Toegangsticket Paleis van Versailles en Tuinen

Toegangsticket Paleis van Versailles en Tuinen

Vanaf $23,73 per persoon

Met uw vooraf gekochte ticket heeft u volledige toegang tot het hele domein van Versailles, inclusief het paleis, het Trianon, het landgoed van Marie Antoinette en tuinen (als er geen fonteinshow is). Geniet van audiocommentaar in 11 talen in het paleis.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Audiogids optioneel
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch

Belevenis

Volledige beschrijving
Bezoek het paleis en de tuinen van Versailles met een pre-geboekte toegangspas voor 1 of 2 dagen. Verken de sierlijke State Apartments en de adembenemende spiegelpaleis in de officiële residentie van de Franse monarchie van 1682 tot 1789. Leer meer over Louis XIV en andere Franse koningshuizen met een gratis audiogids. Versailles, gelegen op slechts 30 minuten van het centrum van Parijs met de trein, was een slaperig dorpje totdat Louis XIII daar in 1623 een jachthuis begon te bouwen. Tegen het einde van de eeuw zagen de stad en het kasteel het voortdurende uitbreidingsproces als het symbolische centrum van de absolute monarchie van het Ancien Régime . Lodewijk XIV verhuisde de koninklijke familie naar het paleis in 1682, en 2 enorme nieuwe vleugels werden toegevoegd tijdens een 2e fase van het bouwen (1678-1715). Met uw volledige toegangspas van 1 of 2 dagen kunt u de door Le Vau gebouwde State Apartments bezoeken. Krijg een gevoel van leven in het Franse hof terwijl je een wandeling maakt door de glinsterende Spiegelzaal. Wandel in uw eigen tempo door de legendarische tuinen en bewonder fonteinen, sculpturen en prachtig onderhouden gazons. U zult ook genieten van de toegang tot de Grand en Petit Trianon op hun eigen terrein. Zie waar de "Zonnekoning" zich privé zou verheugen, en waar hij zou gaan om aan de ontberingen van het hofleven te ontsnappen. Ga dan naar het landgoed van Marie Antoinette en ontdek waar zij privé zijn toevlucht zou zoeken.
Inbegrepen
 • Entreeticket naar het paleis, waarbij u de regels voor het kopen van kaartjes vermijdt
 • In het paleis: toegang tot de Grand Apartments, de Spiegelzaal, de Koningskamer, de Queen's Chamber en de appartementen van Mesdames
 • Toegang tot het hele domein van Versailles (paleis van Versailles, landgoed van Marie Antoinette, tuinen van Trianon en Versailles)
 • Audiogids (beschikbaar in 11 talen)
 • Gids
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Toon je voucher direct bij de ingang van het kasteel. Kom om 08:45 uur (vlak voor openingstijd) om de lange wachtrij bij de veiligheidscontrole in het hoogseizoen voor te zijn. Kasteel van Versailles, Place d'Armes, 78000 Versailles. Vanwege werkzaamheden aan trein RER C van 15 juli tot 25 augustus kun je alleen de trein vanaf station Javel (Metro 10) nemen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Paspoort of identiteitskaart voor kinderen

Goed om te weten

 • Toegang tot het paleis is gratis voor kinderen onder de 18 jaar en EU-burgers onder de 26 jaar. In beide gevallen is een ticket met tijdslot en een geldig legitimatiebewijs vereist. Niet-EU-burgers van tussen de 18 en 26 jaar moeten een ticket kopen, tenzij ze langer dan 3 maanden in de EU wonen
 • Houd er rekening mee dat, op de genoemde data, de tuinen niet toegankelijk zijn zonder ticket voor de fonteinenshow. Op deze dagen is de toegang tot de tuinen alleen gratis voor kinderen tot en met 5 jaar
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor de bezoekers van het kasteel
 • Vanwege COVID-19-maatregelen moet de audiogids gedownload worden van de website van de attractie. Je ontvangt geen audiogids op locatie
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 / 5

gebaseerd op 8440 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4,2/5
 • organisatie
  3,9/5
Sorteren op

Sorteren op

Voor Versailles hadden we een 2 daags ticket. Voor zondag en maandag. Zondag zijn we geweest, maar op maandag is het Paleis dicht.Aan de ticket controle van het Paleis zei men dat we het ticket niet op dinsdag zouden kunnen gebruiken. We hebben dan (op zondag!) telefonisch contact genomen met de klantendienst van GetYourGide, men was heel vriendelijk en zegden dat het ticket op dinsdag, of eender welke dag nog kon nog gebruikt worden en indien niet moesten we terug contact nemen en zouden ze de helft terug betalen. We zijn op dinsdag gewoon naar de ticket controle geweest en konden gewoon binnen. Perfect geregeld dus.

Verder lezen

26 mei 2021

Met dit ticket hoef je je niet te haasten om alles te zien. Je kan echt 2 dagen gebruiken om dit immense domein te verkennen. Die extra dag kost trouwens maar € 3 extra. Ik bezocht het paleis op vrijdag en wandelde via het park naar het Trianon terrein. Op zaterdag bezocht ik de tuin met de dan pas geopende bosquets en werkende fonteinen.

Verder lezen

29 juli 2020

Wij waren er vroeg bij omdat we gelezen hadden dat de wachtrij behoorlijk kon oplopen. Toen wij rond 10 uur aan kwamen hebben we ongeveer 10 min in de rij moeten staan om naar binnen te kunnen. Toen wij naar huis gingen rond 14 uur stond er echter een rij , die mensen hebben zeker meer dan een uur moeten wachten.

25 februari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 59565