Parijs
Top 10

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 14.479 beoordelingen

William as guide was magnificent. He started the tour in la rotonde des abonnees and already enjoyed us with a first story of the opera. One hour and a half tour was over in no time due all the magnificent things we saw in the opera building . The hall, the staircase the orchestra. the foyer which is widther higher than the mirror room at the Versailles Palace. He spoke about the opera with passion. sparkling in his eyes, intonationin his voice and gestures with his hands. We did the English tour.

Het was vroeg verzamelen, maar zeker de moeite waard. Het is maar even wachten totdat je naar boven kunt. Tijdens het wachten kon er al veel verteld worden over de Eiffeltoren. Voldoende ruimte voor vragen. Mijn dochtertje van 7 heeft er ook een aantal gesteld. Op de 2e verdieping wordt er meer verteld over de gebouwen die je ziet e.v. Daarna kun je op eigen gelegenheid door naar de top. Wij hadden geluk omdat we dit keer ook naar de top konden.

We hebben pech gehad met het weer, maar desalniettemin is het ondanks de regen het bezoeken waard. De gids gaf op een gepassioneerde en geanimeerde manier de nodige uitleg. Het zijn wel lange wachtrijen waardoor je voor het bezoeken van de Eiffeltoren toch een halve dag moet voorzien.

Zeker de moeite om te doen. Het is een prachtig gebouw. De gids vertelde leuke weetjes zonder te veel in detail te gaan. De rondleiding verliep vlot, daarna kreeg je de tijd om vrij rond te lopen en op eigen tempo te alles te bekijken.

De gids Amira was super gezellig, stond klaar om al je vragen te beantwoorden en vertelde enthousiast over alle bezienswaardigheden in Parijs!! Eiffeltoren is sowieso de moeite waard mooi gebouw en veel te zien.