Kies data

Parijs Sightseeingrondvaarten

Parijs Sightseeingrondvaarten: Onze meest aanbevolen

Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

1. Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

Maak een rondvaart over de rivier de Seine die begint aan de voet van de Eiffeltoren. Vaar rustig onder de bruggen van Parijs door en bewonder de reeks prachtige monumenten langs het water, terwijl je luistert naar toelichting over Parijs en de bezienswaardigheden waar je langs vaart. Tijdens de rondvaart kom je langs de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Hôtel de Ville, het Louvre en nog veel meer. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart in de avond voor een totaal andere blik op de Lichtstad, die bij het vallen van de avond in de schijnwerpers wordt gezet.  Individuele audiogidsen zijn beschikbaar in 14 talen en geven toelichting over Parijs en haar geschiedenis, monumenten en architectuur. Houd er rekening mee dat de audiogids beschikbaar is via je smartphone door aan boord verbinding te maken met wifi.

Parijs: Louvre en rondvaart over de Seine

2. Parijs: Louvre en rondvaart over de Seine

Bezoek de meesterwerken van het Louvre, een van de populairste bestemmingen ter wereld. Maak vervolgens een rondvaart over de prachtige Seine en bewonder de beroemde monumenten in de stad. Als het grootste museum ter wereld herbergt het Louvre 35.000 kunstwerken in een tentoonstellingsruimte van 73.000 vierkante meter verdeeld over 3 vleugels. Elke vleugel telt meer dan 70 zalen en toont vele schilderijen en kunstvoorwerpen. Bekijk de iconische Mona Lisa, bewonder duizenden verbazingwekkende schilderijen en wandel tussen perfecte beeldhouwwerken. Boek de optie met audiogids en verbeter je ervaring in het museum en je kennis van de getoonde werken. Na het bezoek aan het Louvre maak je een rondvaart van 1 uur over de rivier de Seine. Je bekijkt meer van de iconische monumenten van Parijs, zoals het Institut de France, de Eiffeltoren, Notre Dame, Conciergerie, het Musee de Orsay, het Hotel de Ville en meer. Aan boord heb je gratis toegang tot een audiogids, waarmee je meer te weten komt over de enorme geschiedenis die aan elk monument verbonden is.

Parijs: rondvaart van 1 uur in het avondlicht

3. Parijs: rondvaart van 1 uur in het avondlicht

Maak 's avonds een rondvaart over de Seine met een spectaculair uitzicht over Parijs dat oplicht tegen de nachtelijke hemel. Geniet van het informatieve audiocommentaar op je smartphone tijdens deze boottocht langs de beroemdste gebouwen van de stad. Stap aan boord voor een rondvaart door nachtelijk Parijs. Luister aan boord op je smartphone naar de audiotoelichting (beschikbaar in 14 talen) om meer te weten te komen over de Eiffeltoren, het Louvre en andere bezienswaardigheden. Rustig varend door het Parijs van nu en toen kun je vanaf de klassieke trimaran-boot met terras en buitengangen wegdromen bij het weidse uitzicht. Bewonder verlichte bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Les Invalides en Musée d'Orsay. De tocht brengt je langs de spookachtige waterspuwers van de Notre Dame, de imposante voorgevel van het Louvre, het Grand Palais en vele andere bezienswaardigheden.

Paris: gereserveerde toegang Louvre en boottocht

4. Paris: gereserveerde toegang Louvre en boottocht

Ontvang de sleutels tot de stad Parijs met een combiticket voor het Louvre en een rondvaart. Bezoek het iconische Louvre met een ticket voor gereserveerde toegang, en ga op elk moment van de dag mee met een rondvaart over de rivier de Seine. Bewonder in je eigen tempo kunstwerken uit verschillende tijdperken, van het oude Egypte tot de renaissance. Daarna kun je 1 uur lang achterover leunen tijdens een rondvaart en de stad vanuit een ander perspectief bekijken. Laat de wereld aan je voorbijtrekken vanuit het comfort van een rondvaartboot, met dagelijks vertrek vanaf de Eiffeltoren. De rondvaart vertrekt elke 30 minuten, 7 dagen per week, vanaf de Eiffeltoren. Je ticket voor de rondvaart is geldig op elke willekeurige dag binnen de komende 6 maanden

