Datums kiezen

Parque Warner Madrid

Parque Warner Madrid: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Madrid: toegangsticket voor Warner Park

1. Madrid: toegangsticket voor Warner Park

Stap in de filmwereld van jouw favoriete tekenfilms, superhelden en schurken in het Warner Park in Madrid (Parque Warner Madrid). Geniet de hele dag van alle attracties in het themapark, of je nu met het gezin, met z'n tweeën of met vrienden gaat. Madrid's Warner Park bestaat uit vijf themagebieden die allemaal draaien om de werelden van jouw favoriete tekenfilms en films: DC Super Heroes World, Hollywood Boulevard, Cartoon Village, Old West Territory en Movie World Studios. Bezoek steden als Gotham City of Metropolis in DC Super Heroes World. Voel je als een filmster op Hollywood Boulevard of duik in een tekenfilmaflevering van de Looney Tunes in Cartoon Village. Beleef het Amerikaanse Westen van dichtbij in Old West Territory. Of, als je zin hebt om voor een dag in het leven van een ster te stappen, stap dan in het middelpunt van een filmset in een echte Californische filmstudio in Movie World Studios. Neem een pauze in het Theater van Specialisten, een openluchttheater met overdekte tribunes, en bekijk de actievolle Crazy Police Academy show ("Loca Academia de Policía"). Bekijk trucs en ongeëvenaarde stunts met wel tien voertuigen van verschillende formaten en types. Een must-see voor Looney Tunes-fans is de Looney Tunes danswedstrijdshow, perfect voor het hele gezin. Bekijk een dansgevecht tussen de beroemdste Looney Tunes-sterren en kies mee wie de prijs voor de beste dans verdient. De nieuwe achtbaan is gebaseerd op Batman's Gotham City en zal een maximale hoogte hebben van 45 meter, waarmee het een unieke en innovatieve attractie wordt voor sensatiezoekers. Met deze pas voor het Warner Park in Madrid zijn de mogelijkheden van jouw dag eindeloos.

Madrid: toegangsticket voor Parque Warner Beach

2. Madrid: toegangsticket voor Parque Warner Beach

Boek vooraf uw toegangsbewijs voor Parque Warner Beach (Warner Park Beach) en ervaar een van de belangrijkste toeristische en recreatieve bestemmingen in de Gemeenschap van Madrid. Glij van de waterattracties of duik in een van de zwembaden voordat u een ontspannende pauze in de zon neemt. Ontdek het park van 40.000 vierkante meter gewijd aan attracties, restaurants, rustplaatsen en winkels die een ideale omgeving simuleren voor een spannende zomerdag voor u en uw familie en vrienden. Er is voor elk wat wils op het parkstrand. Warner Park Beach ligt in San Martín de la Vega, op slechts 30 km van Madrid, en is gemakkelijk bereikbaar.

Madrid: ticket voor Parque Warner en vervoer heen en terug

3. Madrid: ticket voor Parque Warner en vervoer heen en terug

We ontmoeten elkaar op het kantoor van Julià Travel, gelegen in het centrum van Madrid, vanwaar we om 11.30 uur vertrekken naar Parque Warner. Kom aan bij Parque Warner dat samenvalt met de openingstijd, waar de Looney Tunes-personages wachten om je te verwelkomen en een onvergetelijke dag te beginnen. Het is tijd om te gaan genieten van alle attracties en shows die Parque Warner te bieden heeft. Kent u alle gebieden die deel uitmaken van het park? We leggen ze allemaal uit, zodat u uw bezoek goed kunt organiseren en niets hoeft te missen. Heb voldoende tijd om elke hoek te ontdekken en ontmoet dan de bus op de parkeerplaats om 19:00 uur, op dezelfde plek waar hij je 's ochtends heeft achtergelaten. Laat u verrassen door de themagebieden van Parque Madrid, zoals: Hollywood Boulevard: Betreed het park en vind iconische bezienswaardigheden van Hollywood, waaronder een replica van het Chinese theater en de meest typische straten. Wees getuige van de welkomstshow, eet in een van de restaurants of koop souvenirs. DC Super Heroes World: Test je superkrachten en laat je adrenaline pompen, want er zijn geen grenzen aan de actie in dit territorium. Berijd Batman: Arkham Asylum, een spannende omgekeerde achtbaan, en bezoek de reparatiewerkplaats van The Joker. Cartoon Village: dompel jezelf onder in een buitengewone wereld van plezier voor het hele gezin. Voel je weer een kind in het gezelschap van de Looney Tunes en berijd de achtbanen Tom & Jerry en Roadrunner Beep Beep. Old West Territory: Stap in de schoenen van een cowboy in deze geweldige omgeving en herschep het Wilde Westen. Ga een duel met plezier aan en test je doel door de stoerste jongens in het Westen uit te dagen. Ervaar de Coaster Express, de langste houten achtbaan van Europa. Movie World Studios: Geïnspireerd door Hollywood-productiestudio's, zie live achtervolgingen, explosies en schietpartijen, waardoor je het gevoel krijgt op een echte filmset te zijn. Laat je omver blazen door de show van de Crazy Police Academy.

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Parque Warner Madrid

Wil je alle activiteiten in Parque Warner Madrid bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parque Warner Madrid

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 62 beoordelingen

Het is bijna twee uur rijden van het centrum van Madrid, maar het is het waard, het is erg mooi, het heeft attracties voor volwassenen en kinderen en je kunt binnen verschillende soorten eten en drinken vinden, we kwamen in de zomer en de rijen waren niet lang , alles was erg snel

Ik vond erg leuk. Ik was het gewoon niet eens met de waarde van de ingang van de parkeerplaats. moet worden opgenomen