Pariser Platz

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Pariser Platz

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 12.843 beoordelingen

Heel bijzonder om in zo'n mooie oldtimer de stad van Berlijn te ontdekken. Heel veel informatie gekregen over de stad en haar historische gebouwen. Tijdens de toer hadden we een fotoboek beschikbaar waarin veel extra informatie was opgenomen. De gids sprak prima Engels en was tijdens de tour zelf ook erg enthousiast. Dit was echt het hoogtepunt van onze stedentrip.

we hadden een 'invalchauffeur" wat juist een heel persoonlijke, betrokken begeleiding gaf, en zeker geen standaard-toeristenverhaal. Prima rijder en goede afwisseling van op plekken stilstaan en rijden

het was vooral de duitse gids die verassens uit de hoek kwam met ongezouten commentaren en facts. je moet wel enige kennis van de duitse taal hebben, maar dit was voor ons geen probleem

Zeer goede gids kent de geschiedenis vanBerlijn en vertelt dit op een boeiende manier. Zeer comfortabel busje en veel bekijks van andere toeristen.

Ontzettend enthousiaste gids die veel kon vertellen over allerlei gebouwen en gebieden die wij tijdens onze rondleiding tegen kwamen.