Parque de María Luisa

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Parque de María Luisa

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.289 beoordelingen

Frank (Francesco) was een hele goede gids, behulpzaam en attent. We hadden met ons drie zowaar een privé Tour en hij lette er zeer goed op dat iedereen altijd veilig reed. We hebben er heel erg van genoten, de ideale manier om een stad te bekijken. We doen het zeker opnieuw!

Moesten wel lang wachten op de komst van de bus.Konden hierdoor niet alles bezoeken wat we zelf gepland hadden . Mijn man kan geen lange wandelingen maken wat noodzaakte de bus te nemen ! De bus om de 15 a 20 minuten nemen zat er niet in

Een privé Segway tour gehad van Fran in Sevilla. Een super gids die heel veel weet over Sevilla. Was onze eerste keer op een Segway. Goede uitleg en na even oefenen hadden we het onder de knie. We hebben genoten! Dankjewel Fran!!

Super leuke manier om sevilla op deze manier te ontdekken. Je weet gelijk welke punten de moeite zijn om er nog eens naar toe te gaan.

Topgids, bevlogen en perfect met de e-bike. Direct 2.5 uur gedaan, dan weet je al meer over historische aspecten. Wat een mooie stad..