Parijs: avondboottocht over de Seine met aperitief en muziek

5. Parijs: avondboottocht over de Seine met aperitief en muziek

Geniet van de avondlijke gloed over Parijs tijdens een sightseeing-rondvaart over de rivier de Seine. Vaar door de Lichtstad en geniet van de ontspannen sfeer aan boord terwijl de muziek speelt. Geniet terwijl je vaart van een panoramisch uitzicht op de Eiffeltoren, het Louvre, de Notre-Dame, Musée d'Orsay, Ponte Alexandre-III, Place de la Concorde, le Petit Palace en Grand Palace, Ponte Marie en nog veel meer. Om meer te weten te komen over de monumenten die je ziet, kun je de tour-app downloaden voor tijdens de rondvaart (zei de downloadinstructies op de bevestigingsvoucher).

Parijs: toegangsbewijs Musée d'Orsay en riviercruise op de Seine

6. Parijs: toegangsbewijs Musée d'Orsay en riviercruise op de Seine

Breng de dag door met het opsnuiven van de cultuur van Parijs terwijl je het Musée d'Orsay verkent en de rivier de Seine afglijdt tijdens een boottocht. Geniet van dit prachtige museum met een beroemde collectie impressionistische kunst zonder in de rij te hoeven staan. Ontspan aan het eind van uw dag terwijl het stadsbeeld aan u voorbij drijft. Begin je tour met een skip-the-line ticket waarmee je bevoorrechte toegang hebt tot het Musée d'Orsay. Ooit een belangrijk spoorwegknooppunt, is het Musée d'Orsay getransformeerd tot een van de belangrijkste kunstmusea ter wereld. Het beschikt over sculpturen, schilderijen, meubels en foto's, meestal van Franse kunst. Nadat je de impressionistische collectie van het Musée d'Orsay hebt bekeken, met werken van schilders als Monet, Degas, Renoir en Cezanne, ga je naar de oevers van de Seine voor een ontspannende riviercruise met een Audio gids. Breng een uur rustig door langs de Parijse rivieroever.

Parijs: ticket Louvre met audiogids-app en boottocht Seine

7. Parijs: ticket Louvre met audiogids-app en boottocht Seine

Haal alles uit je tijd in Parijs met dit combiticket voor het Louvre en een boottocht over de Seine. Na het boeken krijg je via e-mail een link waar je de app met de audiogids , en ook je e-ticket voor het Louvre en de boottocht kunt downloaden. Op de dag van de activiteit kun je de lange wachtrijen voor het Louvre overslaan en meteen naar binnen in dit wereldberoemde museum. Binnen ontdek je een reeks iconische meesterwerken waaronder de Mona Lisa, de Gevleugelde Overwinning van Samothrace, de Venus van Milo, en nog veel meer. Luister tijdens het verkennen van het museum naar de fascinerende informatie via de audiogids-app. Na je bezoek aan het Louvre kun je naar de Seine gaan voor een enerverende boottocht over de rivier. Ontspan lekker terwijl je geniet van het uitzicht op de beroemdste bezienswaardigheden van Parijs, zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame. Als je geen zin hebt om die dag met de boottocht mee te gaan, kun je je ticket ook op een ander moment tijdens je verblijf in Parijs gebruiken. De rondvaarten vinden van woensdag tot en met zondag plaats.

