Parijs Vervoer

Parijs Vervoer: Onze meest aanbevolen

Parijs: privévervoer Luchthaven Charles de Gaulle

1. Parijs: privévervoer Luchthaven Charles de Gaulle

Trakteer jezelf op een gemakkelijke privétransfer tussen Aéroport de Paris-Charles de Gaulle en Parijs, waardoor je tijd en zenuwen bespaart. De chauffeursservice is dagelijks beschikbaar van 04:00 uur tot 24:00 uur. (behalve op 24 en 31 december, alleen tot 18:00 uur).  Na je aankomst in Parijs word je opgehaald van de luchthaven Charles de Gaulle en geniet je van een comfortabele transfer naar het dromerige Parijs. Je wordt afgezet bij je hotel of privé-accommodatie in Parijs. You’ll be dropped off at your hotel or your accommodation in Paris. Je chauffeur zorgt voor je en brengt je snel en vooral veilig naar je bestemming. Als je na je verblijf in Parijs terug moet rijden naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, word je opgehaald bij je hotel of accommodatie in Parijs en comfortabel naar de luchthaven gereden. Je chauffeur zorgt voor alles. Dus leun achterover en ontspan en geniet van de veilige en betrouwbare reis.

Parijs: privétransfer tussen Parijs en CDG Airport

2. Parijs: privétransfer tussen Parijs en CDG Airport

Vermijd de stress om naar uw hotel of luchthaven te komen door een privétransfer te boeken tussen de luchthaven Charles de Gaulle en Parijs, of andersom. Deze service biedt een goedkopere optie met een voordelige auto, maar die is dag en nacht beschikbaar. Wanneer u aankomt op de luchthaven, kunt u genieten van een comfortabele en ontspannende transferservice van de luchthaven Charles de Gaulle naar uw hotel of appartement in Parijs. Uw chauffeur zorgt voor u en begeleidt u in alle comfort en veiligheid naar uw bestemming. Als u na uw verblijf in Parijs een transfer nodig heeft voor uw vlucht die vertrekt vanaf de luchthaven Charles de Gaulle, boek dan een transfer aan boord van een comfortabele auto die u vanaf uw hotel naar de luchthaven zal begeleiden. Uw chauffeur regelt de hele reis en u hoeft onderweg alleen maar te ontspannen en te genieten van het landschap.

Parijs: premium privétransfer van/naar Charles de Gaulle

3. Parijs: premium privétransfer van/naar Charles de Gaulle

Geniet van het gemak van een privétransfer tussen de luchthaven Charles de Gaulle en uw accommodatie in Parijs, of andersom. Haal de stress uit reizen en vermijd het drukke openbaar vervoer. Wanneer u aankomt op de luchthaven, ontmoet u uw chauffeur en stapt u in uw privévoertuig. Ontspan aan boord na uw vlucht terwijl u comfortabel naar uw hotel of appartement in Parijs reist. Als u een transfer nodig heeft voor uw vlucht die vertrekt vanaf de luchthaven Charles de Gaulle, wordt u opgehaald bij uw accommodatie in de stad en geniet u van een naadloze transfer naar de luchthaven.

Parijs: Charles de Gaulle Airport (CDG) Privétransfer

4. Parijs: Charles de Gaulle Airport (CDG) Privétransfer

Bespaar uzelf het gedoe van het navigeren door een nieuwe stad met een enkele reis tussen Parijs en Charles de Gaulle Airport. Of het nu gaat om sightseeing, een zakenreis of het bezoeken van dierbaren, met deze privétransfer kunt u meer quality time in Parijs doorbrengen. U hoeft niet te wachten, want uw chauffeur wacht al op u met een meet & greet-bord bij aankomst in de terminal waar u landt. Als u een enkele reis van de stad naar de luchthaven boekt, wordt u opgehaald vanaf elk adres naar keuze in Parijs. Nadat hij is geholpen met uw bagage, brengt uw chauffeur u snel, veilig en stipt naar uw bestemming in een moderne sedan of busje. Leun achterover en geniet van het comfort van uw eigen privévoertuig en kijk hoe de straten van Parijs voorbij trekken.

