Kies data

Parque de María Luisa

Parque de María Luisa: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

1. Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

Vang de hoogtepunten van Sevilla terwijl je over de rivier de Guadalquivir vaart tijdens deze rondvaart. Geniet het hele jaar door van het uitzicht op milieuvriendelijke boten met verwarming en een café/bar binnen. Ontdek tijdens het doorlopende commentaar historische weetjes over de sites terwijl ze voorbij komen. Begin de reis vanaf het Muelle de Nuevo York-dok. Vind de juiste stoel boven- of benedendeks. Als het warm weer is, zorgt de rivier ervoor dat het buiten koel blijft. Bekijk aan het begin van de cruise de wijk Triana en de Torre del Oro en vang een glimp op van de toren van de kathedraal van Sevilla. Leer tijdens de rondleiding enkele leuke feiten van de gids die gesproken commentaar geeft. Sommige van de sites waarover ze praten, liggen direct aan de rivier, zoals de Torre Schindler. Maak een foto van ze vanaf het bootdek. Hoor het gejuich van de Plaza de Toros op weg naar de rivier. Zie met het Monasterio de la Cartuja en de Puente del Alamillo hoe Sevilla oud en nieuw in evenwicht houdt. Geniet onderweg van een hapje of drankje in het eigen café en de bar van het schip. Vind inspiratie voor andere plekken om te bezoeken na de cruise.

Sevilla: rondleiding met elektrische fiets van 3 uur

2. Sevilla: rondleiding met elektrische fiets van 3 uur

Ga op een tour door Sevilla op een elektrische fiets of e-bike en bezoek tijdens een rondleiding van 3 uur naast de belangrijkste plekken van de stad ook de minder bekende plekken. Een tour met een elektrische fiets geeft je de mogelijkheid om zonder al te veel moeite grotere afstanden in de stad af te leggen dan bij een wandeltocht en biedt toegang tot plekken die niet met de auto of bus bereikt kunnen worden. Dit maakt de tour ideaal als je op zoek bent naar een veelomvattende ervaring. Tijdens je rit zie je locaties zoals het Koninklijk Paleis, de wijken Triana en Santa Cruz, het Maria Luisa-park, Plaza de España, de Murillotuin, het Christoffel Columbus-monument en nog veel meer. Veel van de locaties zijn UNESCO Werelderfgoed. Je ontdekt Sevilla op een leuke manier, en behalve dat je daardoor de belangrijkste plekken te zien krijgt, kun je je na de tour ook makkelijker in de stad oriënteren. Je doet alvast inspiratie op voor de rest van je verblijf. Kom meer te weten over waar je het beste kunt eten en wat je nog meer zou kunnen doen tijdens je verblijf. Je gids geeft je informatie over de beste restaurants, theaters, bars en nog veel meer.

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

3. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stopt bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte setas (paddenstoelen). Eindig in Santa Cruz, terwijl je langs de kathedraal en Alcazares fietst.

Sevilla: Hop-On Hop-Off Sightseeingbus

4. Sevilla: Hop-On Hop-Off Sightseeingbus

Ontdek Sevilla's verbluffende mix van monumenten en tuinen in jouw eigen tempo met het Iconic 24-uursticket of het Supreme 48-uursticket voor de hop-on-hop-off sightseeingbus. De eerste halte bevindt zich in de omgeving van het historischePaseo  de Colon, maar je kunt natuurlijk uitstappen bij welke halte dan ook op deze buslijn. Bewonder de mix van christelijke en islamitische monumenten, zoals de Torre del Oro, profiteer van 4 gratis wandeltouren en toegang tot meerdere bezienswaardigheden. Bewonder de grootste gothische kathedraal ter wereld, beleef de passie van de flamenco in een historische sala en wandel langs de palmbomen van de Atuinenlcázar-. Aan boord vind je een meertalige audiogids in 15 talen, met speciaal commentaar voor kinderen. Je krijgt veel extra's en kortingen met je ticket, waaronder 2 wandeltochten met het Iconic Ticket, en 4 wandeltochten met het Supreme Ticket. Haltes: 1. Paseo de Colon (voor het Plaza de Toros Real Maestranza). 2. Plaza de España. 3. Acuario de Sevilla. 4. Plaza de América. 5. Plaza de Cuba. 6. San Jacinto/Triana. 7. Calle Castilla/Triana. 8. Exposicion Universal Expo 92. 9. Pretpark Isla Mágica. 10. Macarena. 11. Museo de los Carruajes: gratis toegang (weekends gesloten). 12. Alameda de Hércules. 13. Iglesia del Divino Salvador: gratis toegang. 14. Plaza de Armas.

Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

5. Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

Bekijk de bezienswaardigheden van Sevilla op de fiets tijdens een rondrit van 2 uur met een professionele gids. Hoor van een lokale inwoner over de verschillende wijken, waaronder de traditionele romabuurt Triana. Je fietst langs de oever van de rivier Guadalquivir en bekijkt de enorme stierenvechtarena Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla van dichtbij. Trap over de Plaza de España, die voor de Exposición Iberoamericana van 1929 in verschillende architectuurstijlen werd gebouwd. Verken het voormalige hof van Paleis San Telmo in Parque de María Luisa en ontdek de historische wijken Santa Cruz, La Macarena en La Alameda de Hércules.

Sevilla: fietstocht van 3 uur

6. Sevilla: fietstocht van 3 uur

Maak een fietstocht door Sevilla en bezoek zowel de hotspots in de stad als de hoogtepunten onder de radar tijdens een begeleide trip van 3 uur. Met een fietstocht kun je een grotere afstand in de stad overbruggen met minder inspanning dan wandelen en krijg je toegang tot sites die niet met de auto of de bus te bereiken zijn, waardoor het ideaal is als je een uitgebreid beeld van de stad wilt hebben. Tijdens je fietstocht zie je locaties zoals het Koninklijk Paleis, de wijken Triana en Santa Cruz, het Maria Luisa-park, Plaza de España, de Murillotuin, het Christoffel Columbus-monument en nog veel meer. Veel van de locaties zijn een Unesco Werelderfgoed. Bovendien zal het ontdekken van Sevilla op deze leuke en dynamische manier je niet alleen blootstellen aan de sites die het zijn reputatie hebben gegeven, maar zal het je ook een fantastisch oriëntatiegevoel geven in de stad en waardevolle informatie geven over hoe je verder moet gaan. Kom meer te weten over waar je kunt eten en wat je tijdens je verblijf zou moeten zien. Je gids wijst op de beste restaurants, theaters, bars en meer.

Sevilla: stadstour op elektrische scooter

7. Sevilla: stadstour op elektrische scooter

Fietstochten zijn prima, maar een elektrische scootertocht is uniek. Je verkent de belangrijkste en mooiste delen van Sevilla, zoals de kleine pleintjes die alleen de lokale bevolking kan vinden. Ondertussen leer je over het belang en de geschiedenis van het gebouw. De eerste stop is de meest populaire brug in de stad, Puente de Triana, op weg naar Maria Park waar Plaza de España ligt, we zullen Palacio de San Telmo zien. Ga na een ritje op Plaza España naar het stadscentrum. Zoek de meest historische gebouwen in de stad, zoals het Real Alcazar, de kathedraal, Archives of Indies en de Royal Tobacco Factory. Voordat we eindigen en naast de rivier, zien we de Toren van Goud.

