10. Parijs: diner en show in de Moulin Rouge
Neem plaats in de wereldberoemde Moulin Rouge en bezoek de show 'Féerie,' gecreëerd door Doris Haug en Ruggero Angeletti, met choreografie van Bill Goodson.
100 artiesten, waaronder 60 Doris Girls, paraderen rond in 1.000 flamboyante kostuums van veren, glitters en pailletten, ontworpen door Corrado Collabucci. De kostuums zijn handgemaakt in beroemde Parijse werkplaatsen, en ze passen perfect bij de set (en de terugkeer van het reuzenaquarium), ontworpen door Gaetano Castelli. Pierre Porte heeft de muziek gecomponeerd die tot leven wordt gebracht door 80 muzikanten en 60 zangers.
Kies voor een upgrade met een dineroptie en geniet van een gastronomisch menu uit de traditionele Franse keuken. Dit alles vindt plaats in een prachtige Belle Epoque-locatie met 850 zitplaatsen.
2020 Lente-Zomermenu's zijn bedacht en geregisseerd door chef-kok David Le Quellec, geldig vanaf 21 maart tot en met 15 oktober 2020.
Menu Mistinguett:
• Geperste groente uit de regio rond Nice, gekookt met citroentijm, cherry tomaatjes, groene pesto of gemengde groene en witte asperges, rundvlees Cecina, balsamicodressing
• Filet van zeebrasem gebakken met komijn, Tajine-groenten, verse koriander of geroosterde kipfilet met marjolein, Fricassee seizoensgroenten, citroensap
• Lichte roomkaas gevuld met gestoofd rood fruit, biscuit, saus van rood fruit of 45% Ariaga chocoladetaartje met geroosterde amandel, gezoute caramel
Toulouse-Lautrec Menu:
• Octopus in Aspic met koriander en Iberische Chorizo Jelly, Light Wortel en Ginger puree, Pickles groenten of Sweet and Sour gemengde groenten, Caper bessen, Bulgur met citroen Leaves of gerookte zalm en gemarineerd met Pink Peppercorn en dille, Mixed Young Kruiden, Rood en Yellow Pepper Chutney
• Saltimbocca van kalfsvlees omwikkeld met spek en salie, fregola met basilicumpesto, verse tomaten, eenvoudig sap of langzaam in de oven gegaarde kabeljauw, geserveerd als aioli, biologisch ei "Ile de France", knoflookbrood
• Als een After-Eight, Manjari-chocolademousse gevuld met een verse muntroom, muntgelei of gekonfijte mangokoekjes gewikkeld in een passievruchtenmousse doordrenkt met Sichuan-peper, exotisch vers fruit
Belle Epoque-menu
• Voorgerecht
• Terrine van foie gras, fruits de vieux garcons en marmelade van beaumes-de-venise of Dublin Bay-garnalenstaarten, groentenparfait, vleestomatengazpacho of Franse zalm in biologische olijfolie, gemengde krokante seizoensgroenten met verse koriander
• Zonnevis gepocheerd in lavasbouillon, rauwe en gekookte venkel, sap met een Provençaals aroma of gegrilde gerijpte ossenhaas, fondantaardappel gevuld met runderwang, groenten met zomertruffel
• Meringue-cake gevuld met seizoensvruchtenijs, slagroom en goudpoeder of Zuid-Amerikaanse chocolade en koffietiramisu
veganistisch menu
• Zoetzure gemengde groenten, kappertjes, bulgur met citroenbladeren of geperste groenten Nicoise, gekookt met citroentijm, cherrytomaten, saus van basilicumpesto
• Papillote van gemengde groene curry-groenten met kikkererwten, gepekelde rode uien, verse koriander of fregola, pasta gekookt in groentenbouillon, basilicum, avocado en tomatensaus
• Seizoensfruit geroosterd in papillote, gedroogde limoen
Kindermenu (geldig voor kinderen van 6 tot 11 jaar oud)
• Carpaccio van vleestomaten, buffelmozzarella
• Geroosterde kipfilet, gemengde groenten met basilicum, kippenjus
• Brownie met pecannoten, vanille-eis
Bij elke optie (show met of zonder diner) is een halve fles champagne per persoon inbegrepen. Deze kun je ook inwisselen tegen 2 frisdranken per persoon. Andere drankjes moet je ter plaatse betalen.