Toegangsticket

Versailles incl tuinen: ticket volledige toegang & audiogids

Versailles incl tuinen: ticket volledige toegang & audiogids

Vanaf € 20 per persoon

Profiteer van 1 of 2 dagen volledige toegang tot het complex van Versailles, inclusief de tuinen, het Trianon en Marie Antoinette's landgoed. Maak gebruik van een audiogids in het paleis. Upgrade je ticket met de beroemde muzikale tuinen of fonteinshow.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 - 2 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch

Belevenis

Volledige beschrijving
Koop je ticket van tevoren en krijg toegang tot heel Versailles: het paleis, het Trianon, de vertrekken van Marie Antoinette en de tuinen (als er geen fonteinshow is). Verken de sierlijke staatskamers en de adembenemende spiegelpaleis in de officiële residentie van de Franse monarchie van 1682 tot 1789. Je komt meer te weten over Louis XIV en andere Franse koningshuizen met een gratis audiogids. Dwaal door de schitterende Spiegelzaal en krijg een idee van het leven in het Franse hof. Wandel op je eigen tempo door de legendarische tuinen en bewonder de fonteinen, sculpturen en perfect bijgehouden gazonnen. Profiteer van toegang tot het Grand en Petit Trianon. Bekijk de ruimte waar de 'Zonnekoning' zijn privégasten ontvang en waar hij even ontsnapte van het leven aan het hof. Ga daarna naar het landgoed van Marie Antoinette en zie waar zij zich terugtrok.
Inbegrepen
 • Ticket voor 1 of 2 dagen voor het kasteel
 • 1 of 2 dagen toegang tot het hele complex van Versailles (inclusief het landgoed van Marie Antoinette, het Trianon en de paleistuinen)
 • Toegang tot de muzikale tuinen of fonteinshow (indien optie is geselecteerd)
 • Audiogids (beschikbaar in 11 talen, je moet 'm wel dowloaden)
 • Gids
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 12 jaar of ouder moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie, een bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet meer dan 72 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Toon je voucher direct bij de ingang van het kasteel. Kom om 08:45 uur (vlak voor openingstijd) om de lange wachtrij bij de veiligheidscontrole in het hoogseizoen voor te zijn. Kasteel van Versailles, Place d'Armes, 78000 Versailles. Vanwege werkzaamheden aan trein RER C van 15 juli tot 25 augustus kun je alleen de trein vanaf station Javel (Metro 10) nemen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Paspoort of identiteitskaart voor kinderen

Goed om te weten

 • Toegang tot het paleis is gratis voor kinderen onder de 18 jaar en EU-burgers onder de 26 jaar. In beide gevallen is een ticket met tijdslot en een geldig legitimatiebewijs vereist. Niet-EU-burgers van tussen de 18 en 26 jaar moeten een ticket kopen, tenzij ze langer dan 3 maanden in de EU wonen
 • Houd er rekening mee dat, op de genoemde data, de tuinen niet toegankelijk zijn zonder ticket voor de fonteinenshow. Op deze dagen is de toegang tot de tuinen alleen gratis voor kinderen tot en met 5 jaar
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor de bezoekers van het kasteel
 • Vanwege COVID-19-maatregelen moet de audiogids gedownload worden van de website van de attractie. Je ontvangt geen audiogids op locatie
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 9343 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4,2/5
 • organisatie
  3,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een bezoek aan het kasteel en de tuinen is een aanrader voor wie van mooie dingen houdt en de geschiedenis van Frankrijk een beetje kent. Dit kasteel is een resultaat van zijn tijd. Veel pracht en praal. Het leven van Louis XIV liep niet altijd over rozenblaadjes en er werden tal van films gemaakt over zijn leven. De tuinen zijn prachtig en goed onderhouden, een lust voor het oog.

Verder lezen

11 september 2021

Begin september 2021 kasteel Versailles bezocht. Een dagticket van 20€ geboekt daar zit alles in behalve het fondtijn spektakel. Fietsen huren of een caddy is te duur voor de tijd die je kunt besteden. Indrukwekkend en heel uitgestrekt. Is wel heel veel wandelen want de tuinen zijn uitgestrekt..zeker de moeite waard. Tickets hebben we online geboekt en we hebben niet in de wachtrijen moeten aanschuiven. Waren er wel al om 9u30 dan ben je er al voor de tourbussen aankomen.Hotels staan niet zo goed aangegeven en was wat rondrijden in het drukke verkeer van Versailes. Als je wat opzoekt bij je vertrek thuis dan heb je al de nodige tips. Het was een hele indrukwekkende ervaring zeker als je de omvang van het kasteel bekijkt..

Verder lezen

11 september 2021

Dinsdag 31/8 waren bij aankomst de poorten gesloten wegens staking. Bij het vragen wanneer de poorten opengingen, wist niemand . Uiteindelijk gingen ze om 10.30 uur open. Op aanraden waren wij daar al om 9 uur voor de drukte te vermijden. 1.30 uur onzeker wachten is lang. Al bij al een zeer mooi chateau.

2 september 2021

Georganiseerd door

Product ID: 59565