Toegangsticket

Centre Pompidou: ticket vaste & tijdelijke tentoonstellingen

Centre Pompidou: ticket vaste & tijdelijke tentoonstellingen

Vanaf € 14 per persoon

Het Centre Pompidou is het omvangrijkste museum voor moderne kunst in Europa en wordt ook wel het Europese MOMA genoemd. Toegang tot dit moderne gebouw, gevestigd in hartje Parijs.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Ontdek een van de verrassendste architectonische meesterwerken van de 20e eeuw, dat van binnen naar buiten is gebouwd
 • Bewonder een van de belangrijkste collecties van moderne kunst in Europa
 • Geniet van een uitzonderlijk uitzicht op de beroemde monumenten van Parijs vanaf de terrassen van het museum
 • Bewonder iconische werken van kunstenaars als Marc Chagall, Henri Matisse en Frida Kahlo
Volledige beschrijving

Het Centre Pompidou, gelegen in het Beaubourg-gebied van het 4e arrondissement, werd ingehuldigd in 1977 en is een meesterwerk van president Georges Pompidou. Deze ongebruikelijke culturele instelling, ook bekend als het Centre Beaubourg, is een bibliotheek, muziek-, onderzoekscentrum voor akoestiek en een museum en combineert moderne en hedendaagse creaties, waaronder beeldende kunst, boeken, design, muziek en film. Met meer dan 100.000 werken vormen de collecties een van 's werelds toonaangevende referenties voor de kunst van de 20e en 21e eeuw. Van de grote historische collecties tot de meest recente aanwinsten, ze bestrijken de beeldende kunst, tekenen, fotografie, nieuwe media, experimentele film, architectuur, design en industriële perspectieven. Je vindt er sleutelwerken, herontdekt iconische kunstenaars (zoals Henri Matisse, Georges Rouault, Georges Braque, Pablo Picasso, Sonia et Robert Delaunay, Fernand Léger, Vassily Kandinsky, František Kupka, André Breton, Alberto Giacometti en Jean Dubuffet), en de grondleggers van de moderne kunst (fauvisme, kubisme, surrealisme, lyrische abstractie en geometrische abstractie). Deze uitgebreide en onvergelijkbare collectie beschrijft de hoogtepunten in de ontwikkeling van de moderniteit, werpt licht op de complexiteit, genealogieën, uitwisselingen en cross-overs, en de tussenpersonen die hielpen bij het schrijven van de kunstgeschiedenis in de eerste helft van de 20e eeuw. Ontdek de nieuwe stijl van hedendaagse collecties gewijd aan werken die onlangs het museum zijn binnengekomen dankzij de vrijgevigheid van mecenassen, kunstenaars en donateurs. Gebouwd rond thema's en kunstenaars, nodigt deze reis je uit om de kunst van het heden te verkennen, open voor de wereld. Tijdelijke tentoonstelling: "Baselitz La rétrospective" van 20 oktober 2021 tot 7 maart 2022. "Georg Baselitz - The retrospective" is de eerste uitgebreide tentoonstelling van de Duitse kunstenaar in het Centre Pompidou. Het brengt chronologisch zijn meesterwerken van de laatste zes decennia samen en onthult hun meest opvallende creatieve periodes: van de eerste schilderijen en het Pandemonium-manifest in de vroege jaren zestig tot de Heroes-serie, van Fractured Compositions tot Patterns in 1969, tot de opeenvolgende sets van werken waarvoor de kunstenaar op meesterlijke wijze experimenteert met nieuwe picturale technieken met een gevarieerde esthetiek, gevoed door verwijzingen naar de kunstgeschiedenis en zijn grondige kennis van het werk vele kunstenaars zoals Edvard Munch, Otto Dix of Willem de Kooning, tot Russische schilderijen en zelfreflecterende creaties "Remix" en "Time".

Inbegrepen
 • Entreeticket
 • Uitzicht vanaf het dak op de belangrijkste monumenten van Parijs
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers van 16 jaar of ouder moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, herstelbewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf bewijs van medische complicaties waardoor vaccineren niet mogelijk is

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Ga naar de oranje rij voor 'bezoekers met tickets' voor toegang tot het terrein.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Gratis toegankelijk voor bezoekers onder 18 jaar
  • Gasten met gratis toegang (bezoekers jonger dan 18 jaar, bezoekers met een handicap) moeten een ticket hebben om het museum binnen te komen. Dit kan gratis worden geboekt op de website van het museum
  • Gratis toegang op elke eerste zondag van de maand
  • Het museum is dagelijks geopend van 11:00 tot 20:00 uur, behalve op dinsdagen
  • Het museum is gesloten op dinsdagen en op 1 mei
  • Houd er rekening mee dat je met je vooraf geboekte ticket geen skip-the-line toegang hebt, het kan zijn dat je in de rij moet wachten, vooral in het weekend kan het druk zijn
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 /5

  gebaseerd op 1384 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,4/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Er is geen 'prioritaire ingang' (zoals Get Your Guide aangeeft) alleen omdat u van tevoren online hebt geboekt. U gaat met alle anderen in / wachtrij. Het enige dat u lijkt te plaatsen in de snelle wachtrij is van tevoren een ticket boeken met een specifiek tijdslot. De wachtrij om binnen te komen was op de zaterdagochtend ongeveer 100-150 meter lang, maar eenmaal binnen is het enorm en de grootte absorbeert iedereen briljant. Gemakkelijk om bediend te worden en een tafel te vinden in het café. Ik maakte me zorgen over plastic bekers in het café. Hopelijk worden ze gerecycled ?? Het zou leuk geweest zijn als er kruiken water en glazen beschikbaar waren voor mensen om zichzelf te helpen. Een glutenvrije cake-optie zou ook heel leuk zijn geweest!

  Verder lezen

  7 oktober 2019

  Een uitstekende ervaring.

  Ik heb hoogtevrees en kon de 6e verdieping op de roltrappen niet bereiken. Een behulpzame medewerker van de klantenservice bij de informatiebalie verzekerde me dat brandweermensen in het centrum altijd zulke mensen helpen, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Het betekende dat we het gebouw moesten verlaten om te lunchen (café en restaurant op de 6e verdieping tijdens de renovatie) en dan terug te komen in alles wat erg soepel was. De exposities waren prachtig en het personeel erg behulpzaam.

  Verder lezen

  7 augustus 2019

  It's by far the best place to view modern art in Paris. If you have to choose between the Louvre and the Pompidou centre, choose the Pompidou centre. Want to see the Mona Lisa? Just Google it. The actual thing has to be queued for or you can try to see it from an angle to avoiding the queue. Granted the Louvre and the Pompidou show different types of art - Classical vs modern. But the classical, Renaissance pieces just turn into wallpaper after a while. So many of them. Too many of them. And unless you are some kind of expert (if you were you wouldn't be reading this review) then go to the Pompidou Centre. Don't forget the top floor has amazing views of the Paris skyline too.

  Verder lezen

  13 januari 2022

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 65092

  Geselecteerde datum