Pariser Platz

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Pariser Platz

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 12.845 beoordelingen

Wij kregen een rondleiding van Nikolai, geweldige man met veel kennis en humor op zijn tijd. Wat ik wel jammer vond was dat je bij sommige gebouwen/ monumenten niet veel tijd had/ kreeg om rustig te kijken en te ervaren. En soms was het lastig om de gids te verstaan, dit had te maken met het feit dat de groep in een halve cirkel staat en de gids zich draait naar de mensen.

Heel bijzonder om in zo'n mooie oldtimer de stad van Berlijn te ontdekken. Heel veel informatie gekregen over de stad en haar historische gebouwen. Tijdens de toer hadden we een fotoboek beschikbaar waarin veel extra informatie was opgenomen. De gids sprak prima Engels en was tijdens de tour zelf ook erg enthousiast. Dit was echt het hoogtepunt van onze stedentrip.

We were a small group of 7 who did the tour with our guide Jaimy on the day of mass demonstrations in Berlin. Although we had to change plans a little due to that, we had a great walk with Jaimy who had lots of knowledge and was a good story teller.

Super geweldige Ierse gids denkt dat hij Sean noemde. Hij had ook beeld materiaal bij over hoe het vroeger en nu was en dat maakt het ook interessant. Het maakte me nieuwsgierig naar het feit dat er een van 4 uur ook was dus toeristen aanrader.

Zeer interessante tocht met heel veel wetenswaardigheden. Prima gids die duidelijk uitlegt. Geslaagde middag ondanks de hitte 35 graden. Dank aan de enthousiaste gids