Belevingen in
Paseo Maritimo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Paseo Maritimo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Mallorca: rondrit van 2.5 uur in een racewagen

1. Mallorca: rondrit van 2.5 uur in een racewagen

Na een uitleg van je gids begin je de prachtige rondrit langs de kust van Mallorca richting Palma. Verlaat Paguera aan de kust van Calvià en passeer de meest interessante punten om bij je eerste halte in de beroemde en exclusieve Puerto Portals te komen. Vervolgens rijd je naar Palma, de hoofdstad van Mallorca, waarbij je langs de Nautical Club tegenover de kathedraal komt. Neem je tweede pauze om een aantal mooie foto's te maken, voordat je via Paseo Maritimo terugkeert richting Port Andratx. Afhankelijk van de tijd en verkeersomstandigheden is je derde halte bij Port Andratx, een prachtig gebied in het zuidwesten van het eiland. Vanuit hier rijd je via Camp de Mar naar Cala Fornells om de schitterende baai te zien, voordat je tot slot weer aankomt in Paguera.

...
Mallorca: rondrit van 2,5 of 4,5 uur in een racewagen

2. Mallorca: rondrit van 2,5 of 4,5 uur in een racewagen

Na een uitleg van je gids begin je de tocht  door de Sierra de Tramuntana. Verlaat Paguera aan de kust van Calvià en passeer de meest interessante punten om bij je eerste halte in de beroemde en exclusieve Puerto Portals te komen. Rijd vervolgens naar Palma, de hoofdstad van Mallorca en kom langs de Real Club Náutico, tegenover de kathedraal. Vertrek vanuit Paseo Maritimo naar de noordkust van het eiland, richting Banyalbafur en Estellencs om tijdens je rit over wegen die ideaal zijn voor dit soort auto's te genieten van de beste uitkijkpunten van de omgeving, het mooie uitzicht en het prachtige landschap. Je tweede halte is in Estellencs, waar je een kopje koffie kunt drinken en naar het uitkijkpunt kunt gaan. Op de terugweg rijd je door de bergen naar Port Andratx, een bijzonder mooi gebied in het zuidwesten van het eiland. Als de tijd en het verkeer het toelaten, dan is dit je laatste halte. Vanuit hier rijd je via Camp de Mar naar Cala Fornells om de schitterende baai te zien, voordat je tot slot weer aankomt in Paguera.

...
Peguera: 4,5 uur durende formuletour naar Sa Foradada

3. Peguera: 4,5 uur durende formuletour naar Sa Foradada

Na een uitleg door je gids in verschillende talen, begin je aan je prachtige tour in de richting van Valdemossa en Soller. U verlaat Paguera langs de kust van Calvià en passeert de belangrijkste bezienswaardigheden. Je komt uiteindelijk aan bij je eerste stop, in de beroemde en exclusieve Puerto Portals. Je gaat later naar de hoofdstad van Mallorca en Palma, langs de Nautical Club en voor de kathedraal. Vanaf de Paseo Maritimo ga je naar de noordkust van het eiland in de richting van Soller en Deya, waar je kunt genieten van de beste uitzichtpunten van de omgeving. U kunt genieten van de prachtige uitzichten en prachtige landschappen, maar ook een zeer goede weg tegenkomen om te genieten van een leuke rit in uw formule-auto. Bij het uitkijkpunt van Sa Foradada heb je je tweede stop, waar er de mogelijkheid is om een kopje koffie te drinken en het uitkijkpunt te bezoeken. Op de terugweg gaat u door Valdemossa en Calvia. Je gaat Cala Fornells binnen om de prachtige baai te zien en keert uiteindelijk terug naar Paguera om je tour te beëindigen.

...
Palma de Mallorca: luxe catamaranzeiltocht met maaltijd

4. Palma de Mallorca: luxe catamaranzeiltocht met maaltijd

Vanuit de haven van Palma vaar je naar een prachtige grot: La Cueva Verde of Illetas, afhankelijk van hoe de wind staat. Bij aankomst heb je tijd om te zwemmen en te smullen van Iberische charcuterie met een non-alcoholisch drankje. De catamaran vaart verder naar Cala Vella of Portals Vells, idyllische stranden met kristalhelder water. Hier krijg je een heerlijke barbecue geserveerd, terwijl je ontspannen kunt genieten van deze prachtige plek. Nadien vaar je weer terug naar de haven van Palma.Aan boord zijn alle spullen beschikbaar die je nodig hebt om te  snorkelen,  kajakken en  peddelsurfen.

