Parijs: ticket voor het Louvre met vaste toegangstijd

Parijs: ticket voor het Louvre met vaste toegangstijd

Vanaf € 17 (+ € 3 reserveringskosten) per persoon

Profiteer van speciale voorrangstoegang tot het Louvre in Parijs en geniet van de extra tijd die je hebt om de artistieke meesterwerken, zoals de Mona Lisa van Leonardo da Vinci, in een van 's werelds beste musea te bewonderen.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Profiteer van snelle en gemakkelijke voorrangstoegang
 • Bewonder kunstwerken uit verschillende tijdperken: van het oude Egypte tot de renaissance
 • Blijf zo lang als je wilt en verken het museum op je eigen tempo
Volledige beschrijving
Verken een van 's werelds beste kunstmusea op je eigen tempo met dit ticket voor het Louvre. Sla de rij voor de kassa over en ga direct naar de veiligheidscontrole om eenmaal binnen enkele van de beste kunstwerken ter wereld te bekijken. Eenmaal binnen zie je onmisbare en iconische werken zoals de Mona Lisa en de Venus van Milo. Ontdek meesterwerken van de renaissance en oude Egyptische relikwieën. Verder zie je schilderijen uit de 13e tot 20e eeuw, prenten uit de Royal Collection en nog veel meer. Het museum opende zijn deuren op 10 augustus 1793 met een tentoonstelling van slechts 537 schilderijen. Het werd in 1796 gesloten en vervolgens weer geopend met een grotere collectie dan het Musée Napoléon. Veel werken werden naar hun oorspronkelijke eigenaren teruggebracht na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo. De collectie werd uitgebreid tijdens de regeerperiodes van Lodewijk XVIII en Karel X, en tijdens het Tweede Franse Keizerrijk verkreeg het museum nog eens 20.000 werken. De collectie werd tevens gestaag uitgebreid tijdens het Derde Franse Keizerrijk. De collectie is flink gegroeid sinds de Derde Republiek. Sinds 2008 is de collectie verdeeld in 8 curatoriële afdelingen: Egyptische Oudheden; Midden-Oosterse Oudheden; Griekse, Etruskische en Romeinse Oudheden; Kunst van de Islam; Beeldhouwkunst; Kunstvoorwerpen; Westerse Schilderkunst; Grafische Kunst. Let op: Bezoekers onder de 18 en EU-onderdanen onder de 26 mogen gratis naar binnen met geldige legitimatie.
Inbegrepen
 • Voorrangsticket voor het Louvre
 • Volledige toegang tot de permanente collectie en alle tijdelijke tentoonstellingen
 • Reserveringskosten van 3 EUR per persoon
 • Audiogids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 18 jaar of ouder moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie, een bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

  Trefpunt

  Rue de Rivoli, 75001 Parijs, Frankrijk. Laat je ticket alsjeblieft aan het veiligheidspersoneel zien bij de speciale priority-rij bij de ingangen bij de Pyramide, de Porte de Lions of de Carrousel. Er vindt vervolgens een beveiligingscontrole plaats zoals op het vliegveld. Vervolgens kun je met je entreekaartje meteen het museum in.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Paspoort of identiteitskaart

  Niet toegestaan

  • Bagage of grote tassen
  • Extra grote bagage

  Goed om te weten

  • De bezoekroutes worden aangegeven, met geen mogelijkheid om terug te gaan om zo afstand te waarborgen.
  • Sommige collecties zijn niet toegankelijk: Franse sculpturen uit de Middeleeuwen en de Renaissance, kunstwerken uit de Renaissance, uit de 18e en 19e eeuw, de kunsten uit Afrika, Azië, Oceanië en Amerika, de onderste verdieping van kunsten van de islam, evenals de tweede verdieping met het behoud van de Franse en Noord-Europese schilderijen
  • Kleedkamers blijven gesloten
  • Het leven van kinderwagens of rolstoelen blijft mogelijk
  • Bezoekers die gratis toegang krijgen (jonger dan 18 jaar en inwoners van de EU onder de 25 jaar met geldige legitimatie) dienen via de website van het Louvre een tijdslot te boeken om met je mee te kunnen
  • Je toegangstijd kan 30 minuten afwijken van de tijd die je hebt aangevraagd
  • Je ontvangt je tickets voor het Louvre per e-mail
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 /5

  gebaseerd op 21090 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,4/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  Wij hadden een ticket voor 10:30 op vrijdag. De rij voor het Louvre was niet groot. En kwam door de tassen controle. Daarna goede door loop in het museum. Voor de Mona Lisa was nog een rij waar je even staat te wachten. Denk ook niet dat je het schilderij echt kunt bewonderen. Je krijgt 2 minuten oid. Waarbij er veel selfies worden genomen.

  Verder lezen

  7 maart 2020

  Absoluut een aanrader. Houd er rekening mee dat je erg veel te zien krijgt. Bij de Mona Lisa moet je in de rij staan, maar die rij gaat best snel. Ook al had ik al een kaartje, ook buiten moest ik wel echt even in de rij staan. Koop je kaartje dus echt vooraf, want de andere rij is nog langer. Kluisjes zijn ideaal. Je kunt er ook lekker wat eten en drinken.

  Verder lezen

  29 februari 2020

  Had verwacht sneller binnen te komen, stonden alsnog in de rij omdat groepen voor gingen. Voor de mona Lisa ook weer enorme rij. Let op wat je eerst wilt zien, wij gingen bij sully erin en waren dus eerst bij de beelden . Later alsnog de schilderijen gezien maar toen waren we al best moe.

  19 oktober 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 145779