Rondleiding

Vanuit Parijs: trip naar Giverny van een halve dag

Activiteitenaanbieder: ParisCityVision

Vanuit Parijs: trip naar Giverny van een halve dag

Activiteitenaanbieder: ParisCityVision
Snel uitverkocht

Vanaf € 69 per persoon

Snel uitverkocht

Ga op een trip van een halve dag naar het prachtige Giverny en verken het voormalige huis en de adembenemende tuinen van Claude Monet. Bewonder zijn bloembedden, planten en treurwilgen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels, Frans, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans, Japans, Chinees
Audiogids optioneel
Engels, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch, Spaans, Portugees, Chinees, Frans, Duits

Belevenis

Volledige beschrijving

Geniet van een reis van een halve dag naar het voormalige huis van Claude Monet, een van de beroemdste schilders van het Franse impressionisme. Gelegen in het kleine gehucht Giverny aan de oevers van de rivier de Seine, 80 kilometer ten westen van Parijs, werden het huis en de tuinen in 1966 door zijn zoon nagelaten aan de Académie des Beaux-Arts.

Ze werden in 1980 geopend als openbaar museum na grootschalige restauratiewerkzaamheden. Afhankelijk van de optie die u kiest, wordt uw tour begeleid, met audiogids of op uw eigen gemak. Vertrek uit Parijs en reis per comfortabele bus met airconditioning. Aangezien er geen rechtstreeks openbaar vervoer naar Giverny is, is dit de ideale manier om er te komen.

U rijdt via de westelijke wijken van Parijs en neemt de snelweg Normandië tot Bonnières. Nadat u de rivier de Seine bij Vernon bent overgestoken, gaat u verder naar Giverny door de beboste plateaus van Eure. Giverny trok in de 19e eeuw verschillende impressionistische schilders aan, de meesten in navolging van de oprichter van de beweging, Claude Monet, die er 43 jaar woonde. Bezoek het huis van de meester, waar de spectaculaire kleuren en de betoverende tuin zijn ontworpen als een kunstwerk.

Laat u betoveren door de bloemperken en planten en krijg een idee van de gevoelens en inspiraties van de kunstenaar terwijl u voor de beroemde waterlelies en treurwilgen in de prachtige watertuin staat.

Inbegrepen
 • Vervoer per luxe bus met airconditioning
 • Gids (indien optie geselecteerd)
 • Audiogids (indien optie geselecteerd)
 • Toegangsticket
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen koptelefoon meenemen
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Je gids houd een bord vast van Paris City Vision

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Zonnebril

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Roken
 • Bagage of grote tassen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 512 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,2/5
 • Vervoer
  4,4/5
 • prijs / kwaliteit
  3,8/5
 • veiligheid
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

+: stipt vertrek, informatie over Normandië, Monet, enz. kan je al in de bus beluisteren. Er is een toilet in de bus. -: te duur. Prijs voor de tuinen en het huis is 10 € per persoon ter plaatse. De rest van de prijs hier is alleen voor aankomst en vertrek. Het huis en de tuinen liggen op korte afstand van het koetspark. Je wordt bij de bus achtergelaten en kunt zelf zien hoe je bij het huis kunt komen, omdat het slechts schaarse informatie bevat.

Verder lezen

10 juli 2022

Makkelijk op te halen. Schone, comfortabele bus. Grote groep. 0ver 40 personen met één gids. Geluidssysteem niet constant functioneel op de bus. Gids was aardig, ze had een aantal interesfacts om te delen. De tuinen zijn fenomenaal. Het huis is prachtig om te zien. Ik zou de volgende keer kiezen voor een denktour. Zou ook zo vroeg mogelijk gaan om de drukte te vermijden.

Verder lezen

28 juni 2022

De pick-up was op tijd, de audiogids is zeer intuïtief en duidelijk gebouwd, de uitleg die hij geeft is uitstekend. Ook gaf de gids nuttige begeleiding, zelfs als we geen deel uitmaakten van een rondleiding. De site zelf is prachtig, de tuin en de watertuin zijn als een hemel, gewoon prachtig.

1 mei 2022

Product ID: 10727