...
Palma de Mallorca: Sightseeing bustour

5. Palma de Mallorca: Sightseeing bustour

Maak kennis met Palma de Mallorca tijdens deze spannende 5-uur durende sightseeing bus tour. Verken deze uitzonderlijke stad en ontdek waarom het zo'n belangrijke historische en culturele plek langs de Middellandse Zee is. Deze tour geeft je de vrije tijd om Palma te voet te verkennen, maar ook vanuit het comfort van een bus. Geniet van een ophaalservice vanaf je locatie en leer meer over de geschiedenis en tradities van Mallorca tijdens een documentaire die op je stoelscherm wordt gespeeld. Bewonder de rijkdom aan culturele, architecturale, gastronomische en schilderachtige geneugten die de stad te bieden heeft; zijn baai en de beroemde Paseo Marítimo, de kathedraal van La Seu en zijn charmante oude stad, om er maar een paar te noemen. Ga tijdens je vrije tijd winkelen in de buurt van de Plaza Mayor, bezoek musea en kunstgalerijen, verken de straten van Jaime III en de Paseo del Borne en ontdek de bruisende Boheemse wijk Santa Catalina en zijn markt. Combineer je vrije tijd in Palma met een panoramische route aan boord van de bus. Ontdek de meest emblematische sites en laat u verrassen door de uitgebreide uitleg van uw gids. De rondleiding duurt 60 minuten en omvat een korte stop in de kastelen Bellver of San Carlos, beide met een prachtig uitzicht over de baai van Palma om onvergetelijke foto's te maken.

...
Mallorca: Palma City Ervaar een self-guided tour

6. Mallorca: Palma City Ervaar een self-guided tour

Breng een dag door in Palma de Mallorca om deze uitzonderlijke stad te verkennen. Ontdek Palma in je eigen tempo tijdens een zelfgeleide tour langs het culturele, architecturale en gastronomische aanbod. De reis omvat een panoramische rondleiding door de stad en je zult de straten, monumenten en de meest emblematische plekken van Palma kunnen observeren, met de uitleg van een gids en vrije tijd in Palma. Bekijk de baai, de beroemde Paseo Marítimo en de kathedraal van La Seu. Dwaal door de straten van de oude stad, de Paseo del Borne en Plaza Mayor. Ga winkelen, bezoek musea en gerenommeerde kunstgalerijen en bekijk lokale markten. Verken de Boheemse wijk Santa Catalina en de beroemde wijk La Lonja.

...

Sitemap Paseo Maritimo

Wil je alle activiteiten in Paseo Maritimo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Paseo Maritimo

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 385 beoordelingen

De auto's waren leuk om te rijden en de tour was ongelooflijk. We namen bochtige bergwegen waardoor we meer dan een beetje plezier konden maken door de bochten en bochten, werden getrakteerd op een ongelooflijk uitzicht op de kustlijn en hadden langzamere kruipingen waardoor we de architectuur van kleinere steden en dorpen konden bewonderen. Af en toe stopten we even om de welkomstrust te verversen en foto's te maken. Als je een voorstander bent van autorijden, zorg er dan voor dat je op de plek achter de voorste auto staat, zodat je niet vast komt te zitten achter langzamer bewegende leden van je reisgroep.

Uitstekende excursie van 2 en een half uur Stadswandeling en zuidwestkust In totaal 3 stops van een paar minuten om foto's te maken We ontdekten de haven van Andratx, en we kwamen zelf terug voor het diner, dus het was mooi om de zonsondergang daar te zien Negatieve punten: - ga naar Palma de Mallorca om foto's te maken in de haven wetende dat we het al hadden gedaan en we hadden liever aan de kust in de buurt van Peguera blijven en kleine havens ontdekken of nieuwe plekken aan de kust - snelweg rijden op de terugkeer zonder interesse vanuit een landschapsperspectief

Hele leuke en coole racewagen!!! Iedereen aan te raden om een keertje te doen! Mijn man heeft zo genoten van de rit, het enige minpuntje was de route zelf. De route was wel iets minder en totaal niet wat we hadden verwacht, we hebben veel in de stad gereden en het laatste uurtje ongeveer wat snelwegen etc. Er waren tijdens onze rit wel hele vervelende mensen die de rit totaal verpesten! We hebben tot aan 2x toe moeten stoppen omdat deze mensen gewaarschuwd moesten worden. Verder was alles helemaal prima! Zeker een aanrader!

Geweldige tour met een absoluut leuke mobiel. De 2,5 uur vandaag waren optimaal, maar de volgende keer op Mallorca zouden we zelfs de meerprijs betalen voor de 4,5 uur durende tour. Duidelijke aanbeveling.

Dit was een geweldige activiteit. Beste dag ooit op onze vakantie. Aarzel niet om dit te boeken. Zou opnieuw gegaan zijn als er ruimte was.