Parijs: VIP Paris Hotel Transfer van en naar de luchthaven Orly

5. Parijs: VIP Paris Hotel Transfer van en naar de luchthaven Orly

Sla de stress en het gedoe van het vinden van luchthaventransfers tijdens uw bezoek aan Parijs over en boek een VIP-privétransferservice om u van uw hotel in het centrum van Parijs naar de internationale luchthaven Orly te brengen, of vice versa. Geniet van het ophalen op de luchthaven Orly, of in de lobby van uw hotel en ontspan tijdens een comfortabele transfer in een luxe voertuig uitgerust met veel beenruimte, airconditioning en ruime bagageopslag. Leun achterover en geniet van de rit terwijl je de prachtige stad Parijs binnenkomt of verlaat en laat je chauffeur alle details afhandelen en je helpen met je bagage. De transferservices zijn 7 dagen per week beschikbaar van 04:00 tot 21:00 uur. Op 24 december en 31 december zijn de services alleen beschikbaar tot 18:00 uur.

Orly Airport Shared Shuttle Transfer Service

6. Orly Airport Shared Shuttle Transfer Service

Bespaar geld en maak u op een last minute manier zorgen voor een taxi met een gedeelde pendeldienst van of naar de luchthaven Orly. Haal je op van je accommodatie in het centrum van Parijs en ontspan comfortabel tijdens een rit van 1 tot 1,5 uur. Profiteer van een meet and greet van je chauffeur in de aankomsthal na de landing en ontspan met de wetenschap dat er niet meer dan 3 stops onderweg zijn om andere passagiers op te halen. Gebruik van een dienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week werkt en klaar is, ongeacht wanneer uw vlucht is gepland. Vermijd de stress van het openbaar vervoer met zware tassen en word veilig afgezet op uw eindbestemming.

Van Parijs: luxe winkelervaring in La Vallée Village

7. Van Parijs: luxe winkelervaring in La Vallée Village

Ontsnap aan de stad en geniet van een volledige dag VIP-shoppen in La Vallée Village. Begin uw dag met een luxe busrit die vertrekt vanuit Parijs naar het winkeldorp. Blader door de boetiekjes met een VIP-korting en een handsfree service. Wissel uw VIP-pakket in bij het welkomstcentrum om uw 10% korting en een cadeaubon van € 50 te ontvangen, inwisselbaar in de boetieks van uw keuze in La Vallée Village. Daarna kunt u handsfree rondslenteren en uw aankopen aan het eind van de dag ophalen. Als het tijd is voor een pauze, geeft je VIP-pas recht op een 2-gangenmenu bij Menu Palais. Kies uit een verscheidenheid aan gerechten om op te frissen en te ontspannen voordat u in uw eigen tempo verder gaat met winkelen. Aan het einde van de dag brengt de luxe touringcar je terug naar Parijs.

Parijs: privétransfer van of naar de luchthaven van Beauvais

8. Parijs: privétransfer van of naar de luchthaven van Beauvais

Vergeet de stress of het bereiken van uw hotel of luchthaven door een privétransfer te boeken tussen Beauvais Airport en Parijs, of andersom. De transferservice is elke dag beschikbaar van 04:00 uur tot middernacht (behalve op 24 en 31 december wanneer deze beschikbaar is tot 18:00 uur). Bij aankomst op de luchthaven geniet u van een comfortabele en ontspannende transferservice van de luchthaven van Beauvais naar uw hotel of appartement in Parijs. Uw chauffeur zorgt voor u en begeleidt u in alle comfort en veiligheid naar uw bestemming. Als u een transfer nodig heeft voor uw vlucht die vertrekt vanaf Beauvais Airport na uw verblijf in Parijs, boek dan een transfer met een comfortabele auto die u vanaf uw hotel naar de luchthaven brengt. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en onderweg genieten van het landschap.

Parijs: privétransfer van / naar luchthaven Orly

9. Parijs: privétransfer van / naar luchthaven Orly

Vergeet de stress van het bereiken van uw hotel of het bereiken van de luchthaven door een privétransfer te boeken tussen Orly Airport en Parijs, of vice versa. Deze transferservice belooft de beste waar voor uw geld en is elke dag beschikbaar van 04:00 tot middernacht (met uitzondering van 24 en 31 december, wanneer deze beschikbaar is tot 18:00). Bij aankomst op de luchthaven Orly ontmoet u uw chauffeur en geniet u van een comfortabele en ontspannen transferservice naar uw hotel of appartement in Parijs. Uw chauffeur zorgt voor u en brengt u in alle comfort en veiligheid naar uw bestemming. Als u een transfer nodig heeft voor uw vertrekkende vlucht vanaf de luchthaven Orly na een verblijf in Parijs, boekt u deze service vanaf uw hotel naar de luchthaven. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en genieten van het landschap onderweg.

