Toegangsticket

Parijs: voorrangsticket Centre Pompidou

Parijs: voorrangsticket Centre Pompidou

Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Vanaf € 15 per persoon

Ontdek het rijkste nationale museum voor moderne kunst in Europa met dit voorrangsticket voor het Centre Pompidou in Parijs. Bewonder het uitzicht op de iconische skyline van Parijs vanaf het dakterras.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over

Belevenis

Highlights
 • Ontdek een van de verrassendste architectonische meesterwerken van de 20e eeuw, dat van binnen naar buiten is gebouwd.
 • Bewonder een van de belangrijkste collecties van moderne kunst in Europa.
 • Geniet van een uitzonderlijk uitzicht op de beroemde monumenten van Parijs vanaf de terrassen van het museum.
 • Bewonder iconische werken van kunstenaars als Marc Chagall, Henri Matisse en Frida Kahlo.
Volledige beschrijving

Verken het Centre Pompidou met dit voorrangsticket. Ontdek de bibliotheek, het muziekcentrum, het onderzoekscentrum voor akoestiek en het museum in deze buitengewone culturele instelling. Kies uit een rondleiding met of zonder toegang tot een tijdelijke tentoonstelling. Geniet van het uitzicht over Parijs vanaf het dakterras.

Ontdek moderne en hedendaagse creaties, waaronder beeldende kunst, boeken, design, muziek en films. Dwaal langs meer dan 100.000 werken met collecties die samen een van 's werelds belangrijkste referenties vormen voor de kunst van de 20e en 21e eeuw. 

Wandel van de grote historische collecties tot de meest recente aanwinsten op het gebied van beeldende kunst, tekenen, fotografie, nieuwe media, experimentele film, architectuur, design en industriële vooruitzichten. 

Vind sleutelwerken of herontdek iconische kunstenaars, zoals Henri Matisse, Georges Rouault, Georges Braque, Pablo Picasso, Sonia et Robert Delaunay, Fernand Léger, Vassily Kandinsky, František Kupka, André Breton, Alberto Giacometti en Jean Dubuffet.

Kom meer te weten over de grondleggers van moderne kunststromingen, zoals fauvisme, kubisme, surrealisme, lyrische abstractie en geometrische abstractie. Volg de hoogtepunten in de ontwikkeling van de moderniteit en werp een licht op uitwisselingen, cross-overs en de tussenpersonen die hebben bijgedragen aan het vormen van de 20e-eeuwse kunst.

Bekijk de hedendaagse collecties die gewijd zijn aan werken die onlangs in het museum zijn gekomen dankzij de vrijgevigheid van mecenassen, kunstenaars en donateurs. 

Inbegrepen
 • Ticket.
 • Toegang tot een tijdelijke tentoonstelling (indien optie geselecteerd).
 • Toegang tot het dakterras.
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Ga naar de oranje rij voor 'bezoekers met tickets' voor toegang tot het terrein.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Gratis toegankelijk voor bezoekers onder 18 jaar.
  • Gasten met gratis toegang (bezoekers jonger dan 18 jaar, bezoekers met een handicap) moeten een ticket hebben om het museum binnen te komen. Dit kan gratis worden geboekt op de website van het museum.
  • Gratis toegang op elke eerste zondag van de maand.
  • Het museum is dagelijks geopend van 11:00 tot 20:00 uur, behalve op dinsdagen.
  • Het museum is gesloten op dinsdagen en op 1 mei.
  • Houd er rekening mee dat je met je vooraf geboekte ticket geen skip-the-line toegang hebt, het kan zijn dat je in de rij moet wachten, vooral in het weekend kan het druk zijn.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 /5

  gebaseerd op 1735 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,4/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Er is geen 'prioritaire ingang' (zoals Get Your Guide aangeeft) alleen omdat u van tevoren online hebt geboekt. U gaat met alle anderen in / wachtrij. Het enige dat u lijkt te plaatsen in de snelle wachtrij is van tevoren een ticket boeken met een specifiek tijdslot. De wachtrij om binnen te komen was op de zaterdagochtend ongeveer 100-150 meter lang, maar eenmaal binnen is het enorm en de grootte absorbeert iedereen briljant. Gemakkelijk om bediend te worden en een tafel te vinden in het café. Ik maakte me zorgen over plastic bekers in het café. Hopelijk worden ze gerecycled ?? Het zou leuk geweest zijn als er kruiken water en glazen beschikbaar waren voor mensen om zichzelf te helpen. Een glutenvrije cake-optie zou ook heel leuk zijn geweest!

  Verder lezen

  7 oktober 2019

  Een uitstekende ervaring.

  Ik heb hoogtevrees en kon de 6e verdieping op de roltrappen niet bereiken. Een behulpzame medewerker van de klantenservice bij de informatiebalie verzekerde me dat brandweermensen in het centrum altijd zulke mensen helpen, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Het betekende dat we het gebouw moesten verlaten om te lunchen (café en restaurant op de 6e verdieping tijdens de renovatie) en dan terug te komen in alles wat erg soepel was. De exposities waren prachtig en het personeel erg behulpzaam.

  Verder lezen

  7 augustus 2019

  It's by far the best place to view modern art in Paris. If you have to choose between the Louvre and the Pompidou centre, choose the Pompidou centre. Want to see the Mona Lisa? Just Google it. The actual thing has to be queued for or you can try to see it from an angle to avoiding the queue. Granted the Louvre and the Pompidou show different types of art - Classical vs modern. But the classical, Renaissance pieces just turn into wallpaper after a while. So many of them. Too many of them. And unless you are some kind of expert (if you were you wouldn't be reading this review) then go to the Pompidou Centre. Don't forget the top floor has amazing views of the Paris skyline too.

  Verder lezen

  13 januari 2022

  Vertalen

  Product ID: 65092