Parlementsgebouw, Wenen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Parlementsgebouw, Wenen: tours & tickets

Parlementsgebouw, Wenen: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Wenen

Bekijk alle 262 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parlementsgebouw, Wenen

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 2.534 beoordelingen

Leuke bustrip, goede uitleg in het Engels. Rondleiding was ontzettend druk. Het Sisi museum en de appartementen zijn goed te doen zonder gids met alleen de audio. En eigenlijk leuker zonder gids. Je kan dan zoeken naar wat je interesseert en daar wat langer blijven. Het paleis in bijna niet te doen individueel door de grote groepen.

Perfecte organisatie. Zeer goede fietsen. Mooie tocht door Wenen met een bekwame en aangename gids. Enige minpunt: met 18 deelnemers was het niet evident om door de stad te fietsen zonder andere weggebruikers te hinderen, kruispunten (met lichten) over te steken of nog om de gids te verstaan.

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door

Heel aardige, enthousiaste en betrokken gids met originele verhalen die je anders nooit zou horen. Je ontdekt met zo'n fietstocht de structuur van de stad en komt langs alle highlights. Het is daarom het leukst om deze ervaring op te doen aan het begin van je stedentrip.

Klassiek Wenen: geleide fietstour van 3 uur Beoordeeld door

Omdat we al een aantal dingen bezocht hadden, kwam het een en ander bekend voor. We hadden ook wat informatie vooraf gelezen. Toch kwam er nuttige en leuke informatie bij door de gids.

Skip The Line Tour: Paleis Schönbrunn & Wenen Stadstour Beoordeeld door

En leuke tour met als onderbreking mooi Schonbrunn. Prima gids die ondanks de drukte de groep goed bij elkaar hield en duidelijk en veel vertelde.

Skip The Line Tour: Paleis Schönbrunn & Wenen Stadstour Beoordeeld door
Omslagfoto: Filip Maljković, CC BY-SA 2.0