Belevingen in
Parque Rural de Anaga

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Parque Rural de Anaga: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Santa Cruz de Tenerife: wandel 2 uur door het bos van Anaga

1. Santa Cruz de Tenerife: wandel 2 uur door het bos van Anaga

Ontdek de schoonheid van het eeuwenoude laurierbos tijdens een wandeltocht die je in contact brengt met de natuur. Maak een gemakkelijke wandeling zonder al teveel inspanning en geniet van de frisse lucht en heerlijke geuren van dit laurierbos. Als je een beginnend wandelaar bent of gewoon een ontspannende wandeling in een rustig tempo wilt maken, trek er dan op uit door het bos van Anaga. Ontdek de rijkdom van de natuur tijdens je wandeling door dit prachtige bos dat ooit een geïsoleerd terrein was en bekijk de authentieke Canarische structuur. Loop door een landschap dat miljoenen jaren geleden nog een apart eiland was dat door de zee van de rest van het eiland werd gescheiden. Ook vandaag de dag wordt dit bos gezien als een afzonderlijke wereld, als een eiland aan een ander eiland met een eigen identiteit.

...
Santa Cruz de Tenerife: wandelen in het Anaga-gebergte

2. Santa Cruz de Tenerife: wandelen in het Anaga-gebergte

Ontdek het bos van het Anaga Rural Park tijdens een wandeling van 3,5 uur naar de vulkanische koepel in de buurt van het gehucht Taborno, naar beneden door het prachtige laurierbos van Anaga, een Unesco-biosfeerreservaat sinds 2015. Wandel terwijl u geniet van een fantastisch uitzicht terwijl het pad uit het bos komt en de kliffen nadert die uitkijken op de noordoostelijke oever van het eiland. Taborno is een gehucht bovenop de kraan van twee verschillende kloven. Het wordt beschouwd als een uitkijkpunt gehucht. Wees getuige van het lokale plattelandsleven van het eiland en luister naar je gids die het lokale gebruik in zo'n geweldige bergketen zal uitleggen. Anaga is een van de plaatsen op Tenerife waar sommige inheemse pre-Spaanse gebruiken langer zijn bewaard. Na de wandeling zal de lunch worden geserveerd met lokale producten.

...
Tenerife Anaga Rural Park Full-Day Rondleiding

3. Tenerife Anaga Rural Park Full-Day Rondleiding

Ontdek een van de laatste laurier bossen in de wereld op een full-dag tour van Anaga Rural Park, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan voor eeuwen. Start in de typische vissersdorp San Andres, net buiten Santa Cruz de Tenerife, in de buurt van Teseritas Beach. Je wordt ondergedompeld vrijwel direct in de natuurlijke wereld. Uw gids zal informatie over de geschiedenis van een van de oudste kanten van Tenerife, gebeeldhouwd door miljoenen jaren van vulkanische erosie te bieden. Steek de Fayal-Brezal naar plaatsen vol tradities van het platteland, en vriendelijke bevolking die altijd wachten op bezoekers te ontdekken. Leer de legendes en verhalen van de aboriginals en de 1e gouverneurs die het eiland veroverd. Op de top van Anaga, vindt u een van de beste geheimen van de Alisio wind te ervaren; genieten van de magie van de vochtige Laurisilva bos. Blijven Chinamada aan de traditionele grotwoningen die nog steeds door de lokale bevolking worden geleefd in te zien. Geniet van een uniek uitzicht vanaf een bevoorrechte uitkijkpunt, direct boven een klif die 550 meter boven de zeespiegel uittorent. Eindig met een wandeling in de UNESCO World Heritage stad San Cristóbal de La Laguna, en ontdek waarom het soms wordt aangeduid als het 'Florence van de Canarische Eilanden. "

...
Zuid-Tenerife: San Cristóbal de La Laguna en Anaga-tour

4. Zuid-Tenerife: San Cristóbal de La Laguna en Anaga-tour

Nadat je bent opgehaald van Playa de las Américas bezoek je eerst de stad San Cristóbal de La Laguna, een UNESCO-werelderfgoedlocatie doordrenkt van traditie, legendes en schoonheid. Bekijk de vele kerken, historische gebouwen en charmante straten van een stad die wordt omschreven als het "Florence van de Canarische eilanden". Ga vervolgens naar Anaga, een vulkanische rotsformatie die tussen de 7 en 9 miljoen jaar oud is. Verken de landschappen van het gebied die zijn versierd met geologische formaties zoals roques of oude vulkanische schoorstenen en dijken, dat zijn breuken gevuld met gestolde magma-vormende rotsplaten die op muren lijken. Zie mooie rotswanden en diepe ravijnen. Verken de nabijgelegen bossen met laurier- en drakenbomen voordat je terugkeert naar je accommodatie.

...
Enchanted Laurisilva Forest & Anaga Rural Park Tour

5. Enchanted Laurisilva Forest & Anaga Rural Park Tour

Je avontuur begint met een rit naar het noorden om de groenere kant van het eiland te zien. Geniet van het uitzicht op de rijke vegetatie en de natuurlijke omgeving van Anaga Rural Park voordat je stopt bij een lokale bar voor een pauze met koffie en iets zoets. Reis vervolgens door het bergmassief naar een laurierbos en begin aan een begeleide wandeling. Geniet van een traditionele zelfgemaakte lunch op de Canarische Eilanden voordat je naar het mooiste en meest dramatische strand van het eiland gaat. Ervaring: Ongerepte landschappen en natuurlijke schoonheid in het Anaga-bos Een avontuurlijke wandeling door een subtropisch laurierbos Prachtig uitzicht op rijke vegetatie en noordkust Een lokale koffiepauze en een lokale maaltijd met verse producten en drankjes

...

Sitemap Parque Rural de Anaga

Wil je alle activiteiten in Parque Rural de Anaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parque Rural de Anaga

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 33 beoordelingen

Get-your-guide adviced us (a family of 5) a walking tour through the Anaga forest. This was a very good advice. The tour was with only 10 guests and two guides and brought us to a nice quiet place on the island of Tenerife. No mass tourism: nice and easy walking and learning about the Island. Guide Angel did a very good job. We liked the trip and the talks we had with Angel. And many thanks to get-your-guide for advising just the right trip.

Very nice hike in the beautiful nature of Agana. The guide was very funny and knowledgeable about the environment. The trip took about 3 hours and took us to some places with very nice views over la Laguna and the forest. The walk was very easy and wasn't too long. Great hike and we would 1000% recommend!

Over het algemeen is het een hele mooie route geweest met een hele leuke gids, mijn man en ik zijn alleen gegaan en het was geweldig.

De ervaring was perfect en een geweldige gids, absoluut een aanrader.

Gemakkelijke route van onvergetelijke landschappen