Dagtocht

Vanuit Parijs: excursie naar Giverny van een halve dag

Vanuit Parijs: excursie naar Giverny van een halve dag

Vanaf € 69 per persoon

Ga op een excursie van een halve dag naar het prachtige Giverny en verken het voormalige huis en de adembenemende tuinen van Claude Monet. Bewonder zijn bloembedden, planten en treurwilgen, en ga weer terug naar Parijs vol impressionistische inspiratie.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans, Japans, Chinees
Audiogids optioneel
Engels, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch, Spaans, Portugees, Chinees, Frans, Duits, Koreaans

Belevenis

Volledige beschrijving
Maak een prachtige tocht van een halve dag naar het voormalige huis van Claude Monet, een van de meeste beroemde schilders van het Franse impressionisme. Het betoverende huis ligt in het kleine gehucht Giverny aan de overs van de rivier de Seine, ongeveer 80 kilometer ten westen van Parijs. De woning en de tuinen werden in 1966 door de zoon van Monet nagelaten aan de Académie des Beaux-Arts. Na grootschalige werkzaamheden werd het huis in 1980 voor het publiek geopend als museum. Afhankelijk van de gekozen optie, krijg je een rondleiding van een gids, een audiogids op bezoek je het museum op eigen gelegenheid.  Je vertrekt uit Parijs en reist in een comfortabele bus met airconditioning Aangezien er geen direct openbaar vervoer is naar Giverny, is dit de ideale manier om er te komen. Je rijdt via de westelijke arrondissementen van Parijs en neemt de Normandische snelweg tot aan Bonnières. Na het oversteken van de rivier de Seine bij Vernon, ga je verder naar Giverny door de beboste plateaus van het departement Eure. Giverny trok in de 19e eeuw verschillende impressionistische schilders aan, waarvan de meesten het voorbeeld van de stichter van de beweging volgende, te weten Claude Monet. Hij woonde er maar liefst 43 jaar lang. Tijdens de rondleiding bezoek je het huis van de meester, waar de spectaculaire kleuren en de betoverende tuin zijn ontworpen als kunstwerk. Laat je verblinden door de bloemperken en planten en krijg een gevoel van de gevoelens en inspiratie van de kunstenaar als je voor de beroemde waterlelies en treurwilgen in de prachtige watertuin staat.
Inbegrepen
 • Vervoer per luxe bus met airconditioning
 • Gids (indien optie geselecteerd)
 • Audiogids (indien optie geselecteerd)
 • Toegangsticket
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen koptelefoon meenemen
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Je gids houdt een bord met Paris City Vision vast

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Zonnebril

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen
 • Roken
 • Huisdieren
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 /5

gebaseerd op 297 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,4/5
 • Vervoer
  4,1/5
 • prijs / kwaliteit
  3,7/5
 • veiligheid
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Alles gaat goed. Bedankt voor de rit. Een heel mooi dorp. En het museum is het huis van Monet. Mooie tuin. En de sfeer. Ik kreeg veel indrukken en emoties. Ik raad het iedereen aan. De schoonheid van de natuur en bloemen. De tuin en vijver zijn prachtig! De sfeer in het museum is geweldig. Een prachtig huis met prachtige meubels, schilderijen, sculpturen. Ramen. Woonkamers. Borden. Fauteuils. Banken. gordijnen. Veel kamers. Er is een souvenirwinkel op het terrein. Er is een restaurant. Straten en huizen. Ze zijn overal betoverend. De vijver waaruit Monet zijn schilderijen schilderde. En de brug. En lelies. En ik weet niet meer wat ik moet schrijven. Er zijn nog 425 tekens over. Je kunt niet eisen. Van bezoekers om zulke lange recensies te schrijven. Links. 340 tekens.

Verder lezen

16 september 2019

It was a good trip. We enjoyed the water Lilly garden and we’re fascinated at the locks! The house was is beautiful and I wish I had one just like it. Looking out on gardens each morning had to have been wonderful. October may not be the best time to go, but I couldn’t have enjoyed it more.

30 oktober 2021

Vertalen

The visit to Giverny was wonderful and greatly enhanced our appreciation of Monet. I would have given 5 stars, but there is one rather serious flaw in the whole process: the directions back to the bus are very poor. We were not given a map, and the village of Giverny does not clearly mark the way back to the bus parking. We were almost left behind. This part of the tour needs serious improvement.

Verder lezen

10 oktober 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 10727