Van Parijs: retour shuttle naar Versailles

10. Van Parijs: retour shuttle naar Versailles

Ontdek de buitensporige schoonheid van het paleis van Versailles tijdens een tour van een halve dag door het paleis en de tuinen. Je wordt per bus vervoerd van Parijs naar Versailles in de welvarende buitenwijk aan de rand van de stad. Bij aankomst in Versailles zal de assistent u de terugkomsttijd geven en u laten zien waar de bus zal zijn voor de reis naar Parijs. Je bent dan vrij om door de magische Spiegelzaal te dwalen en de King and Queen's Apartments te zien. Misschien heb je tijd om de adembenemende tuinen te verkennen. Bewonder de harmonieuze open ruimtes en ingewikkeld aangelegde gazons en ontdek de fantastische mythen en legendes achter de vele standbeelden en fonteinen.

  • Aéroport de Paris-Charles de Gaulle
  • Aéroport de Paris-Orly
  • Disneyland Parijs
  • Parc Astérix
  • Aéroport de Paris-Beauvais-Tillé
  • La Vallée Village
24 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Parijs

Welke topattracties zijn een must-see in Parijs?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Parijs?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Versailles

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

We gingen in oktober 2019 naar Parijs naar Disneyland. Omdat we geschrokken waren van de zeer gemengde recensies van de Magical Shuttle, boekten we de transfer van het vliegveld naar Disneyland en terug telefonisch via GetYourGuide. Alles verliep vlot. De chauffeur begroette ons op de luchthaven met een naamplaatje dat direct zichtbaar was bij de uitgang. Hij reed heel voorzichtig. Hij was ook 5 minuten voor de ophaaltijd terug in het hotel. Hij laadde de tassen, hield de deuren open en, last but not least, bracht hij ons naar de check-in op de luchthaven van Orly. De auto was schoon en de rit verliep soepel. Ik zou deze service keer op keer boeken. Dankzij de directe transfer konden we 1 1/2 uur langer in Disneyland blijven, want met de Magical Shuttle moet je minimaal 2 1/2 uur inplannen voor aankomst op het vliegveld. Je moet minimaal 4 1/2 uur voor de vlucht vertrekken met een overstaptijd van 40 minuten. Daarom een geweldige service, ook al is het wat duurder.

Chauffeur was precies op tijd om ons 's ochtends van het hotel op te halen. Zeer beleefd en we hadden een gemakkelijke rit naar Disneyland weg van de menigte. Kinderen en wij genoten van het feit dat we vroeg aankwamen, slechts een paar minuten voor het openingsuur van de parken, zodat we een redelijke tijd in lange wachtrijen vermeden. We hadden een miscommunicatie over onze terugkeer die ons enige tijd verontrustte, maar aan het einde was de chauffeur zo vriendelijk om ons te helpen en hij bracht een klein (zoet) verrassingsgeschenk voor ons mee! Kinderen vallen in slaap op de terugweg na een lange dag vol plezier. Ik raad het zeker aan, hoewel het nogal duur is, omdat het je dag in Disneyland nog onvergetelijker zal maken.

We zouden heel goed ontvangen worden en over bijna alles geïnformeerd ... Op de dag van vertrek kregen we te horen dat de bus ook Terminal 1 zou bellen .. Nou, het antwoord was toen nog niet. MAAR!!!! Onze SUPER NICE buschauffeur heeft ons gered! We waren meer dan laat en zouden onze vlucht hebben gemist als ze ons er niet naartoe had gereden! Dankzij jullie hulp hebben we echt onze vlucht gekregen! Dat noemen wij perfecte klantenservice! Dank u!!!!

Jongens, ik kan het alleen maar aanraden...

Alles ging perfect. De chauffeur wachtte bij de terminal met het bordje, deed de koffer in de kofferbak, hield de deur open en maakte vooral geen stress tijdens het rijden... Al met al een perfecte service. We hebben ook meteen de tweede transfer geregeld en wat kan ik zeggen ... Alles werkte ook ... We zullen weer via deze service boeken ... Gegarandeerd ...

Ik heb dit bedrijf, Parigi Travel Tours, meerdere keren gebruikt tijdens mijn week in Parijs, en de chauffeurs waren altijd erg punctueel, beleefd en professioneel. Ik raad ze ten zeerste aan.