Parque de María Luisa
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Parque de María Luisa: tours & tickets

Parque de María Luisa: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Sevilla

Bekijk alle 286 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Parque de María Luisa

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 2.281 beoordelingen

Frank (Francesco) was een hele goede gids, behulpzaam en attent. We hadden met ons drie zowaar een privé Tour en hij lette er zeer goed op dat iedereen altijd veilig reed. We hebben er heel erg van genoten, de ideale manier om een stad te bekijken. We doen het zeker opnieuw!

Sevilla: Segway panorama-tour Beoordeeld door

Moesten wel lang wachten op de komst van de bus.Konden hierdoor niet alles bezoeken wat we zelf gepland hadden . Mijn man kan geen lange wandelingen maken wat noodzaakte de bus te nemen ! De bus om de 15 a 20 minuten nemen zat er niet in

Sevilla: 24-/48-uursticket hop on, hop off-bus Beoordeeld door

Een privé Segway tour gehad van Fran in Sevilla. Een super gids die heel veel weet over Sevilla. Was onze eerste keer op een Segway. Goede uitleg en na even oefenen hadden we het onder de knie. We hebben genoten! Dankjewel Fran!!

Sevilla: Segway panorama-tour Beoordeeld door

Zeer toffe manier om de stad te leren kennen. Zelf hebben we deze fietstocht gedaan op onze 1e dag. Op die manier hadden we direct een goed idee waar alle bezienswaardigheden zich bevonden.

Sevilla: fietstocht van 3 uur Beoordeeld door

Door Sevilla op de fiets is echt een een aanrader.met een gids erbij hoor je veel over de verschillende plekken van de stad

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur Beoordeeld door
Omslagfoto: Emilio J. Rodríguez-Posada, CC BY-SA 2.0