Vanuit Parc de la Villette: rondvaart over de Seine

Vanuit Parc de la Villette: rondvaart over de Seine

Vanaf € 22 per persoon

Je ziet Parijs vanaf het water tijdens een vaart over de Seine en Saint-Martin. Je passeert de Notre-Dame en de kapel van de Bastille. Je ontdekt de romantische kant van Parijs tijdens deze rondvaart vanuit Parc de la Villette naar Musée d'Orsay.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2.5 uur
Begintijd 14:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans

Belevenis

Highlights
 • Vaar over het kanaal St-Martin en de rivier de Seine en zie Parijs vanaf het water
 • Profiteer van een romantische reis tussen het Parc de la Villette en het Musée d'Orsay
 • Bekijk enkele van de topattracties in Parijs aan boord van een prachtige rivierboot
Volledige beschrijving
Je begint je dag in Parijs met één van de meest betoverende attracties en maakt een 2,5-uur durende rondvaart door het kanaal Saint-Martin en de rivier de Seine. Je vertrekt in het centrum van het Parc de la Villette en vaart rustig door het kanaal naar Rue de verhoogde brug van de Crimée, die door het Bassin de la Villette vaart, voordat je de magnifieke Rotonde van Ledoux betreedt. Je begint je avontuur in het centrum van Récollets, waar je Hotel du Nord ziet. Je ontdekt het echte kanaal Saint-Martin, gevuld met de poëzie van zijn romantische paden en voetgangersbruggen, omzoomd door kastanjebomen en bevolkt door vissers. Dan zal de boot in duisternis worden gedompeld als je een tunnel van meer dan anderhalve kilometer binnengaat en je door een mysterieuze ondergrondse kluis vaart die is geperforeerd door lichte gaten. Vol met magie en schoonheid, wanneer je in het licht komt in Arsenal Port, zie je de Julykolom van Place de la Bastille voor je. Je komt nu de Seine binnen. Hieruit maak je een korte vaart door de rivier de Seine, langs het Île Saint-Louis en het Île de la Cité en eindig je rond 12:15 uur in het Musée d'Orsay.
Inbegrepen
 • 2,5-uur durende vaart met Engels en Frans commentaar
  Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Ontmoet in Parc de la Villette in het 19e arrondissement van Parijs. Loop rechtdoor vanaf het metrostation, Porte de Pantin (afrit nr. 1) en volg de Gallerie de la Villette (het wandelgebied met een grijs golvend dak) tot je het kanaal ziet. Het witte bord van het Parijskanaal bevindt zich aan de linkerkant, aan het Parc de la Villette, 211 Avenue Jean Jaurès, 75019 Parijs.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • De vaarten van 2,5 uur over de Seine en Saint-Martin bevatten Franse en Engelse commentaren en worden dagelijks gehouden van half maart tot half november (buiten deze data zijn vaarten beschikbaar op aanvraag voor groepen van meer dan 40 personen)
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,2 / 5

  gebaseerd op 676 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • dienstverlening
   4.2 / 5
  • organisatie
   4,3 / 5
  • prijs / kwaliteit
   4,2 / 5
  • veiligheid
   4,5 / 5
  Sorteren op

  Erg leuk en interessant. Het had interessanter kunnen zijn als het 'college' van de gids verstaanbaar was geweest en meer to the point. Ik heb dezelfde tocht twintig jaar geleden gemaakt en toen was de gids zeer geestig, verstaanbaar en zijn verhaal ingedikt. De geschiedenis van de Franse film in de twintigste eeuw is overbodig in dit verband. Toch vijf sterren De boot vertrok twintig minuten te laat. Dat was jammer omdat we on de haast om op tijd te zijn niet gegeten hadden.

  Verder lezen

  2 september 2018

  aangename trip

  dit was een aangename trip maar de gids was duidelijk dronken en daardoor was hij niet goed verstaanbaar. Zijn engels was zo slecht dat het moeilijk te ontrafelen was , waar hij het precies over had. Hij werd ook meer dronken gedurende de trip en werd daardoor nog slechter verstaanbaar

  4 augustus 2017

  Zeer interessant, vooral het versassen van het schip was zeer leerrijk

  Was zeer aangenaam varen, veel bijgeleerd over de geschiedenis van Parijs, veel bruggen gezien en ook het ondergronds varen was de moeite waard.Héél goede gids, die verschillende talen sprak,en veel wist over alle bezienswaardigheden. Parc de la vilette heeft ons ook aangenaam verrast, mooi groene omgevingmet veel wandelpaden en veel horeca.

  Verder lezen

  29 maart 2017

  Georganiseerd door

  Product ID: 24450