Park Zrinjevac, Zagreb: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Zagreb: Varazdin Barokstad & Kasteel Trakoscan

1. Vanuit Zagreb: Varazdin Barokstad & Kasteel Trakoscan

Begin je dag met een pick-up in Park Zrinjevac. Stap in een AC-voertuig voor een rit naar de barokke stad Varazdin. Je gids zal onderweg interessante verhalen vertellen. Ontdek het barokke juweeltje Varazdin met een lokale gediplomeerde gids. Bezoek een van de mooiste begraafplaatsen van Europa. Maak een wandeltocht van het fort van de oude stad naar het stadhuis, de kathedraal en de parochiekerk van St. Na de rondleiding krijg je vrije tijd voor je eigen activiteiten. Rijd naar het Trakoscan kasteel. Het sprookjeskasteel dateert uit de late 13e eeuw, maar werd in de 19e eeuw in de romantische geest herbouwd door de adellijke familie Draskovic. In het kasteel zie je een waardevolle collectie schilderijen, meubels en wapens. In de late namiddag keer je terug naar Zagreb.

Zagrebist's pittoreske fototour

2. Zagrebist's pittoreske fototour

Bewonder de bekende bezienswaardigheden van Zagreb en laat je bovendien verrassen door spannende verhalen uit het verleden, terwijl je door de charmante straten en parken slentert en de meest fotogenieke plekjes vastlegt.📸 We zullen ons vergapen aan de kathedraal in gotische stijl, genieten van het prachtige uitzicht vanaf de Strossmayer Promenade en duiken in de gezellige steegjes die rond het San Marcoplein kronkelen, om onze tour af te sluiten bij het prachtige Nationale Theater. Deze tour behandelt de essentie van de bezienswaardigheden van de stad, onderzoekt de verhalen achter de mensen die de stad door de eeuwen heen hebben gevormd en biedt nuttige fotografietips.✨ Professionele en amateurfotografen, makers van inhoud en stedelijke ontdekkingsreizigers zullen een eye-openende ervaring hebben terwijl ze vanuit nieuwe invalshoeken genieten van de hartslag van Zagreb.👁️

Privé dagtocht naar de Kroatische hoofdstad Zagreb inc. lokale gids

3. Privé dagtocht naar de Kroatische hoofdstad Zagreb inc. lokale gids

Verken Zagreb en leer meer over de geschiedenis van de middeleeuwen tot de Koude Oorlog tijdens een dagtrip vanuit Venetië. Volg mee en luister naar fascinerende verhalen van je lokale gids terwijl je historische bezienswaardigheden ziet, zoals de kathedraal van Zagreb en de kerk van St. Mark. Geniet van vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Begin je tour met een pick-up op een aangewezen tijdstip bij je accommodatie in Wenen. Na een korte introductie gaat u verder met een rit door het Oostenrijkse en Sloveense platteland, met een koffie- en ontbijtpauze halverwege naar Zagreb. Bij aankomst in Zagreb wordt u begroet door uw Engelssprekende lokale gids die u kennis laat maken met de geschiedenis van de Kroatische hoofdstad, inclusief de beroemdste locaties. Zie het Ban Jelacic-plein, de bovenstad, de middeleeuwse stenen poort, de gotische kathedraal van Zagreb, de San Marco-kerk en het plein en het Zrinjevac-park. Vraag naar lokale legendes en mythen, en over verborgen goud onder Zagreb. Kom meer te weten over de samenvoeging van de twee steden Kaptol en Gradec tot de huidige stad Zagreb, en de Turkse invasie van de stad en de verdediging ervan tegen het Gric-kanon, dat een moderne traditie is geworden. Breng vrije tijd door om te lunchen, winkelen of een van de vele centraal gelegen musea of tentoonstellingen in de omgeving te bezoeken voordat u geniet van een mooie rit terug naar uw accommodatie in Wenen.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Park Zrinjevac, Zagreb

In de buurt van Park Zrinjevac, Zagreb

Meer zien

Andere activiteiten in Park Zrinjevac, Zagreb

Wil je alle activiteiten in Park Zrinjevac, Zagreb bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.