Parque Natural Corralejo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parque Natural Corralejo

Wil je alle activiteiten in Parque Natural Corralejo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parque Natural Corralejo

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 327 beoordelingen

De zeer vriendelijke en bekwame bemanning, we hielden vooral van de behandeling van Graciano. De reis was snel en veilig, op de terugweg waren er veel golven en het schip bewoog veel, maar we kwamen goed en snel aan in de haven. We hebben het advies om comfortabele schoenen te dragen niet opgevolgd omdat we in de war raakten en het een grote fout was, maar toch gingen we rond het eilandje ... fantastisch, 100% aanbevolen.

De bemanning aan boord was erg vriendelijk. Het is maar een reis van ongeveer 15 minuten van Corralejo naar Lobos, maar het was comfortabel en de boot was gemakkelijk te vinden aan de kade. Geen klachten! Lobos zelf is ook zeker een reis waard! De lagunes zijn prachtig, de stranden zijn mooi en rustig. Het kleine vissersdorpje is zo schattig. Als je in Corralejo bent, zou ik dit uitje zeker aanraden!

De activiteit is zeer de moeite waard, met een beetje snorkelen waar je veel vissen kunt zien, geeft het een idee van de onderwaterrijkdom van het gebied. Geweldig team.

Het eilandje lobos, de smaragdgroene lagune, het pad dat door het eilandje loopt naar andere stranden en plaatsen, goed aangegeven

Uitstekende ervaring! Wat ik het leukst vond, was zwemmen tussen zoveel vissen in die turquoise wateren.