Parijs Wandeltours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
ultiem versailles rondleiding zonder wachtrij

Ultiem Versailles: rondleiding zonder wachtrij

Duur: 1,5 uur
Kleine groep
902 Beoordelingen
GetYourGuide Original
902

Profiteer van een exclusieve rondleiding door één van de grootste paleizen ter wereld. Bekijk de staatsappartementen, de slaapkamer van de koning, de…

Populaire Wandeltours in Parijs

Bekijk alle Wandeltours in Parijs
Bekijk alle 761 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parijs

wat een mooie ervaring, leuke gids. wij vonden het zeker de moeite

we waren op een warme dag, de rijen waren wel wat lang, maar de gids had genoeg te vertellen. eindelijk konden we naar boven, eerste etage was goed te doen met de trap, daar wat rond gekeken en op naar de tweede etage, dat waren wat meer trede, maar het was zeker de moeite waard. ook hadden we optie top. het was een hele leuke middag, alleen als tip, wij hadden verwacht dat je met gids een snellere mogelijkheid had om de toren op te komen, maar dat was niet. wij hebben met grote groep gewoon in de rij gestaan. dit kan beter, zet iemand van je organisatie evt vast is de rij en sluit nadien iedereen aan.

Valérie heeft ons een goede rondleiding gegeven met wat humor!

We hebben een goede rondleiding gekregen van een bekwame gids”Valérie” met een vleugje humor en kennis van geschiedenis, zeer fijne rondleiding, het was een zeer druk weekend maar zij heeft ons prima rondgeleid. Hartelijk dank! Mijn dochter van 12 jaar Nederlandstalig heeft heel veel begrepen van de Engelstalige rondleiding. Hartelijk dank!

Ultiem Versailles: rondleiding zonder wachtrij Beoordeeld door Maria Helena, 10-07-2019

Super enthousiaste gids, wist veel te vertellen over de historie

We hadden een tour met optie voor de top. Helaas bleek de top te druk op deze zaterdag waardoor we die niet hebben kunnen bezoeken. De gids loste deze teleurstelling netjes op. Waardoor de rest van het bezoek onvergetelijk werd.

leuke manier om langs de hoogtepunten te gaan

We hadden een gezellige gids, vooral ook omdat het een nederlandse gids was. Het was een leuke fietstocht langs de monumenten van Parijs. Veel leuker dan de bus bijv. Gedaan met 2 kleinkinderen en was prima te doen.

Hoogtepunten van Parijs: 3 uur durende fietstocht Beoordeeld door Anoniem, 29-08-2019

Super tof, leuk om de stad te leren kennen!

Super leuke fietstocht met een leuke gids. Heel toffe manier om de stad te leren kennen. Je komt zowat langs alle bekende plaatsen en krijgt voldoende tijd om overal even rond te kijken. Zeker en vast een aanrader!

Hoogtepunten van Parijs: 3 uur durende fietstocht Beoordeeld door Anoniem, 25-07-2019