Parijs Tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
ultiem versailles rondleiding zonder wachtrij

Ultiem Versailles: rondleiding zonder wachtrij

Duur: 1,5 uur
902 Beoordelingen
GetYourGuide Original
902

Profiteer van een exclusieve rondleiding door één van de grootste paleizen ter wereld. Bekijk de staatsappartementen, de slaapkamer van de koning, de…

Populaire Tours in Parijs

Bekijk alle Tours in Parijs
Bekijk alle 761 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parijs

Valérie heeft ons een goede rondleiding gegeven met wat humor!

We hebben een goede rondleiding gekregen van een bekwame gids”Valérie” met een vleugje humor en kennis van geschiedenis, zeer fijne rondleiding, het was een zeer druk weekend maar zij heeft ons prima rondgeleid. Hartelijk dank! Mijn dochter van 12 jaar Nederlandstalig heeft heel veel begrepen van de Engelstalige rondleiding. Hartelijk dank!

Ultiem Versailles: rondleiding zonder wachtrij Beoordeeld door Maria Helena, 10-07-2019

Wat een waanzinnige manier om Parijs te zien!

Dit was echt zó leuk om te doen. De tour is super persoonlijk, dus de gids laat je dingen zien en vertelt je dingen die jij graag wilt weten. Zo kwamen we zomaar in een wijk waar we nog nooit geweest waren en kregen we een top tip van een fantastisch restaurantje. Volgende keer gaan we weer!!

Parijs ontdekken op een ouderwetse zijspanmotor Beoordeeld door Prina, 02-10-2019

Super enthousiaste gids, wist veel te vertellen over de historie

We hadden een tour met optie voor de top. Helaas bleek de top te druk op deze zaterdag waardoor we die niet hebben kunnen bezoeken. De gids loste deze teleurstelling netjes op. Waardoor de rest van het bezoek onvergetelijk werd.

fijne persoonlijke rondleiding, heel informatief en betrokken, Prima!

Soms iets te lang bij 1 onderwerp gebleven, had liever nog meer onderwerpen of schilderijen willen zien, maar desondanks een hele goede presentatie van de high lights van het Louvre binnen de tijd die er was, Prima gids!

leuke manier om langs de hoogtepunten te gaan

We hadden een gezellige gids, vooral ook omdat het een nederlandse gids was. Het was een leuke fietstocht langs de monumenten van Parijs. Veel leuker dan de bus bijv. Gedaan met 2 kleinkinderen en was prima te doen.

Hoogtepunten van Parijs: 3 uur durende fietstocht Beoordeeld door Anoniem, 29-08-2019