Parque da Cidade do Porto

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Parque da Cidade do Porto: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Porto: fietsrondleiding oude stad en rivierkant van 3 uur

  1. Porto: fietsrondleiding oude stad en rivierkant van 3 uur

  Je ontmoet je gids in het kantoor aan de rivier. Je krijgt een uitgebreide veiligheidsinstructie en kunt dan je helm opzetten, op je fiets springen en vertrekken. Je volgt je gids over vlakke straten langs de rivier waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad, rivier en strand.  Je komt door oude buurten en leert meer over de intieme verbinding tussen de Porto-rivier en de zee, en leert zo over hun belang bij de groei van de stad. Je stopt regelmatig even om naar de bezienswaardigheden te kijken en te ontspannen. Tijdens de koffiepauze kun je de beroemde lekkernij nata en Portugese koffie proeven. Uiteindelijk kom je twee van de mooiste stadsparken van Porto, die gevuld zijn met groen, meren en vogels. De fietstocht eindigt bij het beginpunt, wat betekent dat je je eigendommen in de kluisjes van de touraanbieder kunt laten als je wilt.

  Hele aardige gids Valter en een hele leuke tocht langs het water , door een park en een stuk binnenstad. Aan te bevelen!!!!!

 • Porto: elektrische fietstocht van 3 uur

  2. Porto: elektrische fietstocht van 3 uur

  Ervaar een gemakkelijke begeleide elektrische fietstocht door de prachtige stad Porto - ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes in slechts een paar uur. Van de Douro-rivier tot het natuurlijke stadspark, door de e-bike te kiezen, heb je toegang tot verborgen, schilderachtige plekken die andere transportmiddelen niet kunnen bereiken. Ontdek eerst bezienswaardigheden in de oude stad en fiets langs de fietspaden van het stadspark. Steek de Douro-rivier over per boot en ontdek de portwijnkelders van Gaia. Bekijk onderweg het voormalige douanekantoor van het congrescentrum Alfândega do Porto en bewonder de overspanning van de Arrábida-brug en de overblijfselen van het kasteel São João da Foz. Fiets vervolgens langs het fijne zandstrand van Matosinhos, zoek naar vogels in Calém Garden en bereik het magische vissersdorp São Pedro da Afurada. Ontdek waar het Portwij...

Sitemap Parque da Cidade do Porto

Wil je alle activiteiten in Parque da Cidade do Porto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parque da Cidade do Porto

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 39 beoordelingen

Een geweldige manier om de stad te zien! Walter was een geweldige gids die ons meenam op een absoluut geweldige reis langs de rivier en het strand van Porto. De uitzichten zijn geweldig, de sfeer van de plaatsen die je gaat bezoeken is meer ontspannen. Het is een mooi alternatief voor het stadscentrum en de oude stad en de snelste en meest plezierige manier om de stad te zien.

Zeer mooie rondleiding voor een eerste overzicht

Onze gids Valter was erg aardig, beleefd en ook super flexibel. We veranderden spontaan de route een beetje en hij gaf ons veel goede tips voor de rest van ons verblijf in Porto. Heel sympathiek. Wie een klassieke stadstour met veel historische informatie verwacht, heeft het mis. Maar voor ons was het perfect.

Goed georganiseerd, goede fietsen en onder begeleiding van Tanja erg veel gezien en ze wist veel te vertellen over Porto. Ook de samenstelling van de groep was super.

Hele aardige gids Valter en een hele leuke tocht langs het water , door een park en een stuk binnenstad. Aan te bevelen!!!!!

echt een fantastisch leuke tour. Super manier om de stad te leren kennen