Kies data

Pasqualati-Haus

Pasqualati-Haus: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Wenen: privé begeleide Beethoven-wandeltocht

1. Wenen: privé begeleide Beethoven-wandeltocht

Bezoek alle Beethoven-gerelateerde sites in Wenen, bekijk prachtige gebouwen en krijg exclusieve kennis van je privégids, die de geheimen van deze stad kent. Ontmoet je gids in de historische oude binnenstad. Bezoek eerst het Beethoven Pasqualatihaus, waar de componist vroeger woonde, en bewonder de overblijfselen van de oude stadsversterkingen. Verken de opwindende collectie, waaronder de notities, piano, foto's en schilderijen van Beethoven. Ontdek de achtergrondverhalen achter Für Elise en Fidelio. Geniet vervolgens van enkele architectonische meesterwerken zoals het Rathaus, het Hofburg-paleis en het Burgtheater op weg naar het Theatermuseum, waar Beethoven een privé Weense première van zijn 3e Symfonie Eroica dirigeerde. Bewonder vervolgens de fantastische Weense Staatsopera. Zie Klimt's 34 meter lange en 2 meter hoge Beethoven-fries in het Secession-gebouw, een eerbetoon aan de maestro. Bezoek ten slotte het grote bronzen beeld van Beethoven en denk na over zijn leven. Als optie kunt u uw tour uitbreiden met 's avonds een concert met klassieke muziek. Luister naar getalenteerde muzikanten die klassiekers van Beethoven, Mozart, Strauss of Schubert spelen in een van de vele locaties van Wenen: het Theater an der Wien, de Weense Staatsopera of de Musikverein Concert Hall.

Wenen: privémuziektour

2. Wenen: privémuziektour

Deze drie uur durende muzikale odyssee begint met een rondleiding door de Staatsopera, waar je achter de schermen toegang krijgt tot het beroemdste operagebouw ter wereld. Leer meer over de belangrijkste dirigenten, zoals Gustav Mahler, en de geschiedenis van deze muziektempel. Begin daarna aan een ontspannen muzikale wandeling door de binnenstad van Wenen. Haltes zijn onder meer, maar zijn niet beperkt tot, Palais Lobkowitz, waar Beethoven zijn Symfonie nr. 3 "Eroica" in première bracht en het huis van zijn belangrijkste beschermheer, en de keizerlijke kapel van Hofburg, waar het Weense jongenskoor elke zondag optreedt. Ontdek het Mozart Memorial, de voormalige danssalon waar de meester, Johann Strauss, de dames deed zwijmelen, en de voormalige residentie van Ludwig von Beethoven, Pasqualati House. Bekijk de prachtige Stephansdom, bekijk het voormalige huis van Mozart en nog veel meer, allemaal met een door de staat gecertificeerde gids.

Wenen: Freud, Mozart en Beethoven Exploration Game

3. Wenen: Freud, Mozart en Beethoven Exploration Game

Vind aanwijzingen en los problemen op om de geschiedenis en topattracties van Wenen te ontdekken. Download de app en ga samen met je vrienden, partner of familie op speurtocht door de betoverende hoofdstad van Oostenrijk. Volg elke aanwijzing van de ene halte naar de volgende. Als je de antwoorden raadt, wordt het geheime verhaal van die plaats ontgrendeld. Voel je zelfverzekerd met behulp van exacte aanwijzingen in het Engels, wat betekent dat je geen kaart, gps of gids nodig hebt. Krijg gemakkelijk toegang tot de app met een toegangscode, die je na het boeken per e-mail ontvangt. Je zelfgeleide tour duurt ongeveer 1,5 uur, maar er is geen tijdslimiet, dus je kunt de game in je eigen tempo spelen. Speel als een groep en los de aanwijzingen samen op terwijl je loopt, of neem het tegen elkaar op, of speel alleen.

  • Privétours
  • Andere belevenissen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Pasqualati-Haus

Wil je alle activiteiten in Pasqualati-Haus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.