Kies data

Parque Kennedy

Parque Kennedy: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Gratis rondleiding met je Cusco-host

1. Gratis rondleiding met je Cusco-host

Steun Peruaanse Gidsen! Cusco is een stad die rijk is aan cultuur, dus geven we je een gratis rondleiding langs de minst bezochte plekken, en de 1e met meer referenties... Denk twee keer na: het is een Antitour als gezin met een lokale begeleide gids onder een nieuw model, afhankelijk van uw tevredenheid (het bereik is van $ 50 tot $ 100) LUCHTHAVEN OPHALEN INBEGREPEN (Extra). Je gratis wandeltocht omvat de routes die de lokale bevolking kent en waar ze van houden. Je zult de verborgen plekjes, het historische centrum en lokale gebieden tegenkomen die je nooit zult zien tijdens andere tours, terwijl je Cusco leert kennen. Neem een onderzoekende houding aan, want je gidsen zullen je de meest authentieke plaatsen laten zien die geen andere tours bezoeken. Bereid je voor om contact te maken met je gids terwijl deze je verbindt met de stad Cusco. De route reist door de vele iconen van Cusco, maar vooral door de onbekende plekjes van de stad.

Lima: hoogtepunten halve dagtour

2. Lima: hoogtepunten halve dagtour

Begin je dagtour door Lima met een bezoek aan een van de hoogste punten van de stad, "Morro Solar". Je zult het ongelooflijke uitzicht over de stad bewonderen vanaf een uitkijkpunt op meer dan 300 meter boven zeeniveau. Bovenop deze historische duin laat je gids je kennismaken met de rijke geschiedenis van deze plek en Peru in het algemeen. Ga vanaf daar naar het kleinste district van Lima, de Boheemse wijk Barranco. Bezoek het sfeervolle plein en de romantische Puente de Los Suspiros of Brug der Zuchten. Bekijk indrukwekkende straatkunst en muurschilderingen terwijl je door de smalle straatjes van Barranco dwaalt. Ga verder naar de kleurrijke wijk Miraflores en wandel door het romantische Parque Del Amor, met een sculptuur van de bekende lokale kunstenaar Victor Delfín en een panoramisch uitzicht op de Pacifische kust. Ga dan naar Parque Kennedy, een favoriete lokale ontmoetingsplaats. Leer meer over de geschiedenis van het park en maak kennis met de vele katten die tussen de bomen leven. Nadat je trek hebt gekregen, bezoek je een traditionele lokale markt in de wijk Surquillo. Leer meer over de vele producten die in Peru worden verbouwd en geoogst en dompel jezelf onder in de Peruaanse gastronomie. Het beste van alles is dat u lokale smakelijke snacks proeft. Ten slotte zet onze professionele chauffeur u af bij uw hotel of adres.

Lima: culinaire fietstocht

3. Lima: culinaire fietstocht

Begin met het ophalen van de wijk Miraflores of San Isidro. Begin de tour in Parque Kennedy in het hart van Miraflores. Rijd richting de prachtige Malecón van Miraflores en arriveer bij je eerste stop, het Buena Vista Café. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Stille Oceaan en een verfrissend natuurlijk sapje. Rijd verder naar de bruisende markt van San Isidro. Verken de markt en proef een verscheidenheid aan Peruaans fruit, zoals custardappel, aguaymanto, lucuma, pitahaya en vele andere inheemse vruchten. Proef vervolgens een aantal heerlijke ceviche, een iconisch Peruaans gerecht, in Barra Chalaca Restaurant. Probeer ten slotte een typisch dessert dat zijn oorsprong vindt in de stad, de "Suspiro a la Limeña".

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Parque Kennedy

Wil je alle activiteiten in Parque Kennedy ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.