Parijs: Eiffeltoren, Seine-vaart en Louvre-rondleiding

8. Parijs: Eiffeltoren, Seine-vaart en Louvre-rondleiding

Zie alle wereldberoemde hoogtepunten van Parijs in slechts één dag. Ga met de lift de Eiffeltoren op, maak een mooie boottocht over de Seine, kom langs de Notre Dame en breng een optioneel bezoek aan de piramide van het Louvre tijdens deze tour door de stad. Ontmoet je lokale gids in de buurt van de Eiffeltoren - sta als eerste in de rij, vermijd de drukte en geniet van het geweldige uitzicht over Parijs vanaf de 2e of bovenste verdieping (afhankelijk van de optie die je kiest). Kom alles te weten over de bouw van de toren en het leven van Gustave Eiffel. In de late ochtend vervolg je je tocht met een boottocht over de Seine om Parijs en haar bezienswaardigheden aan het water te ontdekken, zoals het Musée d'Orsay, het Louvre, de Conciergerie, de Alexandre III-brug en de Notre-Dame. Vervolgens ga je per trein naar de Notre Dame. Je ervaart niet alleen de sfeer van Parijs als een local, maar hoort ook de meest interessante feiten over het treinsysteem. Maak een wandeling langs de Notre Dame en de Shakespeare-boekhandel. Als je de Louvre add-on kiest, wandel je met je gids langs de Seine tot aan het grootste museum ter wereld, het Louvre. Luister naar je gids die belangrijke informatie geeft over de geschiedenis en beslis hoe je het beste van je tijd binnen kunt genieten. Bekijk vooral de Mona Lisa in levende lijve en verken de afdelingen met Italiaanse en Franse schilderkunst of de antieke Egyptische en Griekse afdelingen.

Paris: Sunset Musical Cruise on the Seine River

9. Paris: Sunset Musical Cruise on the Seine River

Ga op avontuur en maak op een cruise bij zonsondergang door Parijs. Geniet van de tocht over de Seine onder het genot van een aperitief.  Bewonder de monumenten en dokken die als decor dienen voor deze fantastische avond. Bewonder tijdens deze tocht van 1 uur de meest iconische monumenten van Parijs, zoals het Louvre, het Musée d'Orsay, de kathedraal Notre Dame, het Grand Palais, de Eiffeltoren en nog veel meer.  Tommy Marcus, een beroemde Parijse DJ, heeft speciaal voor deze cruise een unieke mix met housemuziek gemaakt. Snuif deze electro lounge-sfeer op met een drankje in je hand.

Parijs: rondvaart over de Seine met toelichting

10. Parijs: rondvaart over de Seine met toelichting

Verken de Franse hoofdstad tijdens een sightseeing-rondvaart over de rivier de Seine en verder door het Canal Saint-Martin. Bekijk de bezienswaardigheden van Parijs, waaronder de Notre Dame en Hotel du Nord, en vaar vervolgens door de ondergrondse kluis. Begin je dag in Parijs met een van de meest betoverende attracties en maak een rondvaart door Canal Saint-Martin en over de rivier de Seine. Je vertrekt vanuit het centrum van Parc de la Villette en vaart rustig door het kanaal richting de verhoogde brug van Rue de Crimée, door het Bassin de la Villette, voordat je bij de magnifieke Rotonde van Ledoux arriveert. Het avontuur gaat van start bij het Centre les Récollets, vanaf waar je Hotel du Nord kunt zien. Ontdek het echte Canal Saint-Martin, gevuld met de poëzie van de romantische paadjes en voetgangersbruggen, omzoomd door kastanjebomen en bevolkt door vissers. Vervolgens wordt de boot in duisternis gehuld als je een tunnel van meer dan 1,5 kilometer binnengaat, die je door een mysterieus ondergronds gewelf voert dat is geperforeerd door lichtgaten. Vol magie en schoonheid zie je de Colonne de Juillet op Place de la Bastille voor je, wanneer je het licht van het Bassin de l'Arsenal invaart. Hier vaar je de rivier de Seine op. Vanaf hier vaar je nog een kort stuk over de rivier de Seine, langs Île Saint-Louis en Île de la Cité, en eindig je net na het middaguur bij Musée d'Orsay.

  • Combi-aanbiedingen
  • Wateractiviteiten
  • Dagtochten
76 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 5

Veelgestelde vragen over Parijs

Welke topattracties zijn een must-see in Parijs?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Parijs?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Versailles

Overzicht activiteiten in Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

duidelijke communicatie vooraf, vriendelijk personeel bij de rondvaart. gebruik van koptelefoon was niet gelukt tijdens de rondvaart

Prachtige rit! Vooral omdat het s’avonds was en tijdens de feestdagen met meer lichtjes.

Louvre was zeer interessant. Boottocht was goed met goede begeleiding middels geluid.

Superleuk! En al helemaal een aanrader bij valavond.

Zeer mooie ervaring, een herinnering voor het leven!