Parijs
Tentoonstellingen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 16.116 beoordelingen

Goede manier om in een aantal uren een indruk te krijgen van het Louvre en de hoogtepunten te zien. Prettige, deskundige gids. Je krijgt een oortje waarmee je de gids kunt horen. Door de drukte is het niet altijd goed te verstaan. Eigen oortjes of een koptelefoon zou handiger zijn. Gewoon je eigen oortjes/koptelefoon aansluiten op het kastje dat je krijgt (hangt aan een koord om je nek). Heel fijn dat je direct naar binnen wordt begeleid.

Je hoeft niet aan te schuiven in de rij, maar kan onmiddellijk naar binnen. De barcode wordt gescand als ingangsbewijs. In sommige musea moeten jongeren, die gratis toegang hebben owv hun leeftijd, wel aanschuiven voor een gratis ticket. Dit was het geval in Les Invalides en Cité de l'architecture & du Patrimoine. Zeer handig dat het afhaaladres van de museumpas laat open is.

Zeer veel gezien, vooral handig dat je vaak een afzonderlijke ingang hebt waardoor je snel binnen bent. Bij St. Capelle bijvoorbeeld kost een kaartje €10. Echt wel de moeite waard. Wij hebben uitvoerig de kapel bezocht echter toch maar 20 min daar doorgebracht. Toen we buiten kwamen stonden mensen die gelijktijdig arriveerde nog in de rij voor aanschaf van de tickets.

Prima pas om overal snel binnen te komen. Je hoeft niet in een rij te wachten. Ik heb deze pas in Parijs opgehaald. Prima service en het kantoor was goed te vinden. Alle mooie musea staat erop.

deze pas is zijn prijs waard als je voldoende musea plant. We hadden meestal aparte lijn als entree en we spaarden zo vele uren. We nemen dit volgende keer weer.