Parijs Top 10
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Regel nu je ticket!

Populaire Top 10 in Parijs

Bekijk alle Top 10 in Parijs
Bekijk alle 715 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parijs

Prachtig gebouw. Beperkte toegang en ergerlijke gids

Het gebouw is een schouwspel vol pracht en praal. Indrukwekkend, al kregen we maar een miniem deel te zien. Onze gids, die 5 minuten te laat was, terwijl wij minstens 20 minuten eerder aanwezig moesten zijn, vond zichzelf erg grappig en lachte na zowat iedere uitgesproken zin. Inhoudelijk was het prima, maar het kinderlijk zichzelf uitlachen stoorde. Ook nam ze wel érg veel tijd voor sommige details waardoor het gevoel te weinig gezien te hebben groter werd. Hoe dan ook, dit gebouw is een aanrader en wie boft qua gids heeft hier een visueel feestmaal. Om het gebouw helemaal (of meer) te zien is het helaas wel nodig om meerdere verschillende tours te nemen.
Parijs: Opera Garnier tour met expert gidsen Beoordeeld door Jurgen, 24-09-2016

ticket online = geen wachtrij = vlotte toegang = perfect!

tickets eenvoudig te bestellen online; duidelijk trefpunt ter plaatse; vriendelijke gids geeft wat info en begeleidt de groep tot de ingang; nadien mag men op eigen tempo de toren bezichtigen; een aanrader!
Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door carmen, 11-08-2016

Alles verliep correct, vlot en aangenaam.

Alles verliep vlot, aangenaam en zonder problemen. We konden onmiddellijk op de eifeltoren en kregen een beknopte maar volledige uitleg van een ervaren gids. Voor mij een geslaagde ervaring.
Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door Mieke, 20-07-2016

Prioriteitstoegang tot Eiffeltoren met host - fantastisch!

Voor donderdag 12 mei om 14:30 uur hadden wij tickets besteld om met een host de Eiffeltoren te beklimmen. We waren op de afgesproken tijd aanwezig en daar stond inderdaad een gids te wachten. Eerst kregen we uitleg over de geschiedenis van de Eiffeltoren en daarna gingen we met de lift naar de 2e verdieping. Het was in principe niet zo heel druk, maar het was wel fijn om meteen door te kunnen lopen. Alles verliep smoothly. Toen eigenlijk iedereen al op eigen houtje rond ging lopen, liep de gids nog even met ons mee om nog meer te vertellen. Dit vonden wij een super plus-punt! Het was een te gek uitstapje!
Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door Jamila, 16-05-2016

Heel handig, aan de musea kortere wachtrijen.

Aan de musea kon je direct doorgaan, zonder aanschuiven aan de kassa's voor de tickets. Zeker aan de Arc de Triomphe hebben we 2 rijen kunnen overslaan.
Parijs Museumpas: 2, 4, of 6 dagen Beoordeeld door Jo, 25-07-2016

Parijs Top 10
4.6
Gebaseerd op 3.854 beoordelingen van GetYourGuide-klanten