Sevilla: rit met paardenkoets

8. Sevilla: rit met paardenkoets

De koetsier ontmoet je 's ochtends in de oude wijk van Sevilla, waar je langs de voornaamste bezienswaardigheden zult rijden van het historische centrum van de Andalusische hoofdstad. Tijdens deze rit van ongeveer 45 minuten maak je een prachtige tocht langs Plaza de España en María Luisa Park, twee van de mooiste plaatsen van de stad. Tijdens de koetsrit krijg je ook de kans om belangrijke monumenten te bewonderen, zoals het standbeeld van Bécquer, het Lope de Vega-theater, of het El Cid Campeador-monument. Langs de route vind je ook enkele van de paviljoens van de Ibero-Amerikaanse Expo van 1929. De laatste pauze in het programma is Plaza del Triunfo, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op de Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis van Sevilla en de klokkentoren Giralda. Het is aan te raden om zo snel mogelijk te boeken, om beschikbaarheid te garanderen, zeker op feestdagen.

Sevilla: gedeelde of privétour met de Segway

9. Sevilla: gedeelde of privétour met de Segway

Zie een andere kant van Sevilla op een Segway tour op 2 wielen. Ontdek de Giralda, de prachtige kathedraal, en vele andere bezienswaardigheden terwijl je door de stad rijdt. Begin je Segway-ervaring met een trainingssessie. Je krijgt een veiligheidsbriefing van de gids en leert hoe je de Segway kunt gebruiken. Neem even de tijd om te oefenen en wanneer je vertrouwd bent geraakt met de Segway, ga je op pad. Passeer vele bezienswaardigheden, waaronder de Giralda, de kathedraal, Archivo de Indias, het Alcazar, Puerta de Jerez, Hotel Alfonso XIII, Plaza de Espana, de oude tabaksfabriek, Parque de Maria Luisa, Palacio de San Telmo, Torre del Oro en de rivier de Guadalquivir. Bij elke interessante plek geeft de gids historisch commentaar en maakt hij meteen ook een paar foto's van je. Deze activiteit is beschikbaar als groepstour en als privétour.

Sevilla: dubbeldekker met open dak bustour

10. Sevilla: dubbeldekker met open dak bustour

Je begint je reis aan de Torre del Oro (Gouden Toren) en profiteert van in totaal 15 haltes rond Sevilla, waar je zo vaak als je wilt kunt in- en uitstappen. Je bent onder de indruk van de imposante Plaza de España en Maria Luisa Park, maakt twee overtochten over de majestueuze rivier de Guadalquivir en ziet het kartuizerklooster, waar Columbus woonde voordat hij op zijn ontdekkingsreis vertrok. Naast de Almohaden stadsmuren, zie je de meest beroemde kerk van de Maagd Maria in Sevilla, de Macarena. Je ontspant terwijl de bus je naar het hart van deze ongelooflijke stad brengt, een vreugde voor al je zintuigen.

Beschikbare activiteiten

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Hop on, hop off-tours
  • Meerdaagse tours
  • Andere belevenissen
36 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Overzicht activiteiten in Parque de María Luisa

Wil je alle activiteiten in Parque de María Luisa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parque de María Luisa

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.003 beoordelingen

Onze vriendelijke gids Natasja van ATD Bikes nam ons mee langs de highlights van Sevilla en vertelde enthousiast over de geschiedenis daarvan. Ik had een vroege vlucht geboekt en heb de tour meteen de 1ste dag in de middag gedaan. Het is een aanrader deze fietstour als eerst te doen. Zo fiets je gezellig door Sevilla en weet je waar de bezienswaardigheden zijn, mocht je die willen bezoeken.

Een fijne rondrit gehad. Ondanks het storend gedrag van de kleine kinderen, heeft Richard er een leerzame rit van kunnen maken. Heel fijn. Een echte aanrader.

Heel deskundige uitleg!Heel boeiend gebracht! Je ziet de volledige stad praktisch met zijn mooie gebouwen! We kregen zelfs tips voor heerlijke restaurants!

Ik zou zeggen huurbij baja rent! Alles wordt keurig geregeld!! Vriendelijk personeel!

Leuke tour, gezellige gids die veel wist te vertellen