moet betalen.

 • Are there age limits or restrictions?

  Over het algemeen geldt er een minimumgewicht van 45kg en een maximumgewicht van 118kg. Als je lichter of zwaarder bent, kun je contact opnemen met de touraanbieder voor meer informatie en advies. Kinderen onder de 12 mogen meestal niet deelnemen, en kinderen onder de 18 dienen te worden begeleid door een volwassene.

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.043 beoordelingen

Geweldige segwaytour met mooie hoogtepunten in Parijs

Locatie prima te vinden. Goede ontvangst en een half uur les voordat we vertrokken. Veiligheid was erg belangrijk en werd veel aandacht aan besteed. Een erg enthousiaste en leuke Franse gids, Marin, die ons in het Engels veel hoogtepunten heeft laten zien. Totale groep 6 personen + gids, dus prima. Wij hebben genoten en komen zeker weer terug bij ons volgende bezoek aan Parijs1

zeer leuke, afwisselende tour met professionele begeleiding!

duidelijke uitleg van de werking van de segway, wat heel belangrijk is. Gids met veel kennis van de locaties waar we langs kwamen en een vriendelijke uitstraling. Kortom een geweldige tour die ik zeker nog eens zou doen en dan zelfs zou durven vragen of we nog langs andere locaties kunnen gaan!

Leuke Tour, ook als je denkt alles in Parijs gezien te hebben. Veel wetenswaardigheden worden door de gids verteld. Veel aandacht aan de veiligheid.

Was echt een hele leuke tour. Onze begeleidster Marine was echt heel leuk en informatief over alle stops. Dikke aanrader!